Wrocławianie :))

dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
03 marca 2013 21:15
mam glupia sprawe. potrzebuje czarownice. nie jakas tam wrozke, co to se tarota ustawia. potrzebuje prawdziwa wiedzme, szeptuche, kogos, kto zna sie na urokach.. macie, znacie?

Jest ale cholernie daleko od Ciebie. Wieś ORLA woj. podlaskie. Szeptucha najprawdziwsza i najskuteczniejsza.
branka, daj namiary na dilera 😉 strasznie popieprzony sen 😀
JARA, ojtam ojtam 🙂
dragonnia, ja chyba jestem w stanie nawet sie przejechac... ale nie w ciemno, masz jakis namiar?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
03 marca 2013 21:54
Jade z Toba! Dobry road trip jest wskazany nam obu!
JARA, jak jakies auto bedzie 🤔
hehehe🙂 sen na wypasie😉 rispekt😉
katija, jadę z Wami!!!!

branka, wiesz, biorąc uwagę, jak kiedyś Marsowi jeszcze z bombal ściagałyśmy podkowę przez prawie godzinę to wcale mnie ten sen nie dziwi... :P
katija, jadę z Wami!!!!

a ty po co? kolezanke odwiedzic?
😲 😲 dobrze, że to był tylko sen !
BTW - nie wiem co wyście brali wtedy w tą samą noc co Ty, ale Pawłowi się całą noc śniło, że  rozmawiał z Dolgano  - koniem Oli Świętochowskiej, Dolgano był strasznym gadułą i opowiadał jak to pija tylko wodę mineralną i takie tam  😀
Dolgano  super się prezentował w niedzielę na skokach, super praca szyją i taki przyjemny obrazek jako pary. Podziwiam  💘
katija, nooo mniej więcej 😉
Ola do mnie i Maxa wpada co jakiś czas, jest, nie ukrywam moim autorytetem, jestem pod wrażeniem, jak pracuje z końmi  a także bardzo bardzo  ją cenię jako człowieka🙂
a na ich parę, fakt miło popatrzeć 🙂
Mi zawsze podobał się spokój z jakim podchodziła do koni, ale przyznam, że zdziwiłam się zmianą sposobu treningu w przypadku Dolgano - widać jednak, że taka praca przynosi efekty - jest to jeden z lepiej prowadzonych koni na DS.
ja oli osobiscie nie znam- z widzenia tylko, czasem zamienilysmy pare slow. jednak z daleka rzuca sie w oczy, ze jest bardzo utalentowanym jezdzcem.
katija, nooo mniej więcej 😉

to nie musisz z nami jechac. co sobota na lysej gorze spotykaja sie wszystkie twoje kolezanki.
katija, problem jest taki, że obecnie w moim nowym image to niestety ale z łysej góry zostałabym wypędzona. Mogę tylko do takich starych mądrych wiedźm jeździć...
No ale nie chcecie mnie to nie!!! FOCH!!!!
nie no spoko, miejsca dosc 😉 a mozesz sie przydac 😁
branka nie wiem co bierzesz, ale ja też chcę 🙂 Uszykuj mi na następny raz, proszę  😂
Uśmiałam się jak durna czytając to 😀
katija, znaczyć, że co? Niby jako tłumacz?? :P
nieee, raczej zabezpieczenie, zebym bezpiecznie dotarla 😉
Aaa to luz 🙂 Polegaj na mnie jak na Zawiszy :P
😲 😲 dobrze, że to był tylko sen !
BTW - nie wiem co wyście brali wtedy w tą samą noc co Ty, ale Pawłowi się całą noc śniło, że  rozmawiał z Dolgano  - koniem Oli Świętochowskiej, Dolgano był strasznym gadułą i opowiadał jak to pija tylko wodę mineralną i takie tam  😀

No widzisz, coś było z tą nocą nie tak 😀

Mi się wydaje, że to dlatego że ja miałam siąść i w nocy pisać magisterke a zasnęłam o 22, normalnie chodzę spać duzo później i nie śnią mi się takie durnoty 😀 albo ty była jakaś kara za olanie pisania  🤣

Ale jaka to kara????
O ile życie byłoby bardziej urozmaicone, gdyby częściej się miało i pamiętało takie sny  😂
A jakby jeszcze umieć je zapisać to już w ogóle :P
08 marca 2013 16:01
Korzystał ktoś z was z okulisty na NFZ w przychodni Med-trans na ulicy Krętej (okolice ul. Słowiańskiej) ?
Moja mama zarejestrowała się dzisiaj tam, wizytę ma w poniedziałek zastanawiam się czy warto z powodu takich tajemniczo krótkich terminów  😀
ovca   Per aspera donikąd
08 marca 2013 16:02
Znacie godnego polecenia dermatologa na NFZ we Wro?
W Dolmedzie dr Kisiel
09 marca 2013 19:18
Kiedy jakiś zlot?  😁
A może ktoś zna i poleci sensownego okulistę na NFZ, gdzie nie ma zbyt długaśnych kolejek?
Moja koleżanka szuka, ale z marnym efektem (zwykle odległe terminy), a dość pilnie potrzebuje.
09 marca 2013 20:25
Mistral, dosłownie 4 post wyżej napisałam o okuliście. Czeka się na wizytę 2 dni. Moja mama idzie tam jutro, ciekawe jak zrelacjonuje.
Nr tel mogę podać.

edit:
Nie jutro, a w poniedziałek.
Sorry, nie zauważyłam.
W takim razie,daj znać, czy mama była zadowolona.
EDIT: sprawdziłam właśnie tą przychodnię, jest tam 3 okulistów. Może wiesz, do którego dokładnie idzie?
macie moze kogos poleconego, kto zrobilby mi ladne pazurki tuz przed swietami? Najchetniej hybryda, ale zel czy akryl tez wchodza w gre. No i najchetniej niska cena wysoka jakosc, z tym ze jakosc bardziej istotna 😉

ovca   Per aspera donikąd
16 marca 2013 19:53
sienka a jaka część miasta? Leśnica może być?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się