Końska rewia mody cz. VII (2013)

juliadna ależ on Ci się błyszczy!  😜 No i granaty dla gniadych to jest zdecydowanie to  💘
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
28 lutego 2013 19:19
Chyba zostaje propozycja nr 3  😀 Jak to w shreku mawiali "Trójkę, Trójkę wybierz Panie"
juliadna Kurczę, obłędnie mu, chyba Wasz najlepszy komplet 🙂
Będzie ktoś zamawiał takiego stripe in'a od ivett opisanego w poście Karino1998 ?
wątek zamknięty
juliadny SZAŁ!  😜 a mascią mi baaardzo przypomina kucyka  😉

A co brać na mojego kobyla, greena czy reda?  Obydwa kuszą  🙄
wątek zamknięty
28 lutego 2013 19:32
brunatna w redzie będzie szał  😀
wątek zamknięty
lizzy, ja się czaję ale narazie nie mam piniądza 😉 co to za kolorki wybrałaś w połączeniach 2 i 3? :kwiatek:
wątek zamknięty
Tak sobie odkopalam stare zdjecie i chcialam powiedziec - jak ja zaluje, ze Equi-Theme nie szyje juz tych fajnych, kolorowych padow 🙁 Chyba do nich maila ze skarga napisze  👿 Padzik mam do dzisiaj i mimo, ze kilanascie razy zmasakrowalam go pralko-suszarka nadal jest w swietnym stanie - gruby, miesisty i ta czerwien  😍
(przepraszam za swoje pseudo-skoki  :icon_redface🙂

wątek zamknięty
juliadna OBŁĘD  😍 Fuerte niesamowicie wygląda w tej ance! i ten błysk naczółka  😵
wątek zamknięty
wątek zamknięty
xxagaxx, czasem trzeba zaszaleć! można i często szaleć... bo jak tu się powstrzymać ? :-P
Livia, sama sie nie mogę doczekać, aż Kubałkę w niego wcisnę 😉
lizzy, 2 albo 3 🙂
juliadna, pięknie!
kittajka, no, no, pokaźna kolekcja czerwieni! a te dwa odcienie faktycznie podobne, mogliby wypuścić w końcu coś, co się nie powtarza 😉 choć kolor bardzo ładny.
wątek zamknięty
Altiria,Karino1998,xxagaxx,Moon,kittajka, dziękuję  :kwiatek:
Precelek szalejesz  😜
juliadna cud, miód i orzeszki  💘
Livia w obu fajnie 😀
lizzy 3!
wątek zamknięty
ikarina, ale za to jest tysiąc odpowiedników takich padów 🙂
wątek zamknięty
Burza, wiem, wiem, dzwonie do Ivett i mam 😉 Po prostu szkoda mi, bo mieli fajny produkt, bardzo dobry jakosciowo, duzo lepszy od Anek, a z niego zrezygnowali. Co prawda, maja caly czas pady, ale w takich burych, ciemnych kolorach. Coz, ich strata 😉
wątek zamknięty
Ja ciąglę widuję te pady (York) na koniach po stajniach, macałam i bardzo rozsądne, kolory śliczne ( widziałam petrol i lila), tyle że mocno krótkie jak na ujeżdżeniowe.
wątek zamknięty
Te yorki mają super kolory, ale krój ni w oko ni w ząb. Pod ujeżdżeniówkę za krótkie, a w skokówkach brakuje mi buły z przodu.
wątek zamknięty
Burza, yorki sa fajne kolorystycznie, ale nie jestem przekonana do kroju. Natomiast Equi-Theme maja na prawde fajne te pady, ten czerwony ze zdjecia spokojnie uzywalam pod ujezdzeniowka 😉
wątek zamknięty
Burza
yorki są bardzo fajne jeśli chodzi o ich żywotność po ok 2 latach  bardzo częstego używanie dopiero teraz  zrobiła mi się mala dziurka  w miejscu łydki. Jeśli ma ktoś  małą ujezdzeniówkę to spoko, ja mam 17 i na mocny styk.teraz wyszły jakieś nowe kolory był chyba link kiedyś, można się  pomylić york z Anky xd.U mnie prawie wszyscy mylą się w stajni,myślą że to  Anky a tu taki yorczek ^^.
wątek zamknięty
Wiem wiem, bo widuję te pady regularnie i sprawdzają się najlepiej przy wszechstronnych i małych siodełkach. A kolory mają przecież czadowe. 🙂

Jeszcze były Horse Guard, fajne, ale też trochę krótkie.
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
01 marca 2013 08:00
lizzy, trochę spóźnione, ale ja też jestem za trójką 🙂

etosha, żaden problem, dziękuję 🙂

zalcia, trochę słońca i wszystko wygląda fajniej od razu 😁

juliadna, super klasycznie w Navy 🙂

Szarlotka, dziękuję 🙂

Co do padów, ja jeszcze kiedyś miałam pady Horsage, też fajne były i ładne kolory, choć wtedy wydawały mi się megaogromne 🙂
wątek zamknięty
Chyba się skuszę na nową kolekcję Eskadrona. Jak myślicie czerwień czy zieleń na skarogniadego? A może szary? 😉
wątek zamknięty
01 marca 2013 13:47
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi  :kwiatek:
Livia nie spóźnione 😀 Jeszcze nie zamawiam, czekamy do wypłaty  😁

wątek zamknięty
Equi theme sa super. Mam jeden pod ujeżdżeniówkę (Titana) 17 i jest idealny.
Dla nas akurat taki ciut mniejszy pad jest idealny 🙂
wątek zamknięty
Wiedziałam, żeby nie oglądać stoisk na targach... Myślałam, że szmatoholizm mam już z głowy, tymczasem siedzą obok mnie na krześle dwie łezki 😉
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
01 marca 2013 18:13
Co kupiłaś? 🙂
wątek zamknięty
01 marca 2013 18:18
fin pochwal się!
wątek zamknięty
fin chwal się

Ja to ostatnio mam pecha , przyszedł do mnie Niciak Violet , szmata totalna ( mój pies śpi na lepszej szmacie ) chyba że w rzeczywistości jest tak wyblaknięty , na pozostałe Niciaki czekam dalej  😤  😵  Nawet nie chce już liczyć ile czekam  👿
wątek zamknięty
A do mnie przyszła paczka z derką z NG 😉 polar fajny, ale ta lamówka mnie nie zachwyca, jednak jak juz sie kupiło to niech zostanie  😁

zdj okropnej jakości bo robione telefonem
wątek zamknięty
Bordowy i beżowy z jakiejś niedawnej kolekcji, ale dopiero wróciłam i nie chce mi się robić zdjęć 😉 Jutro wstawię 😀
wątek zamknięty
Hahaha... zamówiłam derkę w niciakową w gwiazdki dla ogórka. 😉
wątek zamknięty
Klami, dobrze że wyjeżdżam i nie będę tego oglądać, bo bym ci ją ukradła i gdzieś zakopała!
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
01 marca 2013 22:17
Green Big Square, Bandagen und Jersey Stripes

Winterred, Burgundy, Chilli, Red

Dralon Grey, cotton grey,owijki

Deralon, cotton gren i owijki

Reszta:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.