Mi się podoba kantar ten navy-white-red idealnie pasowałby mi do obecnej wizji kolorystycznej 😜 fajne też nauszniki i o dziwo torba w kratkę mi sie podoba🙂
wątek zamknięty
Czerwony plastikowy czaprak Pfiff DL:
http://allegro.pl/czaprak-nowy-model-zobacz-i3050902051.htmlInwazja plastiku normalnie 🙂
wątek zamknięty
Ja z chęcią bym zobaczyła porównanie tego greena z greenem 2010.. Strasznie mi się podoba, a myślałam, że już mi przeszło ze szmatkami.. 🤔wirek:
wątek zamknięty
nowa kolekcja bardzo fajna. mam motywację, żeby wziąć się do roboty i sobie trochę grosza na nią odłożyć 😁
było już wstawiane?
wątek zamknięty
huzarova, greena z greenem 2010 i reda z chili, bo oba mnie kuszą. 🤣 Zastanawiam się, czy owijki z nowej kolekcji pasowałyby do chili. Mam jeszcze barrrrrdzo czerwonego ESa, jakby były za jaskrawe do chili, to do niego pewnie by pasowały. Teraz tylko czekam na wyprzedaże w equishopie. 😁
wątek zamknięty
Forta, aż tak dobrze nie będzie. 🙂
wątek zamknięty
Mi się bardzo podoba brillant navy. 💘 Widziałam wiosenną kolekcję pikeur na żywo i ta czerwień była bardziej malinowa niż wściekło-czerwona, ale wiadomo, że kolory na ubraniach mogą się trochę różnić z tymi na czaprakach. Mogę zrobić porównanie kurtki red z brillantem chilli jakby ktoś chciał. 😉
wątek zamknięty
O mamo, że niby ten polar z Maritim to była cerata? To co należy myśleć o tym 😂
wątek zamknięty
No No...
Biq Square i derka w romby... no no.
wątek zamknięty
Ta polarówka w kratę dla mnie jest przegięciem ! Okropna 😲
wątek zamknięty
maritimowa też mi się nie podobała, za dużo się na tych derkach dzieje jak dla mnie.
wątek zamknięty
nejna69, mam takie samo zdanie 🙂 Aczkolwiek niebezpiecznie woła do mnie szara derka z pasem.
wątek zamknięty
Anderia mówisz o szarym jerseyu? jest boski 😍
wątek zamknięty
Zamarzył mi się biały big square na zawody 💘 i dralon obłędny! Trzeba poczekać na wyprzedaże w equishopie 😁
Edit. Ten trzykolorowy kantar tez niczego sobie 😉
wątek zamknięty
emptyline a co będzie? masz jakieś przecieki? stripe iny? maxy?
wątek zamknięty
Jest już nowy eskadron w jakimś innym sklepie niż Mustang? Bo tam nie mają uwiązów. 🙁
wątek zamknięty
W
cavallo. 😉
Ostatnio strasznie mnie wzięło na stripe-in'y. 😵 Dopasowywał ktoś może owijki do blueberry?
wątek zamknięty
Gracias! Tylko po co mi... już nie chcę nawet wiedzieć który kantar. 😁
wątek zamknięty
A już myślałam , że wychodzę ze szmatoholizmu i w końcu zainwestuje porządnie w siebie ... A tu nici z planów , bo nowa letnia kolekcja eskadrona skutecznie puści mnie z torbami 😵
Tyle rzeczy mi się podoba , jak nigdy , właśnie marzyłam o powtórce navy-green i maritim i proszę- taka niespodzianka 😍
wątek zamknięty
No to jesteśmy dwie, ja bym mogła mieć ją całą. Czekam na wyprzedaże. 😁
wątek zamknięty
Wiecie kiedy będzie dostawa z nową kolekcją ? Jest na stronie, ale interesuje mnie czas oczekiwania 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny ma ktoś ankę whool white? W arcusie przecena.. No i kusi zinc i ta whool white. Tylko co na Segana?
wątek zamknięty
O mamo, że niby ten polar z Maritim to była cerata? To co należy myśleć o tym 😂

😁 Moje pierwsze skojarzenie jak zobaczylam ta derke to bylo "cerata z baru mlecznego" 😁
wątek zamknięty
Baja w derze Eskadrona , poluje jeszcze na podobną ale inne kolory . Teraz idę szyć zimówkę , osioł mnie kiedyś wykończy 🤬
wątek zamknięty
O rany, ten biały big square jest idealny na zawody dla mnie 😍 Chyba go będę musiała mieć 🙂 Nie taka zła ta kolekcja, fajny zielony.
wątek zamknięty
W zasadzie to mi pasuje wszystko. Z wyjątkiem tego zielonego, blee. Klasyka - granat dla Waldka, czerwień dla Szymona, szary dla mnie 😎 Takie kolekcje lubię najbardziej i od krzykliwych kolorków uciekam jak najdalej.
wątek zamknięty