Dziękuję

Dziękuję za zajebiste prezenty dla naszego syneczka!

BASZNI  - za firmowe ubranka z logo Krzywej Stajni i ze szkieletem jednorożca, bluzę w czaszki i mamlarkę...
I love you forever  😍 😍 😍

Agnieszce - za mroczne ubranka z littlemonster.pl  😍  💃  😅

Oraz In. - za własnoręcznie wykonaną i przysłaną aż z Anglii czapeczkę-sowę. Bardzo miłe zaskoczenie. Jesteś kochana  :przytul:

Czyż nie piękna?
BASZNIA   mleczna i deserowa
19 lutego 2013 10:09
Julie, nie ma za co, reklama po prostu  😎  🤣
Robisz i wysyłasz body z logo stajni wszystkim noworodkom?
Łeeee...
Julie, wow, cudna czapeczka! Pokaż inne prezenty, szczególnie te szkieletory i mroczne ubranka 😀
ja dziękuję kasik,za mądre rady i wsparcie  :kwiatek:
Bischa   TAFC Polska :)
19 lutego 2013 11:30
A ja chciałam podziękować merciful za "zaopiekowanie" się mną przed niedzielnym koncertem w Bydgoszczy, poczęstowanie obiadem (mój jedyny ciepły posiłek przez dwa dni :kwiatek🙂 i zabranie mnie do stajni i poznanie Ramiresa (mam nadzieję, że dobrze imię zapamiętałam, bo mi po głowie też Ramzes chodzi :hihi🙂, jeszcze raz dziękuję i przepraszam, że musiałaś tyle czekać z powodu perypetii pociągowych i dworcowych :kwiatek:
O proszę:

Od Kasi mamy 4 sztuki, 2 z krótkim, 2 z długim rękawkiem. 😀
ale boskie  😀
omnia   żeby zobaczyć świat, trzeba przejść przez próg
19 lutego 2013 14:46
to z tym szkieletem jednorozca,  😍.  ja też cę 😜

a ja dziękuję - choc pisałam to już w danym watku - wszystkim paniom, ktore poprowadziły akcję STOP GŁUPOCIE. wspaniałe działanie :kwiatek:
19 lutego 2013 14:50
Robisz i wysyłasz body z logo stajni wszystkim noworodkom?
Łeeee...

Wszystkim noworodkom mam o kilku specjalnych cechach, w tym jednej calkowicie niepowtarzalnej 🙂

omnia, boskie, nie 😉?

19 lutego 2013 14:52
cudowne 😍
19 lutego 2013 14:53
MOja robota, dumnam jak nie wiem 🙂

Jaaa, teraz dopiero mi sie otworzyla fota, ale boskie pajace!! Ten ze stopasami  😍 😍 😍!!
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
19 lutego 2013 19:55
BASZNIA, genialny ten z jednorożcem. Co trzeba zrobić, żeby dostać taki dla swojego malucha? 😉
19 lutego 2013 21:22
Horciakowa, mowisz masz 🙂. Kurde, powinnam byla jakis podpis wkomponowac 😉
20 lutego 2013 06:04
BASZNIA szkieletowy jednorożec to hit sezonu 😉. Ja już szukam koszulki. A może re-voltowe "śmierć różowym jednorożcom" w wersji dla dorosłych? 😉. No i ocik. Ale co tam: dziękuję BASZNI za takie cudo.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
23 lutego 2013 17:24
dziękuję Amarotsie za Ami. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Kastorkowa   Szałas na hałas
23 lutego 2013 17:33
A ja chciałabym podziękować z całego serca Forkate. Myślałam, że nic z tym nie da rady zrobić a ty otworzyłaś mi oczy i naprowadziłaś na dobrą drogę.  :kwiatek:
zabeczka17, jaka ona przepiękna!!
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
23 lutego 2013 18:13
Dzionka  dziękuję  :kwiatek:
ps. więcej fot na wątku o kotach  😉
dziękuję użytkowniczce sandrita za zainteresowanie i polecenie mi dermatologa :kwiatek: re-volta ma moc!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
10 marca 2013 11:57
Dziękuję Figurze za poświęcenie swojego czasu i paliwa na dojazd do mnie i przytarganie mi 15kg karmy na własnych barkach  :kwiatek:
Dziewczyno jesteś złota!
dziękuję dorci za cudowną sesję zdjęciową Michałka, za miłą atmosferę i fajnie spędzony dzień  :kwiatek: :kwiatek:
Cała przyjemność po mojej stronie :-)
dziękuje Facelli za pomoc w toposach  :kwiatek:
Facella   Dawna re-volto wróć!
04 kwietnia 2013 17:34
Haha uznaj, że wygrałam na zaczepki, to będzie ok  😁
łołoło, nie tak szybko, wygrałaś na [s]dziś[/s]  na kwiecień 😁
Moon   #kulistyzajebisty
16 maja 2013 22:00
Wywlekam, ale mam dziś taki melancholijny wieczór.
Chciałam podziękować Strzydze, za to że jest.
Dziękuję halo za miłe, niespodziewane spotkanie. I za chałwę  😉 Świat jest mały !!!!!!
Dziękuję tunridzie za możliwość spotkania, za radosne popołudnie, wyrozumiałość i zauważanie tego, co w ferworze umyka  :kwiatek: I przepraszam za dziwną "fazę maniakalną", która mnie dopadła  😡 (wiem, że rozumiesz).
Bardzo się cieszę, że mogłam Cię podziwiać na Twoim Rumaku  😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
19 maja 2013 13:48
a ja dziękuję lotce13 za bardzo miłe popołudnie w Krakowie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się