Nawet nie dziesięcioletniego... Cóż,jak jej kolokwializmy pomagają w czymś,to niech ich używa,ale pozwolę sobie wspomnieć,że jej tutaj nikt nie obraził. Notabene-wcześniej dziękowała kilku osobom,w tym mi,za ,,zepsucie opinii wśród fotoblogowiczów i zniszczenie jej kłamstwem".
Przepraszam bardzo, ale jakim prawem nazywa nas (w tym też mnie, jakby nie patrzeć) s*ką, dzi*ką i tak dalej? Czy ona zna znaczenie tych słów? Napisałabym coś, ale nie będę dorównywać jej zachowaniem. 🤔
"dziunia" 17 lat 😵 A pod zdj. kom. typu : Ale śliczna itp. WTF ?! Już nawet nie wspomnę ile lajków 😲 Nie wiem jak was, ale mnie takie zdj. nie jarają. Kaczy dzióbek musi być ! ZAWSZE ! :
Lenii tej dziewczynie to szybko zmarszczki powyłażą od takich min 😂 czoło, kurze łapki i usta palacza - gwarantowane wcześniej 😁 ale była by ładniejsza bez tego makijażu oczu 😎 czasem makijaż potrafi pogrążyć.
a tzw. przez Was Panna Karolina obraża również mnie... ehh szkoda pisać wszak w jej temacie się nie wypowiadałam.. ale i nie zamierzam.
Nie wiem nawet jak to się nazywa, pierwszy raz widzę takie coś na oczy. No ale cel jeden-> praca nad ustawieniem. W filmie sa pokazane ochraniacze i wypowiada się kobieta która stosowała takie ,,cuś".
pasa do lonzowania uzywa sie na siodlo przed jazda gdyz po: 1.Stabilizuje strzemiona zeby nie lataly 2.(wazniejsze) ma koleczka do ktorych mozna dopiac odp. patenty