Nirvette Prawda. 😉 Jak już jesteśmy w temacie Princess; Lepiej uwalić się na tego konia nie mogły 😉 Nasza jakże kochana zmiloscidokoni - (Nie wiem czy było)..
zmiloscidokoni to sie sama kiedys wyeliminuje 🏇 Mi juz rece opadaja, jak patrze na te fotki na ''bo tylko princess...''. Chyba juz nic mnie nie zdziwi... 😵
Kto powiedzial, ze to zdjecie z rzezni? Moze zrebna kobyla padla z roznych przyczyn i robiono jej sekcje zwlok? Faktycznie, zdjecie bardzo przykre, ale nie wydaje mi sie, ze takie cos mialo miejsce w rzezni.
czyżby te kopyta nie są czasem... troszkę przerośnięte? 👀
No oczywiście, że przerośnięte, wcale nie było u mojego konia kowala kilka dni temu. 😉 I myślę, że nawet on nie potrafi określić stanu kopyt po komórkowym zdjęciu robionym na szybko dopóki koń nie zacznie do mnie iść, powinien się od Ciebie uczyć. 😎
Co do tych kopyt to moim zdaniem prawe przednie jest zbyt długie w stosunku do pozostałych, taka płetwa. Ale nie musi być przerośnięte, wystarczy, że kowal źle werkuje i już. Ale też bym się skłaniała do tego, że gorsze rzeczy juz były.