Jakie małe, fajne i kudłate 🙂 Ja szczerze mówiąc cieszę się, że w tym roku "się nie spodziewam" 😉 Odpocznę od małolatów, z tymi które już są i tak jest szał. Wiśnia robi za całe stado maluchów.
Frog in the Fog, do pyska mu, bardzo mi się derka podoba 😀 dairoxroxi, co Wam się z grzywką stało? 😉 Szukam właśnie podobnego kantarka z futerkiem. Strasznie mi się podobają.
Kurczak aa tak się chyba ułożyła po prostu chociaż i tak jest nieogarnięta 😀 ja ten dostałam ale wiem że był kupowany na targach z jakiegoś niemieckiego stoiska i kosztował chyba 27 zł 🙂
Kori, dairoxroxi, Kurczak merci :kwiatek: Uwielbiam ten komplet.. iście kucykowy 😍 Hehe 🤣 pampera to ta derka z brytyjskiego Lidla? Chciałam się w taką zaopatrzyć, ale mamuśka zapomniała sprawdzić czy jeszcze są.. a to taka okazja kurcze 🤣 dairoxroxi fajny misio 🙂
No i wrzucę jeszcze fot w takim razie... z lata 😉 Biednie u nas z tymi zdjęciami hehe 😉 Takie zestawienie małe zrobiłam 🙂
pampera- to to 135 jest małe, bo jak ja miałam 145 jakiejś innej firmy to hucki tonęły w nich, ja się jeszcze mogłam okutać. ( też czekam na taką derkę 🙂 )
Frog in the Fog - ale masz świetne ubranko na tych zdjęciach- heh najlepsze są buty.
pampera Pampek radzi sobie coraz lepiej! Pobiliście swój rekordzik? :P Frog in the Fog cudownie wyglądacie razem! 😀 Mam bardzo podobne fotki z lata, Aresowy : Po naciśnięciu powinny się powiększyć 🙂 edit: źle wstawiłam fotki...
Marys5 Jeszcze się nie przymierzaliśmy do latania wyżej niż metr. Wiem, że go stać na to, by skoczyć to ze mną, więc jak dobrze pójdzie zaczniemy w tym roku coś ambitniej robić i mam nadzieję, że się uda 😀 + Co to masz za piłkę ? Muszę kiedyś kupić taką, ale boje się, że jak koń dorwie to długo piłka nie pobędzie 😁 ale z Aresa ciacho ! 😍
Marys5 matko jaki on piękny! 😍 Pączuś w maśle.. oszalałam 😜 Bardzo w moim typie jeżeli chodzi o budowę 😉 Proszę więcej zdjęć! 😀 A swoją drogą to ostatnie najlepsze! Muszę tak kiedyś spróbować hyhy 🤣
pampera to poczekaj z tym rekordem jak zaczniemy trenować, razem pobijemy :P A piłka jak widać z Go Sportu, więcej Ci nie powiem bo to nie moja. Ares ją tolerował, ale żeby się sam bawić to on przecież jest za poważny koń 😀 Frog in the Fog piękny to on był jak był w treningu- te fotki były zrobione tuż przed kontuzją czyli w czasach najlepszej figury. Teraz to leniwy owłosiony kucyś z 12763257kg nadwagi 😁 Jeżeli Twój kucyś umie klękać to z grzbietu łatwizna, mój głupek załapał za pierwszym razem 🙂
Marys szczerze mówiąc to nigdy nie próbowaliśmy 😉 Ograniczam się do bardzo laickiego rozciągania szyi, grzbietu i kończyn 😉 Ale muszę wypróbować jakieś nowe 'sztuczko - rozciąganie' 🤣
Ja kiedyś grałam w piłkę z hucułkami- na wybieg im wykopywałam a one leciały za nią, tylko potem niezbyt wiedziały co z nią robić i znów musiałam biec i kopać. Bardzo mnie to "granie" męczyło🙂