Odchudzanie/rzeźbienie ciała- sprawozdania

asds- nowa twarz super. Na sylwetce różnica olbrzymia 👍, ale faktycznie jeszcze kilka kilo trzeba do bycia laską.  🙂 Dasz radę. Jak człowiek zacznie i widzi efekty, to aż się chce żyć i walczyć dalej.
marysia- mój mąż mówi, że on już nie chce bym dalej chudła. Jemu się bardzo podoba tak jak jest teraz. Boi się, że mi skóra zwiśnie jak więcej schudnę. No nic...zobaczymy i chudniemy dalej.
asds   Life goes on...
15 lutego 2013 20:56
No wiem wiem...ale motywacja jest. Najlepsze jest to ze mi sie psychika przestawiła jesli chodzi o jedzenie. Zamiast czekolady czy batona wole sobie garstę suszonej żurawiny zjeśc albo jagód goji 🙂
asds - wow kobieto jaka zmiana, świetnie wyglądasz! Po porodzie zgłoszę się do Ciebie po rady 🙂
A to najważniejsze. Zazdroszczę szczerze. Bo ja mimo dużej zmiany w żywieniu nie jestem przestawiona niestety.  😡
asds   Life goes on...
15 lutego 2013 21:11
Mi sie zdaje że to przez to moze że mi się smak zmienił.....Najchętniej bym jadła tatar wołowy i piersi z kurczaka pieczone.

Moje przykładowe menu z dzis:

1. Sniadanie - 30g płatków kukurydzianych i chude mleko
2. 2-Sniadanie - Yoghurt waniliowy chudy
3. Obiad - Zupa krem z dyni, pierś z kury pieczona i na deser 2 kawałki melona.
4. Podwieczorek - 2 kanapki na chlebie waza z szynką z indyka, ogórkiem i pomidorem plus biały twaróg do posmarowania chlebka
5. Kolacja- 30g pieczonego mięsa z kurczaka plus surówka. Coś słodkiego garsta zurawiny suszonej.
Na oko mniej niż moje 1400 kcal. Masz ułożoną dietę na 1200 kcal? Na 1000 kcal? Wiesz coś na ten temat?
asds   Life goes on...
15 lutego 2013 21:33
Mam na 1200 kcal. Według Tanity móje obecne zapotrzebowanie organizu to 1600 kcal na dzień.

Ale w tej chwili w niektóre dni ciężko mi podbic dietę do tych 1200. Po prostu czuję wtedy ze się przejadłam....Podejrzewam ze duzo daja mi tabletki z błonnikiem i chromem. A do łazienki latam jak wariat.....Ciagle tylko also siusiu albo to drugie...

A co do  lekarza. Korzystam z Kliniki Lezenia Otyłości SABA:

http://www.sabaodchudzanie.pl/
asds- wiem o czym mówisz, jeśli chodzi o przestawienie się w żywieniu. W 2007 odchudzałam się, szybko schudłam ponad 20 kg i długi czas po tym miałam dobre nawyki żywieniowe. Długo, tzn ok 4 lat. Potem zaczął się rozpas.
Dzięki dziewczyny za gratulacje!

asds przepięknie zawalczyłaś o siebie, normalnie czapki z głów  🙇 W tym momencie już wyglądasz świetnie, jak uda ci się zejść do 64 kg to naprawdę będziesz nie do poznania, niesamowicie ci się buzia zmieniła, nie wspominając już o reszcie sylwetki. Super, super!

tunrida normalnie jestem z ciebie dumna! Kurde ja bym nie dała rady w swoje urodziny się tak trzymać, pewno zjadłabym tego wieśmaca i zagryzła lodem z polewą czekoladową. Jak ty to wytrzymałaś? Rewelacja! I z okazji twoich urodzin życzę ci siły, wytrwałości, 1000 par nowych mniejszych jeansów, 1000 nowych kusych, dopasowanych kurtek skórzanych, i wszystkiego tego czego sobie tylko zamarzysz! Sto lat!  :winko:

A tutaj mały motywator http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/nowe-zycie-z-ewa-chodakowska/10088392
Tunrida, sto lat!

asds - gratuluję i trzymam kciuki za dalszy ciąg!

Ja dziś się skusiłam na 3 ciasteczka. Raz na parę dni sobie pozwalam. Reszta jedzonka ok.
asds, WOW - gratulacje - zupełnie nowa Ty 🙂
asds   Life goes on...
15 lutego 2013 23:28
Poznaje nowa barwę zycia.....Kupuje topy z głebokim dekoltem do jazdy na koniu na ramiączka. Koniec z luxnymi koszulami.  😅
asds, super! Poza zmianą sylwetki, ogromna zmiana na twarzy. Teraz widać jaka ty ładna jesteś - masz takie subtelne rysy twarzy. Zyczę dalszych pozytywnych zmian, bo z tego co piszesz to jeszcze nie koniec 🙂
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
16 lutego 2013 08:27
Wolno było tylko na specery chodzic z psem i na basen pływać żabką po max.30 min dziennie.  Lekarka mnie operdzielała za to ze na konia wsiadam i że na fitness chodzę

asds a dlaczego?
Brawo asds! Naprawde kawal dobrej roboty! 😅
Gratulacje asds :kwiatek:

to ja teraz, przed i po, zaraz usunę zdjęcia

usunęłam
od listopada minus 20,5 kg, jaka ja pyza byłam przy moim rudym  😵, i schudnę jeszcze 10 kg  😤

