Konie zimnokrwiste i pogrubiane

harja Szybko mu grzywa rośnie 🙂
.
Cyśka   Załoga G :D
10 lutego 2013 13:06
harja - raczej odpada -.-. Nie ma kto mi zrobić zdjęć, może w środę wezmę kogoś i zrobię korytarz, bo czas najwyższy. Mam nadzieję, że hacele do tego czasu wykręcą -.-.
Poza tym jak na razie nie ma co fotografować 🙂.
Na razie ruszamy się dużo i ćwiczymy przejścia od wyciągnięcia ręki 🙂. Mucha (nowe przezwisko 😀) szybko łapie każdą komendę i lubi pracować, kiedy wysyłam jej dużo energii 🙂. Dzisiaj nawet sobie na niej posiedziałam i jakoś się tym nie przejęła xD. Od łydki zrobiła kilka kroków, a potem stanęła i koniec xD. Za dużo też nie chcę kombinować samemu, ale muszę przycisnąć właścicielkę 😉.
Udało nam się też odczulić na wielką, straszną, różową piłkę 🙂. Po kilku minutach mogłam już z kolegą sobie nad nią rzucać i "przypadkiem" ją o nią odbijać 🙂.
Myślę, że jest na plus 🙂
glanek, w maju 6 mu stuknie 🙂
Cyśka, zawsze to jakiś kroczek do przodu, powodzenia!
edit: pomyłka
TRATATA   Chcesz zmienić świat? -zacznij od siebie!
12 lutego 2013 19:16
Moja mała choć raz ładnie pozowała do foty.

TRATATA, ależ ona rośnie... ale nadal jest śliczna i podobna do Kluska hihi
Witam, w okolicach Wałbrzycha (woj, dolnośląskie), u pewnego gospodarza 5 letni, zimnokrwisty wałach złamał sobie nogę. Obecny właściciel nie chce podjąć się leczenia, nie chce również zwierzaka uśpić. Zdecydował, że odda konia. Niestety osobiście nie jestem w stanie mu pomóc, dlatego zwracam się z prośbą do Was. Jeśli macie możliwość zaadoptowania wałaszka, lub pomocy w jakikolwiek inny sposób, proszę, piszcie na nr. gadu-gadu: 13027259 w celu uzyskania więcej informacji. Pomoc pilnie potrzebna !
Cariotka   płomienna pasja
13 lutego 2013 16:16
Będziesz to pisała we wszystkich wątkach czy tylko kilku.
We wszystkich, które w jakikolwiek sposób się z tym łączą i wszędzie tam, gdzie mogę znaleźć pomoc
sprawa się rozwiązała
Rozwiązała? To znaczy co się w takim razie z nim stanie?
zostanie poddany eutanazji
.
O kurcze... Glanek przykro mi...  🙁 Co z Atlantą? To był pierwszy, więc następnym razem pewnie lepiej pójdzie... ale małego szkoda  🙁
.
glanek, strasznie przykro, mocno trzymam kciuki za Atlantę! Bedzie dobrze!!!
.
Glanek super wieści 🙂
Znalazłem ogłoszenie, w którym facet z Gloeniowa sprzedaje źrebaki zimnioki po ojcu mojej Algi... Wydaje mi się, że bardzo tanio... Jeżeli ktoś zainteresowany to na priv mogę wysłać link bo nie wiem czy tu można podawać, czy nie 😉 Szkoda małych mi na mięsko bo to po Mahdim i Bajorze 🙁
A tu moja kluska Masia z dzisiaj 🙂

Chyba potrzebna nam dieta ( :?🙂
.
RatiNa, zdecydowanie bo kobyłce stawy nie wytrzymają, dla jej zdrowia nie powinna być tak oblana.

glanek, ale latem zapachniało...
Atlanta  💘 - uwielbiam ją 😀
glanek, dobre wiadomości 🙂 Ach, jaka ona piekna 🙂
odświeżam wątek 🙂

Zdjęcia z dzisiaj, czyli jeszcze cieplutkie 🙂
Przedpołudniowe lenistwo 🙂
RatiNa, ile u was jeszcze śniegu 🙂 Fajne fotki, ostatni portret - wygląda tak niewinnie 😉
glanek, jak się ma Atlanta?
Też mam śniegowe, nareszcie udało mi się troszkę Piorka przytyć 🙂
Burza, to teraz tyjecie?
A tu mały Klusław jak zwykle zabawowo 😉
Zdjęcie dzięki uprzejmości znajomej
I ja mam dzisiejszego siwego(nie lubi pozować 😉), podłoże u nas na placu już co raz lepsze, więc powoli wracamy do roboty, może uda się zgubić trochę brzucha, chociaż pięknej linii Piorka siwy nigdy nie uzyska 😉)

źrebny wałach!

szczotka zaczyna opadać 😉
Cobrinha, no jak co zimę niestety, jak bym na głowie nie stanęła ciągle mi wtedy spada z wagi.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się