W sumie tak, ale napisałam tylko że klacz z Lisek, nie oznaczało to że była tam kryta 😀 Aczkolwiek była 😀 Później sprzedana do prywatnego właściciela i ja kupiłam od niego.
Na tej stronie straszne ,,baboki" są :/ znalazłam wcześniej pomyłkę w rodowodzie Hartlanda, później jeszcze swojej jednej klaczy, a teraz takie coś http://www.allbreedpedigree.com/malmo4 Ariete, która jest po Bardzie zrobili po Trachicie :/ Masakra, że też nikt tego tam nie weryfikuje 🤬
no właśnie można samemu poprawić.. więc równie dobrze mogłabym teraz wejść i znów na trakhenera zmienić, zero kontroli.. no ale.. nie wszystko jest doskonałe 😉
Louisa super! jaki to ma papier? Moja Polka wraca do pracy! mamy już oficjalnie zielone światło do treningów w pełnym obciążeniu, ze skokami (jakoś ślepakowi"oko" nie przeszkadza gibać w korytarzu oksera 170😀 ) 😅 jednak co traken to traken😀 twarde bydle
ms konik bardzo kiepsko będzie widziała i prawdopodobnie obraz jest mocno zniekształcony, ale lonżuje się w dwie strony, drażki chodzi jak stara, w korytarzu gibie jak stara- jak coś daleko jest i chce się przyjrzeć to jednak ustawia się troszkę boczkiem i paczy tym zdrowym okiem- ale nie widzę jakiejś drastycznej różnicy w jej zachowaniu, jedynie co, że zrobiła się bardziej ufna o człowieka i jest bardziej nastawiona na współpracę- coś jakby odkryła, że człowiek może być przewodnikiem. Myślałam, że będzie kaplica...a tu miłe zaskoczenie.
Kaliniec- kurde wszystkie ignamy mają taki sam kształt łba😀