Bryczesy

To wygląda jak bielizna...
Jak legginsy dla dzieci z H&M  😂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
01 marca 2013 10:03
tereska, serio używasz takiej bielizny? ja jednak noszę co innego 😉
Dramka, podlinkujesz te legginsy? szukaliśmy ostatnio czegoś do jazdy dla jednej małej dziewczynki, a bryczesy championa za duże były  :kwiatek:
😂 no jak termobielizna... Chciałabym zobaczyć, czy spod spodu nie będą przeświecać majtki.  😉
01 marca 2013 10:09
nie prześwitują 😉 w wątku jest pełno zdjęć tych bryczesów. nie ten model, ale dokładnie ten sam materiał.
Gdyby nie ten czerwony pasek na tyłku (który go optycznie sporo powiększa), to mogłyby być całkiem fajne. Szkoda że nie ma takiego całkiem klasycznego modelu, bez żadnych dziwnych pasków, za to z tym silikonowym lejem, to na pewno bym się skusiła 🙂
A do mnie te nie przemawiają wcale. Tamte poprzednie, podobne do spodni do joggingu jak najbardziej tak. A te nie.  🙂 Ale każdy woli co innego, więc...
01 marca 2013 10:42
kittajka, mierzyłam prototyp (jeszcze z białymi przeszyciami) i nic nie pogrubia 😉 zadu matka natura mi nie pożałowała i naprawdę było ok. może nie wyszczupla, ale nie pogrubia. tutaj zdjęcia są kiepskie, ponieważ na szybko cykane i w dodatku na manekinie. na pewno na dniach spróbujemy zrobić coś bardziej sensownego, tylko niech słoneczko wyjdzie  🙄
modeli bez przeszyć itp. jest na rynku pełno, więc bez sensu jest powielać to co już istnieje 😉

tunrida, co kto lubi, dokładnie 😉 z tamtych modeli absolutnie champion nie rezygnuje, nadal będą w sprzedaży - to modele, nazwijmy je, flagowe. natomiast ten został stworzony dla osób z gustem ukierunkowanym w stronę klasyki bardziej 🙂

będzie jeszcze jedna fajna rzecz w ofercie, ale raczej dla jeźdźców terenowych i ewentualnie skoczków. do ujeżdżenia zaiste się nie nadadzą (chyba, że treningowo). [s]wyedytuję zaraz post i załączę zdjęcia.[/s] jako ciekawostka, ponieważ jakby nie patrzeć nie są to bryczesy  :kwiatek:
ohydki😀 jak to mówi mój trener od biegania- obcidupci😀 mam prawie identyczne z deca😀 do biegania 😀
ciekawe jak w innych kolorkach by wyglądały.
Można jakoś zregenerować skulkowany lej inaczej niż ręcznie odrywając kuleczkę po kuleczce?  🤔
olek- golarką do ubrań  🙂.
O tym sposobie do materiału to wiem, ale żeby potraktować tak lej to w zasadzie nie pomyślałam  😉
01 marca 2013 22:18
Dramka, wzrostowo trudno mi powiedzieć... 13 lat i bardzo szczuplutka. te co pokazałaś wyglądają strasznie trochę... może jednak coś ładniejszego mają? 😉
sei wrzucisz ten najostatniejszy model na żywej osobie? i może nie bardzo szczupłej, żeby można było ocenić jak mniej doskonała sylwetka będzie w tym wyglądała?
sei moja córka ma 12 lat i nosi 158 młodzieżowe
02 marca 2013 08:56
Baś, postaram się wrzucić, ale to za jakieś 2 tyg. czekamy na pełną rozmiarówkę. wtedy porobię zdjęcia dziewczynom ze stajni 😉
tak w ogóle sprostowanie - ten model będzie z tymi czerwonymi nićmi, ale oprócz tego z białymi i niebieskimi też.

Dramka, dzięki. będziemy szukać 🙂
Wrzucam zdjęcie Animo od środka  😉. Lej jet podszyty laicrą.
A nie masz poczucia, że ci się na koniu lej przesuwa niezależnie od tej lycry na skórze? Jest ok w siodle?
Ja z tego powodu nienawidzę zakładać pod bryczesy jakichkolwiek rajstop. czy termoaktywnej, bo mnie wkurzają 2 warstwy na nogach.
A jak jest tu?
Nie ,nic się nie przesuwa 😀. Jest bardzo wygodnie . Krój tej laicry jest bez szwu w kroczu, coś jak spodenki rowerowe .
Rajstopy też mi zawsze się przesuwały , a już leginsy ocieplane nie.
dziewczyny, a dostanę gdzieś amino w cenie niższej niż sklepowa?  :kwiatek:
Awill horse ma w promocyjnych cenach . Miesiąc temu promocja była większa , średnio 100zł na parze mniej , ale i teraz ceny bardzo  przyjemne  😉.
http://www.awilhorse.pl/kategoria/animo/wyprzedaz-kolekcja-jesien/zima-2011/12/bryczesy
http://www.awilhorse.pl/kategoria/animo/kolekcja-wiosna/lato-2012/bryczesy
a rzeczywiście, nie widziałam tych promocji. dzięki  🙂
A ja sprawdzałam dziś ten silikonowy lej w "bryczkach- biegaczkach" i jest SUPER. Trzyma elegancko. Trochę wydaje odgłos jak się klei, ale cichutki, miły taki i nie przeszkadza mi to. I nawet jeśli mnie pogrubiają, mam to w nosie.  😍 Na razie przerzucam się na te portki. Potrzebuję chyba jakiejś odmiany. 
tunrida, a gdzie można je zamówić?
Czy dostane gdzies bryczesy Euro-Star Laura Cherry w bardziej rozsądnej tzn poniżej 500 zł cenie ?
http://www.febro.pl/product-pol-305-Bryczesy-Euro-Star-Laura-125-full-cherry.html
04 marca 2013 16:25
tunrida, fajnie, że w teście bojowym wypadły ok i jesteś zadowolona  :kwiatek: mówiłam, że ten lej jest fajny 😉
Czy dostane gdzies bryczesy Euro-Star Laura Cherry w bardziej rozsądnej tzn poniżej 500 zł cenie ?
http://www.febro.pl/product-pol-305-Bryczesy-Euro-Star-Laura-125-full-cherry.html

Nie  😁
Happiowa   córka grabarza
04 marca 2013 17:13
a ja mam już swoje dżinsowe Euro-Stary  😍 tak mi się podobają, że nawet do szkoły je założyłam 😁
Happiowa- jakie? Pokaż!  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się