[quote author=koniaraw link=topic=1320.msg1694223#msg1694223 date=1361365168]
[quote author=mikusiowaaaa link=topic=1320.msg1693926#msg1693926 date=1361345764]
[quote author=koniaraw link=topic=1320.msg1692073#msg1692073 date=1361205788]
Koniaraw ja zostałam zbanowana za to że,wstawilam kwitka na siłę a ty widzę zr nie inaczej robisz. Widzę ze jak sie kogos nie lubi to z blahego przedawnionego powodu wstawiasz. Moze zamiast oczerniac kogoś to zajmij sie nauka 🙂
Ps. Pisze "Panna karolina" z konta kolezanki bo oczywiście ja bez powodu zostałam zbanowana 🙂 pozdrawiam 🙂
[/quote]
Nie wstawiam z błahego powodu byleby 'dokopać' tylko poniekąd widzę w tym kwiatka. Nikogo nie oczerniam, chyba, że naprawdę swojego błędu przyjąć do wiadomości nie potrafisz i krytyki również, skoro tak to odbierasz, przykro mi. ''Ja bez powodu zostałam zbanowana'' Haha.. Dobry żart. To już nie pamiętasz, jak parę kart temu wyzywałaś użytkowników od najgorszych i bulwersowałaś się o każde słowo? Bo ja jakoś nie zapomniałam. Dalej uważasz, że to nie był wystarczający powód? W takim razie powodzenia.
[/quote]
Koniaraw -nie ma sensu się produkować,jak widać nie tylko ode mnie usłyszała,żeby nauczyła się przyjmować krytykę-bo skoro zdjęcia wstawia do Internetu,które notabene jest miejscem publiczną,niech się liczy z tym,że nie każdy będzie jej pisał ,,śliiczny koonik!" ,,o jak fajniee!".Panna Karolina jest bardzo kłótliwą osobą i niestety,musi być w centrum zainteresowania-z tym się musimy pogodzić.Poza tym katija nie banuje bez powodów,no sorry ale takie kity nie przejdą,tak samo jak drugie wcielenie.Co do polecenia ,,zajmij się nauką"-radzę się Karolinie zająć słownikami,bo błędów robi co nie miara (nie tutaj,a u mnie na fotoblogu) przy czym poucza innych. ale to już zbędny 🚫 za który mocno przepraszam 🤬 .
żeby nie było takiego offa-
chalter kantarowy jest całkiem dobrym wynalazkiem!
http://www.photoblog.pl/suzidalia/144657559/n-a-chalteze-kantarowym.html[/quote]
Żałosne jest to jak mnie oczerniacie nie znając mnie w realu a znając z fbl,pisaliscie chociaz raz ze mną? Nie nigdy. No wlasnie . Przepraszam za porównanie ale jestem podobna do Izy a jej tu nie oczerniacie. Zostałam zablokowana bo napisałam prawdę a ze były tam zawarte przekleństwa. Swoją droga z glupszymi dzieciaczkami nie zamierzam sie wdawać w dyskusję bo z głupimi sie i tak nie wygra ...🙂 więc zegnam bo więcej o mnie nie uslyszycie 🙂