Cavaliada Lublin- wszystko o
sotniax, no właśnie nic mi się nie otwiera, a jak go pobiorę to też nie da się odczytać ;/.
Jasnowata, to może mi na fejsbuczku wyślij 😉?
Kochana, nie mam fejsbuczka aż do marca 😉 Maila daj 🙂
No to sie spotkamy :-)
jestem florystką :-D
Jak to wyglada w praktyce ?
Jesli w grafiku jestem w piatek i sobote to w niedziele już za darmo na Cavaliade nie moge wejsc ?
No to sie spotkamy :-)
jestem florystką :-D
Jak to wyglada w praktyce ?
Jesli w grafiku jestem w piatek i sobote to w niedziele już za darmo na Cavaliade nie moge wejsc ?
Masz darmowe wejścia na wszystkie dni imprezy
Widzexcie, o, no to bedziesz z dziewczynami z mojego roku.
u mnie parkur i parkur boczny hio hio 🙂
A ja nie mogę siebie w grafiku odnaleźć a jestem na parkur przypisana 🙁
Już się odnalazłam 🙂 od piątku do niedzieli na 6 rano 😁
Matulu.. 6 rano. będę musiała wstawać o 4 żeby dojechac do LBN na 6 🙇
To ja też - parkur, od piątku do niedzieli 14-23 🙂
sotniax jakoś ta radość przygasa jak się widzi tą godzinę nie? 😁
sotniax jakoś ta radość przygasa jak się widzi tą godzinę nie? 😁
tym bardziej jak sie ma w perspektywie 40 minut za kierownicą o 5 rano z zapałkami na powiekach bo to dla mnie nie ludzka pora 😀 jeszcze jakby z kimś jechać to ok, zawsze rozmowa troche by rozbudziła, ale tak.. mam nadzieje ze dojade w całości 🍴
Dziewczyny, ja w Wawie mialam tak, ze wracalam do miejsc noclegowych o godzinie 23-24, a o 4 rano lecialam do metra, zeby zdazyc na 6 na Torwar. Takze rozumiem Wasz bol :P
Z reszta ja tez teraz mam na I zmiany, ale za to ze stancji na targi jade mpkiem 15min 🙂
Gdyby ktoś spoza Lublina szukał noclegu i ma pierwsze zmiany w piatek, sobotę i niedziele to mogę przygarnąć dwie osoby, tzn jedno łóżko wolne, ale dwie osoby się zmieszczą na nim :P
Zapewniam dostęp do internetu, wyżywienie i atrakcje w postaci wyjazdu w piątek wieczorem na potęgę skoku 😁
ja też załapałam się na parkur 14-23, piątek- niedziela 🙂
jak myślicie, w którym tygodniu będzie spotkanie organizacyjne? jak to bywało na wcześniejszych cavaliadach ?
Jeżeli dostałam funkcję VIP to co prawdopodobnie będę musiała robić? 😡
mam pytanie, bilety beda nienumerowane? bo tak mi pokazuje przy zakupie, czyli kto gdzie siądzie tam siedzi? jakieś sektory ? orientuje się ktoś?
Jeżeli dostałam funkcję VIP to co prawdopodobnie będę musiała robić? 😡
obsługa stolików VIP.
sotniax dostałam się, ale przekima mnie kumpel, więc nie musisz poświęcać bliskich ci osób na mord 😀 przydzielili mnie do parkuru, w czwartek jestem od 15 do 22, a w piątek-sobotę-niedzielę od rana do 15. 😀
sotniax dostałam się, ale przekima mnie kumpel, więc nie musisz poświęcać bliskich ci osób na mord 😀 przydzielili mnie do parkuru, w czwartek jestem od 15 do 22, a w piątek-sobotę-niedzielę od rana do 15. 😀
a w której grupie parkurowej jesteś ?? :>
myslicie ze bedą jeszcze bilety przed samymi zawodami? 👀
Galopada, ja myślę, że szału w Lublinie nie będzie, jak ludzie zobaczą program 😉 Z resztą chyba tylko w Poznaniu było tak, że zabrakło biletów.
Halo, halo, a znak rozpoznawczy dla revolty jak zwykle? Czerwona wstążka we włosach? 🙂
Czyli że muszę zainwestować we wstążkę 🙂. Czy dadzą nam tam jeść?
Chyba nic o tym nie pisali, albo nie pamiętam. W Wawie był jeden posiłek dziennie. Bardzo mizerny, więc i tak każdy miał coś swojego. Poczekajmy na kolejne maile i spotkanie organizacyjne 🙂
Pisali że jeżeli zmiana trwa więcej niż 8 godzin to ciepły posiłek zapewniony.
no to ja będę na pewno w piątek wieczorem 🙂
tak a propos biletów -
http://www.groupon.pl/oferty/lublinkarnet za 40zł
Tyle że karnety już wyprzedane, tzn z grouponowej oferty 😉
Listy na regionalki przed Cavaliadą
http://lzj-konie.pl/files/kalendarz/Listy_startowe-_Targi-Lublin_-24.02.2013.pdfJak z wpłatą startowego, dobrze mi się zdaje, że do godziny przed rozpoczęciem konkursu?
słuchajcie, jak bedzie z wejsciem na halę? od której wpuszczają? bo nie wiem ile mam mieć czasu w zapasie i o której wyjechać z domciu? ile bedzie wejść na halę, gdzie stanąć by się dostać blisko bandy i coś pofocić?
pomoże jakaś dobra dusza?
Pytanie do tych co juz byli wolontariuszami.
Czy w ubiegłych edycjach było jakieś miejsce gdzie bezpiecznie można było zostawić np. aparat, telefon, pieniadze ?
Żeby nie biegac z tym po parkurze :-)