te też usunęłam
Lotnaa   I'm lovin it! :)
16 lutego 2013 10:15
asds, anyann, wow!!!! Gratulację, dziewczyny! I trzymajcie się dalej!
asds wow, rewelacja  😎 Wygladalas sympatycznie, a teraz wygladasz slicznie, a to ostatnie zdjecie to  😜
anyann brawo, worek tluszczu zwalilas - podziwiam szczerze! Zgrabniara zaczynasz sie robic  😎
tunrida kurteczka super, warto bylo sie pomeczyc dla niej   😎

jak nie ulec pokusie orzechowych precelkow?   🙄  kupilam dla B. , zostawil do wspolnego zjedzenia, madrala, bo tez bal sie cale pudelko w siebie wrzucic.. no wiec, z 2 rzadkami juz sie rozprawilam, zostaly jeszcze 3  😤 no rzezsz, a dzinsy juz tak fajnie na mnie leza  😵
asds odmłodniałaś o dobre 20 latek  😅 gratuluje !
anyan- To ty jesteś na forum mad moto girls? Bo nie kojarzę.  😉
Kawał dobrej roboty. Brawo. Ile jeszcze planujesz zrzucić, tak mniej więcej?

Pamiętajcie, że walczycie nie tylko o sylwetkę, ale o swoje zdrowie!
( ten co mi nagle zmarł miał sekcję, wyszło, że pierwotnie miał nadwagę, od nadwagi miażdżycę i blaszka mu się miażdżycowa nagle odlepiła i zatkała naczynia w sercu. Nie miał szans.) Tak więc laski do boju!  🏇
asds   Life goes on...
16 lutego 2013 13:08
Lekarka zabroniła wszelkiego wysiłku....poniewż ma tkanka tłuszczowa w mięsniową nie przejść czy coś w tym stylu. A więc z siłowni zrezygnowałam. Dziś wieczorem idę na saune na podczerwień, łaźnie turecką i grotę solną. Jak czasu starczy to strzelę sobie jeszcze 20 minutową serie z aparatem tlenowym.

A ja się pochwalę oficjalnie dziś wbiłam się i zakupilam dwie pary spodni w rozmiarze 42!!

Zaraz obiad, potem końskie rzeczy musze przeporządkowac i sru po podwieczorku na fitness.
No i wychodzi to co mówiłam cały czas!!  😀iabeł: Że jak ktoś jest zbyt mocno rozbudowany, to nie ma co ćwiczyć jak wariat, bo tłuszcz zwali dzięki diecie, ale przez ostre ćwicznia dalej będzie masywny.
Najpierw schudnąć z tłuszczu, potem zobaczyć co się pod tłuszczem kryło i zdecydować co jak i ile ćwiczyć.
Tunrida widzisz, ja motor tak, ale kat A nie mam jeszcze, mąż ma, mieliśmy hondę shadow, ale u nas częściej tereny były więc padło na takie cuś.

Prawie 1/4 siebie zrzuciłam, plan miałam na 20 kg, ale że nie jest źle, to idziemy dalej, nie ciągnie mnie już wogóle do moich kiedyś ukochanych grubo krojonych chipsów z biedronki 🙂  Jak mam czasem ssanie na słodkie to jednego, góra dwa czekoladowe trufle zjem, i jest git. Nawet gdyby miał mnie dopaść efekt jojo, to choć jedno lato będę miała super (muszę dużo fotek porobić, żeby było co wspominać)  😜

asds no właśnie, żeby nie nabierać masy mięśniowej to chodzę o kijkach i bardzo mi to się spodobało. Robię też 100 brzuszków dziennie, 50 na górne partie mięśni brzucha i 50 na dolne, więcej nie chcę robić, bo celem jest nie budowanie mięśni tylko poprawa ich rozleniwionego stanu
asds   Life goes on...
16 lutego 2013 15:02
anyann

A czym uelastyczniasz skórę? Ja stosuję preparat Lireac modelująco liftingujący przy okazji ściagający wodę w komórek tłuszczowych.

Ok. Jadę pochodzić na bieżni i się w saunie wypocic.
anyann, pięknie 😅 Nie zakładaj, ze czeka cię efekt jo-jo, bo to zadziała jak samo-spełniająca się przepowiednia. Myśl pozytywnie! Powtarzaj: taka piękna będę już zawsze 😁
asds, super zmiana!

ja tez chce🙁

na pocieszenie ide sobie w przyszłym tygodniu do fryzjera

ja jem nieduzo, piwa nie piję, słodyczy nie tykam i nie chudne
trzeba się z tym pogodzić i juz
anyann Super, robi sie figurka 🙂Gratulacje!

asds Zmiana na twarzy nie do poznania.Gratulacje!

Na mojej wadze 96 kg i 115 cm w pasie, czas do was dołączyć 🏇
asds - gratuluję  🙂

Zmieściłam się w mój juniorski rajtrok sprzed 5 lat  🏇 I muszę dać frak do zmniejszenia  🙂
Nowe dziewczyny, które dołączacie się do nas. Dajcie swoją wagę dzionce na priva. Prowadzi tabelkę. Co tydzień się rozliczamy. I to motywuje do tego, żeby starać się chudnąć. Na część z nas to działa i jest nam dzięki temu łatwiej.
Wiosna idzie wielkimi krokami. Będzie pora zrzucić kurtki.  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się