kaszmirowa2302 o super, ja koło 15/15.30 się pojawię 🙂 będę wypatrywać dużej turkusowej torby 🙂 jakbym nie zauważyła to zagaduj, sprane bordowe vansy z żółtoczerwonymi sznurówkami i wstążeczka na ręku 😀
[quote author=Misskiedis link=topic=90415.msg1708792#msg1708792 date=1362676234] lusia, napisz ktory konkurs i imiona koni to sie skupie i jakas fotke postaram cyknac 😉
jutro idą średnią oba nr. 131 Ares i 132 M.Carano [/quote]
Ok, będę w takim razie wyczekiwać i focić, może coś z tego wyjdzie 😉
Ja pewnie będę od 13-14 bo wcześniej mam kolokwium 😁 mam nadzieję, że uda mi się wyrwać na parę minut ze stoiska i przynajmniej obejrzeć kilka przejazdów 😉
Wieki nic tu nie pisałam, ale się przełamię skoro wywołano mnie do tablicy 😉 jeśli ktoś tak jak fin, wstydzi się zagadywać to należy się 🤬 wraz z gallopową ekipą jesteśmy przez wszystkie 4 dni, zagadywać ile wlezie! 🙂
Dada no wlasnie wiem ze przekaski chyba były, ale jak piffko to nie powiem...fajnie 😉 a mój K. przynajmniej bedzie mial powód wysiedziec tam ze mna cały dzien 😉
Ja jestem w drodze na Torwar. Bede w H, mam na sobie duzy, granatowy, welniany sweter w szary wzorek, bede siedziec z aparatem, na prawej rece mam czerwona wstazke z napisem re-volta, nie gryze 😉
a ja właśnie wsiadłam w pociąg i pędzeeee 😀 btw. jakby ktoś chciał to znajomy ma dwie opaski do odsprzedania. tylko piszcie w wątku albo wiadomość na fejsie (link niżej) bo w telefonie nie moge odczytać pw