Bjooork bo nasza Pani fotograf jest the best 🙂 mtl T to mistrz dziwnych min Burza dzięki. Miało być w tym tygodniu więcej ale przez najbliższy czas wolę swojej facjaty w necie nie pokazywać 😉
Burza będą jeszcze z piątku kolejne. Na razie koń ma urlop od mojej osoby. Chyba na dobre mu to wychodzi bo na lonzy dziś dał podobno czadu. Ja mogę wsiąść dopiero za sześć tygodniu ale od poniedziałku się za niego w ręku wezmę, spacery, lonza itp. 😉
Arimona, olek zaczynamy jak tylko plac nam przeschnie 😉 ostatnio sie chłopak trochę przyburzył, a ze warunki były słabe to skonczylo się powrotem do boksu 🤔 mężnieje i fizycznie i psychicznie i nie jest już tą pokorną ciepłą kluchą 😁
A gdzie foty rodzeństwa? Migiem mi tu coś wstawiać! 🤬
Ceffyl, olek Dziewczyny swszystko komórkowe, jutro się pogrzebie może coś ciekawszego się będzie nadawać do publikacji 🙂 Ew. na zyczenie , w rodzinnym gronie moge sie podzelic nudnym filmikiem na pw z pierwszego lonzowania na pessoa, w sumie pierwszym powazniejszym lonzowaniem odkąd wyszliśmy na prosto zdrowotne. Ceffyl, Będzie klucha nie martw się, trzeba mu tylko zajęcie znaleść, jak się wciagnie będzie grzeczny. :p