Machina ruszyła i powoli zaczynam szukać kuriera który dostarczy mi przesyłkę z zachodniej granicy Niemieć na wschodnią granicę polski - ok 1200 km ? Macie sprawdzone firmy kurierskie ?
Długo dojrzewają i słabo skaczą (technicznie - często, gęsto sztywne górą, słaby baskil). adriena Caretino K nie żyje.
Trochę temu wiadomośc napisana, ale nie jestem czestym uzytkownikim. W niedziele widziałam Caretino K na żywo ma się świetnie - dołaczam zdjęcia więc raczej żyje! Chyba, że coś zle z postu zrozumiałam. Dla zainteresowanych mogę przesłac inne fotki
No, a dzisiaj nie przelewki 140 cm tylko dwie pary na czysto, w tym Qulester, ależ to jest piękny koń 😜 Że też nam ta baba nim nie zaszła w ubiegłym roku 👿
Machina ruszyła i powoli zaczynam szukać kuriera który dostarczy mi przesyłkę z zachodniej granicy Niemieć na wschodnią granicę polski - ok 1200 km ? Macie sprawdzone firmy kurierskie ?
Nie prościej jedną przesyłką na miejsce? Dwie wydłużą czas transportu, no chyba, że ktoś dowiezie do Polski w ten sam dzień, to IMO najlepiej Pocztex, masz opcję"do 9" i doręczają w soboty.
Isabelle Nie widziałam go, ale słyszałam, że super się rusza, bardzo grzeczny i chętny do pracy. Potomstwa po nim żadnego nie ma, w tym roku chyba będzie po raz pierwszy udostępniony dla hodowców. 🙂
U mnie też machina ruszyła i nie wiem jak się odwdzięczę armarze :kwiatek: za pomoc ? Teraz tylko trzymać kciuki, żeby wszystko poszło jak należy-uznawanie w Pl, przesyłka i inseminacja...
Mogę tylko pwoiedzieć, że sprawa ruszyła dziś z kopyta 🙂 Jeśli się uda to ogier będzie mógł pokryć 25 klaczy, myślę, że warto, bo został uznany nieoficjalnie za najlepiej kłusującego ogiera Korungu Old i wyróżniony premią 🙂 Warunki też atrakcyjne, bo z góry płaci się tylko 250 euro (+ koszty wysyłki), a drugie tyle stwierdzeniu źrebności 🙂