A ja...morduję się z nausznikami! Muszą wyjść,tak,to będą piękne,bordowe nauszniki ze świecidełkami... 😜 z materiału ofc,w tygodniu udam się po włóczkę i będę czarować inne.
Kamilaa, przecudowny! taki inny - i materiałem, krojem, wzorem, kolorem - bomba! pokaż a koniu! krysiex213, to wiadomo, że calkiem już profesjonalne 😉 to nie napisze jaki super, bo wiadomo 😉 tak myśłe nad takimi wlasnie kolorami... z bialym i brązem jeszcze... będzie na pomarańczowego gniadego pasować? 😉
Poszło. Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam. Malolata98 podałaś złego maila - wysłałam Ci na ten który masz zapisany w profilu. Jak ktoś nie dostał to proszę się przypomnieć, bo trochę tego już dzisiaj wysłałam i mogłam się pomylić. Mam nadzieję, że się przyda🙂
Dakarowa,Jadzia, fajne te nauszniki! takie "inne" Jadzia, bardzo(strasznie!) podoba mi się motyw tego wzorka, ale może lepiej go zrobić ze szurka oddobnego kreconego jak te przy czaprakach? takiego jak krysiex ma na swoim, kolorów i grubosci dostepnych jest multum, szybko, ładnie...
robione w internacie, więc w sumie wzięłam co miałam pod ręką, ale zabieram się teraz za błękitne, i chyba zrobię znowu z tym motywem, tylko właśnie ze sznureczkiem 😀 a pomysł pięknie zerżnięty z czapraków 😀
Nie byłoby czytelniej te prośby kierować na PW... ?
Dla mnie dużo czytelniej bo przynajmniej bym się nie motała komu wysłałam a komu nie. A reszcie też się będzie milej czytać wątek a nie dziesiątki cudzych adresów. Także... :kwiatek: jak ktoś jeszcze to na pw