Końska rewia mody cz. VII (2013)

lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
02 marca 2013 21:13
A idźcie Wy ! ;p Fajny jest, tylko trochę LEGIA_MISZCZ!
wątek zamknięty
Eskadron z kolekcji na kolekcję robi co raz ciemniejszą zieleń. Może za kilka lat doczekamy się czegoś równie ładnego jak szmaragd ESa. 😉
wątek zamknięty
Moon , xxagaxx , ikarina  ciesze się, że nie jestem sama. Ten zielony to dla mnie taki koszmarek.  😂
wątek zamknięty
02 marca 2013 21:21
Eskadron z kolekcji na kolekcję robi co raz ciemniejszą zieleń. Może za kilka lat doczekamy się czegoś równie ładnego jak szmaragd ESa. 😉

o fajnie było, coś jak Anka jasper może 🙂
wątek zamknięty
Miałam nadzieję, że tegoroczna zieleń będzie właśnie jak Jasper, a tu niestety, flaga Włoch...
Drodzy Szmatoholicy, czy ma ktoś wymiary wszechstronnego czapraka Schockemohle? Potrzebne na gwałt 😉
wątek zamknięty
Wszyscy tak ble i ble, a za rok będzie 'gdzie mogę dostać coś z tej kolekcji?'. Mnie się podoba, kiboli u mnie nie ma, mogę jeździć.  😎
wątek zamknięty
02 marca 2013 21:47
Wszyscy tak ble i ble, a za rok będzie 'gdzie mogę dostać coś z tej kolekcji?'. Mnie się podoba, kiboli u mnie nie ma, mogę jeździć.  😎

U mnie też, więc muszę zakupić 😀
wątek zamknięty
Łee, ja nie mam parcia na nowości, więc nie sądzę bym czegoś za jakiś czas na gwałt szukała. Mój "najnowszy" czaprak Eskadrona pochodzi z 2009 r.  😂
wątek zamknięty
Dokładnie , kiedyś było : niech powtórzą ładną zieleń i navy z maritim , dodatkowo pamiętam jak ludzie szaleli za chili , teraz to wszystko jest i słysze ble ble  😉  I tak niechętni się później skuszą zapewne  😁
wątek zamknięty
akurat na tego reda się porwę..  😁
wątek zamknięty
Ja czekam na wyprzedaże i chcę kupić jeszcze reda i navy. To będzie chyba mój największy zakup z jednej kolekcji.  😁
wątek zamknięty
02 marca 2013 22:14
Ja mam navy z navy/burgundy, więc myślę, że green i red i będzie ok 🙂 Chociaż Wam powiem że tak wymuszenie, bo w sumie to jeszcze ze 4 pady i będę zadowolona na jakiś czas mam nadzieję.
wątek zamknięty
Altiria, oglądałam na żywo red i navy, o których mówisz - piękne kolory! Gdyby nie to, że ten zimowy bordowy chodził za mną od dawna, to kupiłabym któregoś z tych dwóch 😉
wątek zamknięty
Ja się na pewno skusze na wyprzedaże nowej kolekcji 😉 na pewno bedzie to red i green w jakiej wersji czy pad czy cotton czy brillant to nie wiem ale czapraki, owijki i derka musowo 😀
wątek zamknięty
Ja dzisiaj dorwałam łezkę navy, nie mogłam się powstrzymać 😀 Ogólnie ta kolekcja jest fajna, wszyscy chcieli tego powtórzenia, ale mogłaby być jakaś przerwa pomiędzy tymi czerwieniami w 3 już chyba kolekcji po kolei.. Jest tyle kolorów.. Nie będę nic nawet pisać o zielonym, bo jak dla mnie to on do tej kolekcji wcale nie pasuje, ale co się komu podoba  😉
wątek zamknięty
Ja właśnie uwielbiam gniade w granatach, a mam ładny granat tylko na zawody, drugi to sprana szmatka terenowo-linieniowa.  🤔wirek:  Więc z nawy pewnie nie doczekam do promocji, od zajączka może dostanę.  😁
wątek zamknięty
Ja pewnie też na wyprzedaży kupię reda i greena, chyba cottony, bo do brillantów się jakoś przekonać nie mogę. Łezka red na Aramisie może być strzałem w 10  😁
Co to za pad na tym zdjęciu? Nie widziałam go na zdj kolekcyjnych, ani w żadnym ze sklepów .. :
wątek zamknięty
huzarova a nie jest to TEN czaprak? dziś tak sobie przeglądałam i też się zdziwiłam jak go zobaczyłam, nie sądziłam, że takie polopady też będą.
wątek zamknięty
Szkoda, że w PL nie dostępne .. ;/
wątek zamknięty
03 marca 2013 09:08
Mi się jakoś tak kojarzy z takim cukierkowym światem, takimi laskami na choinkę  😜
wątek zamknięty
Ruda77, okropnie prześwietlone 🙁
wątek zamknięty
http://www.ooteman.nl jest nowa kolekcja anky i euro star.
wątek zamknięty
emptyline   Big Milk Straciatella
03 marca 2013 10:06
Hibiscus i Iris mi się nawet podobają, ale na żywo to będzie zupełnie co innego. Na bank ciemniejsze.

