Thymos, generalnie dla mnie to nie był jakiś duży problem, raczej tylko swoiste 'zgorszenie'.. Pod moje siodło się normalnie mieścił, więc w użytkowaniu nie sprawiał większych problemów, ale fakt, że jest z 'tych nowych' zupełnie skreślił go z mojej szmatoholicznej listy. 😉
Zairka z aktualnych kolekcji raczej nic nie ma... ja ostatnio przeszukiwałam zielenie w poszukiwaniu czegoś do kiwi i nie znalazłam nic co by pasowało ani do kiwi ani do jade 🙁
Zairka, aż mi przykro to pisać, ale macie z Zajkiem lepsze kolory... ten Jade taki jakiś mdły i ginie.
a czemu przykro? Wszystkie kolory Anek mamy oczokonkrety jeden moze byc spokojny, Ty na pewno tez masz w swojej szafie szmatki ktore Cie ciesza chociaz na Czarnuchu wyglądaja " tak se" 😉
Zairka, pisałam bez żadnego przytyku osobistego, przykro bo większość (niemal wszystkie) kompletów macie naprawdę super 🙂 Jade po prostu mi "nie leży" na Zajku, co nie znaczy oczywiście, że nie możesz się nim cieszyć :kwiatek:
[quote author=Szafira 🙂 link=topic=202.msg1681959#msg1681959 date=1360313528] Czy ktoś z Was może wie, jakie owijki pasują do hot pinka? :kwiatek: [/quote]
Walhausen Fushia do hot pinka idealnie, może o pół tonu różnicy jest. Ja właśnie dziś nabyłam 😎
Czy owijki Waldhausen śliwkowe będą mi pasować do Lavendera? Ktoś się może orientuje? :kwiatek:
na moje oko minimalnie inne są, ale na pewno lepiej niż te jumteki 😉