Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Ja mam od gopi i wyszło
Koszt: 3derki + 3czapraki +koszt wysylki z UK = 136zl

cena derki: 24.95zl
cena czapraka: 14.95zl
Więc mi się bardzo podoba bo wychodzi 45zł za komplet  😅
mam przygotowane już dwie paki do wysyłki od gopi, w pon. idę na pocztę🙂
Karla🙂 mam nadzieje że jedna jest moja? 🙂
jedna leci do stawu druga do sokolowa
Super  😅
cena derki: 24.95zl

Hm a mi jedna z forumowiczek proponowała tę derkę za 60 zł + przesyłka w Polsce - czyli jakieś 75 zł  🤔
ale tak  wyjdzie, bo przesylka z UK to między 15 a 20zł plus przesyłka w PL
Możliwe
Dlatego nie wpisywałam się tu od początku - skoro w Polsce mogę kupić derkę w tej samej cenie i pomarudzić przy kolorze, rozmiarze itp.  😀
Dzisiaj bylam na Equistrian Car Boot Sale czyli konskim pchlim targu. Uprzejma pani chciala mi sprzedac sama derke z Lidla  bez owijek za 15 Funtow .......
Jak ja poinformowalam ze wiem ile ona kosztowla, to pani przestala byc juz tak uprzejma.......
A ja nie mam nic mimo że jedna z pierwszych prosiłam 🙁
esef a co chciałaś?
Ja się też niestety nie załapałam  😕
pierwsza paka już w drodze, wieczorem  rusza kolejna😀
Karla🙂 stawska?  😀iabeł:
Stawska wieczorem, bo wieksza jest😀😀
A ja nie mam nic mimo że jedna z pierwszych prosiłam 🙁

ja też na początku się zgłaszałam, ale dla mnie już zabrakło. Cóż bywa, może będzie następna taka akcja, lub ktoś się podzieli. Ja chciałam tylko jeden komplet/zestaw kolor w zasadzie obojętny.
mtl   I M Equestrian
11 lutego 2013 12:10
[quote author=konie-legnica link=topic=485.msg1684448#msg1684448 date=1360545388]
Dzisiaj bylam na Equistrian Car Boot Sale czyli konskim pchlim targu. Uprzejma pani chciala mi sprzedac sama derke z Lidla  bez owijek za 15 Funtow .......
Jak ja poinformowalam ze wiem ile ona kosztowla, to pani przestala byc juz tak uprzejma.......
[/quote]

ja nawet w takim nijakim sklepie jezdzieckim (glownie z paszami) widzialam te derki na sprzedaz  😂
esef a co chciałaś?

Najbardziej to czapraki ale z jedną derkę też...
MAm jedna niebieska derke na zbyciu - kto pierwszy ten lepszy 🙂 na pw poprosze
2 paki wyslane🙂 kto nastepny, kto nastepny? 🙂 😅
Sokołów melduje, że dziś paczka dotarła !  😅
Ogólnie wszystkie koszty za 2 czapraki i derkę wyszło 95.15zł 🙂
Derka i czaprak oczywiście dziś wytestowane i jestem zadowolona 🙂
o ja! szybko! wczoraj rano wysłałam😀
Ja czekam na przesyłkę od jednej z Użytkowniczek- za derkę i czaprak wyszło 75 zł+ przesyłka Pocztą.
Super! Wydaje mi się że cena około 100zł za 2 czapraki i derę to wcale nie jest dużo 🙂 Ja na swoje zamówienie czekam aż przyleci samolotem - także nie będę porównywać bo wyniesie mnie to tylko tyle ile jest po przeliczeniu z euro na złotówki + flaszeczka dla kumpeli 🙂 No i derki dla dziewczyn też przyjadą w marcu do Polski samochodem więc też tylko wysyłka z Polski. Ale ogólnie opłaca się to tak czy owak jak dla mnie
Wyszlo w miare przyzwoicie, bo koszty wysylki z uk podzielily sie na kilka osob 😉
[quote author=_Gaga link=topic=485.msg1683586#msg1683586 date=1360485909]
Możliwe
Dlatego nie wpisywałam się tu od początku - skoro w Polsce mogę kupić derkę w tej samej cenie i pomarudzić przy kolorze, rozmiarze itp.  😀
[/quote]

A mogę widzieć gdzie można znaleźć derki za 60zł i to w różnych kolorach?  :kwiatek: Bo szukam właśnie i nic nie mogę znaleźć.
W galopadzie za 65 czy 70 zł najzwyklejsze polarówki kosztują
Dla mnie jeszcze minus rabat i bez przesyłki, bo daleko nie mam...
wiecie u kogo można zamówić rzeczy o których jest mowa ?  😉
Banandi spóźniłaś się jakieś 3 tygodnie...  😵
szkoda , a orientujesz się może bo słyszałam od kogoś ( chyba nawet z forum przeczytane ) , że w połowie marca maja być derki ... ale w ofercie sklepu czy także sprowadzane ?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się