Końska rewia mody cz. VII (2013)
kittajka mam to samo! czekam na decyzje weta co robimy dalej, zeby weidziec ile kasy mozna przeznaczyc na nowe Caballe 😍 Pomysłów na nowe mam juz 3 💘
Tez szykuje sie do wyprzedazy, aby miejsce Caballom zrobic! 🏇
wątek zamknięty
Oj też mi się już śni nowy caball. 😀 Z materiału da się łatwo usunąć małe zabrudzenia mokrą chusteczką 🙂.
wątek zamknięty
Zairka, witaj w klubie 😁 i nic nie mów o nowych pomysłach, jest tyle wzorów, kolorów i dodatków że trudno się na coś zdecydować. No i jakie przyjemne ceny. Nawet mojej mamie spodobały się na tyle, że zażyczyła sobie opaskę 😉
wątek zamknięty
Wiecie może co to za ES? 🙂
wątek zamknięty
slw95 moim zdaniem Brandy-ebony-chamois 🙂
wątek zamknięty
azazu93, tak właśnie się zastanawiam, bo ciemniejszy pas mi trochę pod granat/szarość podchodzi a nie ciemny brąz, ale to wina zdjęcia chyba. Szkoda, bo spodobała mi się wizja tego połączenia kolorystycznego 😀
wątek zamknięty
nie, to jest pad ebony-hazel.
Pady Caball! Ich wykonanie jest PERFEKCYJNE!! to wykończenie 😜
wątek zamknięty
Jaki atrament ma kolor na żywo? Taki jak na zdjęciach Moon, czy może ciemniejszy/jaśniejszy? 😉
wątek zamknięty
[quote author=martyśś_99 link=topic=90284.msg1714202#msg1714202 date=1363187715]
Jaki atrament ma kolor na żywo?
[/quote]
taki:
wątek zamknięty
Zairka, ja też dumam nad szafą, właśnie przedostatni cotton zrobił papa- żeby mieć burgunda 🙂
wątek zamknięty
hahaha ja tez burgund!! 😁
wątek zamknięty
Zairka, ale mój już się kończy szyć 😁
wątek zamknięty
Minosia, sangria faktycznie dobrze leży, ale już te zupełnie nowe mi sie nie podobają. Mam jeden wheat i nie gra mi pod skokowym siodłem. :/ Chyba przejdę na ES / Jarpol.
Medziiik, myślę, że ES/JArpol będzie moim wyborem.
ashtray, nie mam teraz foty. Jak będę miała któregoś dnia czas i będzie dobra pogoda to się fotkę zrobi.
Zairka, kittajka, ja myślę, że zostanę przy ES i Jarpol.
wątek zamknięty
Klami a coś nie tak z Caballami? bo widze że upierasz sie strasznie przy ESie i Jarpolu a ich z jakiegoś powodu nie chcesz 😉
wątek zamknięty
Burza ja narazie mam projekt 😍
Klami Twój wybór, ale dla mnie pady Caball są tak samo zajebiste jak polarowe derki Jarpola z herbami 😍 Jarpole miała 3pady, czegos mi brakowało jednak, caball mnie zaspokoił 😜
wątek zamknięty
Klami, zwłaszcza, że w Jarpolu możesz sobie przecież zamówić dostatecznie długie te pady, więc ja bym się nie zastanawiała 😉 No... ew. poczekała do nowej kolekcji, coś czuję, że będzie szał! 😁
Moje najbliższe must-have to na pewno fiolecik, ciemny brąz i burgund. Pójdę z torbami, jak nic 😜
wątek zamknięty
Burza, Zairka bardzo kusicie tymi caballami. 😀iabeł:
Klami es-y powinny być super, bo są stosunkowo duże, mają super kolory i rewelacyjne wykończenie. 😍
wątek zamknięty
Fakt, derkiJarpol te ala ES z grubym obramowaniem piękne kolory, w stajni mam dwie i wyglądają b. ładnie.
wątek zamknięty
Zairka, Burza, dobry wybór, burgund to chyba najpiękniejsze bordo jakie mam. Za to ja pozazdrościłam Wam atramentu 😁 Jeszcze marzy mi się śliwka i niebieski, ale na razie poczekam do nowej kolekcji Jarpola.
wątek zamknięty
kittajka, na moje nieszczęście leci do mnie z padem próbnik kolorów..
Czuję, że moje Anki z czasem będą szukać domów 😉
wątek zamknięty
galeria, nie nie. Nic nie jest nie tak z Caballami. Tak po prostu jakoś obstaję przy ESie i JArpolu.
Moon, nowa kolekcja JArpol juz niedługo. Hihihi. 😉 Cos niecos o tym wiem. 😉
wątek zamknięty
też zamówiłam w końcu atrament, czekam jeszcze, aż kittajka pokaże Caballowy burgund na siwce... 😉) chociaż zapewne i tak utwierdzi mnie to w przekonaniu, że siwemu będzie idealnie pasował 😁
wątek zamknięty
Burza ja juz próbnik mam! Juz z nim szalałam! 😍
wątek zamknięty
kupujemy? 😀
wątek zamknięty
Zairka, niedobrze.. 😀
wątek zamknięty
To ja na swoje szczęście próbnika jeszcze nie mam 😂
harja, chwilowo może być z tym ciężko, bo raz że Siwa okropnie linieje, a dwa nie ma mi kto porobić zdjęć, ani konia przytrzymać 😤
wątek zamknięty
kittajka, nie szkodzi, to będzie odroczenie dla mojego portfela... 😁
Próbnik powiadacie... to jest myśl!
wątek zamknięty
zamówiłam 😵
wątek zamknięty
Zairka szalona 😁
wątek zamknięty
Zairka, burgund? czy coś jeszcze?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.