Magdzior, koniecznie pokaż jak już przyjdą, rebela wzięłaś z jakimi dodatkami? Ja pierwszego dnia zaklepałam classica, dłuuugo czekałam na taki kolor! I po co komu Eskadrony, Anky?! 😍
Moon z paskem w kolorze ecru (miałam wizję białego, ale nie było takiego koloru, może nawet lepiej będzie) i sznurki czerwony i biały🙂 Spodobało mi się to zamawianie wg własnej wizji🙂 Już nie ma, że coś mi się podoba ale zawsze coś tam nie jest idealnie jakby się chciało a to lamowka w innym kolorze a to nie ten odcień itd itp. Jeszcze za jakś czas biały bt mi się przydał i będę gotowa na sezon😉
edit: Livi bardzo Wam ładnie w tym niciaki i szczerze mówiąc dla mnie wcale wielkość (bo to full jest?) nie przeszkadza, nawet fajnie, że gdzieniegdize jest go więcej
Frog in the fog ta niciakowa kolekcja jest idealna dla gniadych, super pasuje 😍
Ten cotton burgundy to ostatnio moje szmatoholicze marzenie. Piękny jest!
Libella, super, czekam na fotkę na dworze 🙂
Usiłowałam uzyskać zdjęcia tego Niciaka Cream na dworze, ale jasny czaprak + słońce to nie jest dobry kombos... Na zdjęciach wyszedł prawie biały a w rzeczywistości jest pięknie śmietankowy.
Livia piękny koń i piękny niciak, dziewczyny mają racje, że full wygląda lepiej. 🙂 Libella super wygląda w creamie 😍 kortina nie wygląda to najlepiej, przykład :