Cavaliada Warszawa

Ja kupiłam 31.01 karnet.To w czwartek w chodzę dramo,super.
Happiowa   córka grabarza
01 marca 2013 20:39
kiedy i gdzie będzie można zobaczyć listy startowe?
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
01 marca 2013 21:22
Co macie napisane na tych karnetach? Karnet upoważniał zawsze do wstępu przez wszystkie cztery dni. Na stronie organizatora jest napisane, że w tym roku jest tak samo.
A przypadkiem w czwartek nie ma wejścia za darmo? Na karnecie mam 8-10 marca.
01 marca 2013 21:43
ankers, na czwartek są bilety po 30 zł (z tego co pamiętam rok temu były po 10 zł). Dziwna sytuacja z tymi karnetami, ale jasno na stronie piszą, że obowiązują na cztery dni, nie mam pojęcia o co chodzi.
Z tego co ja wiem to czw. Za darmo jest🙂😉 do zobacżenia w wawie🙂😉) 🏇 🏇 🏇
01 marca 2013 21:56
Ale sprzedawane są na ten dzień bilety...
Mnie sie wydaje ze za darmo maja niby ci co maja karnet a ci co nie maja placa 30.  🏇
01 marca 2013 22:06
Aha, teraz rozumiem 🙂 Myślałam, że piszesz o tym, że dla wszystkich czwartek jest darmowy 😉
A ja pierwszy raz będę w części stajennej - razem z jedną forumowiczką będziemy luzakować dwóm Rosjankom 😀
02 marca 2013 13:10
fin, zazdroszczę. Miałam okazję w zeszłym roku być tam z końmi, więc zwiedziłam całe zaplecze. Jest naprawdę fajnie, świetna atmosfera, a i na imprezę, o ile w tym roku będzie, będziecie mogły się wybrać 😉 Jak udało Wam się zostać luzakami Rosjanek? 🙂
kiedy i gdzie będzie można zobaczyć listy startowe?

Listy będą dopiero po przeglądzie, czyli pewnie śr wieczorem/czwartek rano.
Nie wiem jak to było załatwiane. Siedzę spokojnie na Cavaliadzie w Lublinie, zadzwoniła Karmelek1700 i zapytała czy mam czas i ochotę, więc oczywiście się zgodziłam. A teraz siedzę z bananem na twarzy i nie mogę się doczekać czwartku 😉
ja mam od 7-10.03.super.Czy wiadomo coś o wystawcach ?
a jak z miejscami z biletów gorupona ?
Czy w niedziele po GP chciałby się ktoś zabrać do Poznania?
Będę mieć wolne miejsca
Na stronie Cavaliady nie ma info co z dziećmi do lat 5, które przychodzą z rodzicami. Chyba wchodzą bezpłatnie.... mam taką nadzieję. Nie wiecie może jak to jest?
a jest coś takiego jak druga arena i show? bo nie mogę znaleźć ...
Na stronie swiata koni lista zgloszonych koni🙂 ponad 250 wow
Kammi   Największe bogactwo to robienie tego, co kochasz
03 marca 2013 18:27
a jest coś takiego jak druga arena i show? bo nie mogę znaleźć ...

W ubiegłym roku nie było... Z programu również wynika, że show jest w przerwach...
Poza tym na Torwarze chyba nie za bardzo byłoby, gdzie zrobić drugą arenę  😉
Wie ktoś może jak dojść do stajni?  :kwiatek:
Wie ktoś może jak dojść do stajni?  :kwiatek:

???? do jakiej stajni ?
Może chodzi o Torwar (który nie jest stajnią tylko obiektem rozrywkowym)? Jak tak to polecam jakdojade.pl A jeżeli chodzi o stajnię dla zawodników to raczej tam nie wpuszczają 😉
Jestem w wolontariacie i jutro mam dyżur w stajni, stąd moje pytanie 😉
Główną bramą od frontu na wprost, nie przeoczysz 🙂
Jak się dzis dowiedzialam, w tym roku bedzie cały namiot poświęcony "targom" na Torwarze, tak wiec nie bedzie to wygladalo jak w latach poprzednich-czyli kilka stoisk na korytarzu.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
04 marca 2013 14:27
Namiot jest spory (bodajże 60x15m) ale muszą się też zmieścić tam kucyki do oprowadzania dzieciaków, więc chyba nie zostanie tak wiele miejsca na stoiska..
Czy jedzie ktoś z Poznania i okolic?  👀
taki maly namiot? przeciez to chyba mniejsze niz nasza hala brodnowska jest, jesli teraz tyle biletow wykupili to dostac sie tam na przerwie bedzie cudem
Konwalia, po to są te nudniejsze konkursy 🙂 Na przerwie nawet nie myślę, co tam się dziać będzie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się