Ja się pojawię jutro i w niedziele , będę miała czekoladowo-czerwone włosy , zgolone z jednej strony w czarnej kurtce z różowymi dodatkami , ew. fioletowy polar, 514232928 - pisać jakby ktoś się nudził i chciał pogadać 😀 Bedę z wysoką dziewczyną w (prawie) "ombre " włosach , niebieskie kurtce 😀
A można wnosić ze sobą napoje? Nie wiem czy załadowac sobie do torebki termosik z herbatką 🙂 Pamiętam, że któregoś roku ( 2 lata temu? ) W Warszawie na Torwar nie można było nic wnieść ze sobą na halę.
jestem, ale nie widzę stoi
sk handlowych.
Stoiska są pod restauracją, trzeba w prawo skręcić po wejściu przez główne drzwi.
Czy dobrze widzę w transmisji trenujące kuce? W programie ani słowa o kucorach, ktoś wie kiedy mają się prezentować?
Mają być dzieciaki na kucach i dorośli zawodnicy 🙂
wpuszczają z plecakami, bo ja na cały dzień więc picie, żarełko, i jak z temperaturą wewnątrz, koc brać?
aparat przemycił ktos czy uwagi nie zwracali?
mindra zaglądaja w torby, ale ludzi z piciem i aparatami chodzą. Kto ma ochotę mnie poznać to zapraszam do 2 sektora na górę. Jestem sama i nie gryzę.
M.indira, jest cieplo, bardzo.
Kucyki juz byly.
Pokazy jak dla mnie zenua, nie lubie tego mowic, ale takie lubelskie.
Araby mi sie podobaly, ale mogliby sie pobawic swiatlem choc troche.
Rano jest zimno, zamarzałam mniej więcej do 13, teraz już jest okej.
Bera, jak zobaczysz czarną forumową koszulkę to mnie zaczep, bo ja nawet nie wiem który to sektor 2 😉
I zgadzam się co do pokazów. Małopolskie i Ziemniak nudne...
Bera, siada się gdzie się chce? bo bilety nienumerowane, ja Ciebie zdybię, przecia widziałam osobiscie 😉 kiedyś hehhehe
m.indira mam tel do Ciebie nawet, to wydzwonie. Po 16 będe. Fin ja jestem w białej bluzie w krate. 692 618 275
Działa Wam relacja on-line? Mi lecą sponsorzy cały czas 😵
breakawayy, relacja jest od 21 bodajże, wtedy zaczyna się potęga skoku.
Jutro wpadnę na DR i zostaję do końca dnia 😅
Znalazłam Berę 😅
Ankers, daj znak życia jutro, bo chciałabym Cię poznać 🙂
Ja będę jutro z forumową kortiną, jak kogoś rozpoznamy to pewnie podejdziemy 🙂
fin, żołtawe portki, zmęczone życiem bordowe martensy, ciemnoniebieska kurtka Misia Paddingtona, nieuporządkowana blond fryzura i pewnie czarna torba listonosza 🙂.
Swoją drogą niezła stylówa 😁
Czy działa Wam już transmisja z potęgi ?
aokt, ja oglądam przez VLC, tylko nie mam pojęcia jak to zrobiłam, zostały mi ustawienia z jakiejś poprzedniej relacji online. Może ktoś mógłby napisać jak to zrobić? :kwiatek:
Czy działa Wam już transmisja z potęgi ?
działa 😀
Lublin ma świetną publiczność 🙂
Pełne trybuny.
Gratuluję
Niestety brakuje miejsc, mnóstwo osób musi stać...
Gratulacje dla Łukasza i Jarka 🏇
Aaaale bylo fajnie! Zalapalam sie na urwanie liny razy 3 🤣 a potega super! Bardzo fajna atmosfera! Natrybunach dobra zabawa 👍 👍
Jasnowata, jutro od 14 jestem na rozprężalni 🙂.
Pełne trybuny były tylko na potędze skoku, wcześniej było duużo wolnych miejsc.
Bez przesady trybuny zapełniały się już koło 17- 18, zaprzęgi już miały sporą publiczność, wyścigi kucorów też już sporo osób oglądało.
Rzeczywiście trybuny pełne, a co więcej całkiem sporo zajętych stolików w strefie VIP.
Świetnie, że potęgę wygrali Polacy!
Jutro wybieram się w dwóch seriach 11-15 i 18 do końca. Nie mam pojęcia jak będę ubrana i gdzie będę siedzieć. 😉 Ale jestem chętna na zaczepianie, więc jeśli ktoś rozpozna. Jak już dotrę to napiszę jak mnie lokalizować.
Gdyby ktoś był zainteresowany to mam na jutro bilet do zbycia - pytać na PW.
PS. Tylko jedno "ale" na razie i pewnie nie będziecie mnie już lubić. Wolontariat... jacyś mało mrawi jesteście. A to jeszcze nawet nie połowa zawodów. Rano kawa i więcej energii. 😉
trudno się dziwić. Toż w piatek ludzie w pracy i w szkole.
Zobaczymy co się będzie działo jutro i w niedzielę
Uffff, dopiero dotarłam do domu. Uwielbiam częstotliwość z jaką jeżdżą nocne mpki...
Ascaia, ja i parę znajomych, którzy byli na Torwarze, również bardzo zwróciło uwagę na szybkość pracy parkurowych. Według mnie przyczyna jest jedna: mało wymagający parkur majster 😉 W Wawie, pana Jankowskiego większość się bała, opierniczał (nie rzadko dość dobitnymi słowami), poganiał, wszystko musiało być idealnie, kwiatki równo, przeszkoda zbudowana w ciągu 10 sekund, poprawiona po zrzutce w ciągu 5 sek, żeby nie było wstydu, a z drągami i stojakami dosłownie biegaliśmy jak mróweczki. Tutaj jest zdecydowanie większy luz i trochę inne podejście 😉 Jak jest lepiej? Nie oceniam 🙂
Mimo tego, cieszę się, że siedzę w stajniach, na parkurze obiegam się za tydzień... 😉
Jutro od rana do 14 mam dyżur, a potem siedzę na widowni. Czerwona wstążeczka we włosach jest 🙂 Jeansy, buty trekingowe, sakiewka na biodrach 🙂