ES okropniasty jak dla mnie, jedynie ten czaprak jakoś w miarę mi pasuje.
wątek zamknięty
Widziałam wczoraj na żywo nową kolekcję eskadrona. Ładna - wydaje się taka bardzo elegancka i klasyczna mimo żywych kolorów. Zielony, granat i czerwony - wszystkie bardzo nasycone, 'wyraźne' dla oka.

Ja jednak jestem nudna i najlepiej odnajduję się w brązach i innych 'przymulonych' kolorach.

Dziś zamówiłam chyba ostatni burgund melange DL. Miałam go kupić wczoraj, ale że zostawiłam trochę kasy w sklepie to mówię sobie - 'nie, za dużo tego dobrego, może kupię w przyszłym miesiącu'. No ale okazało się, że nie za wiele tych czapraków zostało - jak już to cottony można dostać, a ja chciałam czaprak na lato - szybkoschnący, podszyty siatką - no i żeby pasował do burgundowych uszów. Te melange to na prawdę fajne, grube czapraki - mam teak na lato bo faktycznie szybko wysycha, a w praniu nie niszczy się jakoś specjalnie bardzo. No i dziś mi się jakoś tak kliknął 😡  🤬 Ale mając ten burgund wiem, że już jestem całkowicie zaspokojona 'szmatowo'. Muszę jeszcze tylko kliknąć jakąś fotkę mojej małej kolekcji..
wątek zamknięty
Ale za to nowy BR jak dla mnie szau!  😜

Wszystko z ooteman.nl
wątek zamknięty
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
03 marca 2013 10:53
Anky Hibiscus może być ciekawy na żywo. Z ES-ów nic mi się nie podoba. Herb psuje cały czaprak i kolory też do mnie nie przemawiają.
Fajne pikowanie BR, kojarzy mi się z plastrami miodu. 🤣
wątek zamknięty
Puma, Pierwszy! I jeszcze derka w odwrotnych kolorach, o:

Poza tym zakochałam się:
i 😍

A ten bym bardzo chciała zobaczyć na żywo:

ciekawe czy jest czerwony czerwony czy widać z nim tę mandarynkę

edit: dodałam foty
wątek zamknięty
wie ktoś może czy będzie nowa kolekcja Jarpola?
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
03 marca 2013 13:45
Czekoladowiec, będzie, z tego co wiem to po 15 kwietnia.  😉

Nowy BR świetny, tylko to pikowanie nie bardzo mi się podoba. A te derki to psie, nie? Szau!  😀
wątek zamknięty
Moon,  końskie, tylko oni focą najmniejszy rozmiar, żeby było widać wszystkie szczegóły, zapięcia, lamówki itp. Kocykowa albo siatkowa derka dla psa chyba by się nie sprawdziły 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.