produkty ANKY

Thymos, generalnie dla mnie to nie był jakiś duży problem, raczej tylko swoiste 'zgorszenie'.. Pod moje siodło się normalnie mieścił, więc w użytkowaniu nie sprawiał większych problemów, ale fakt, że jest z 'tych nowych' zupełnie skreślił go z mojej szmatoholicznej listy.  😉
Jakie owijki pasowałyby do dusty lilac? Bo owijek Anky już raczej marne szanse że gdzieś dostanę?
daisy866, mi się udało praktycznie idealnie dopasować do niego owije York'a (lawenda): http://www.okser.pl/york-owijki-polarowe-micropolar-p-6037.html  🙂
Dzięki. A masz może jakieś zdjęcie kompletu?
daisy, proszę: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/97/2340#i  to dokładnie ten komplet.  🙂
Rzeczywiście wyglądają jak oryginalne, dzięki.
daisy866 harry's horse też miał idealnie pasujące owijki do anky dusty liliac 🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 lutego 2013 21:33
Pomozcie dobrac owije :kwiatek:
Zairka z aktualnych kolekcji raczej nic nie ma... ja ostatnio przeszukiwałam zielenie w poszukiwaniu czegoś do kiwi i nie znalazłam nic co by pasowało ani do kiwi ani do jade 🙁
eskadron green wydaje się być dobry
07 lutego 2013 21:59
Nie.mialam.greeny to zypelnie inna.zielen chlodbiejsza i suptelniejsza.

Ikarina w szmato sa te owijki z jade i jak dla mnie to bie to 🙁

Wydaje mi sie ze fair play moga pasowac... Ale nie nawidze tych owijek 😵
a jarpolowa limonka?
FP pasowały super do którejś ankowej zieleni i chyba to był jade, ale nie dam sobie ręki uciąć. 
Czy ktoś z Was może wie, jakie owijki pasują do hot pinka?  :kwiatek:
ja chcę dobrać w przyszłym tygodniu z padem do sklepu, mogę fotki pstryknąć, wydaje mi się, że waldhausen wiśniowy będzie ok, albo nowe nici różowe😉
Tak, poproszę o zdjęcia.  😀 Wydaje mi się, że nici będą zbyt ciemne, ale mogę się mylić. Te: http://www.horseline.pl/product.php?id_product=429 wydają się być idealne  👀
Livia   ...z innego świata
08 lutego 2013 09:38
Zairka, aż mi przykro to pisać, ale macie z Zajkiem lepsze kolory... ten Jade taki jakiś mdły i ginie.

Do hot pinka pasowały mi swojego czasu owijki Busse,ale nie wiem czy uda się je dostać-była to kolekcja-wiosenna z 2011 roku,ale pasowały idealnie
czy to jest hot pink czy fushia?
08 lutego 2013 10:01
Zairka, aż mi przykro to pisać, ale macie z Zajkiem lepsze kolory... ten Jade taki jakiś mdły i ginie.

a czemu przykro? Wszystkie kolory Anek mamy oczokonkrety jeden moze byc spokojny, Ty na pewno tez masz w swojej szafie szmatki ktore Cie ciesza chociaz na Czarnuchu wyglądaja " tak se" 😉
Thymos, no pisałam, że mogę się mylić  🤣 Dzięki za zdjęcie  :kwiatek:
czy to jest hot pink czy fushia?

hot pink, fuchsia bardziej w czerwień wpada  😉
08 lutego 2013 15:10
Zairka, pisałam bez żadnego przytyku osobistego, przykro bo większość (niemal wszystkie) kompletów macie naprawdę super 🙂 Jade po prostu mi "nie leży" na Zajku, co nie znaczy oczywiście, że nie możesz się nim cieszyć :kwiatek:
Zairka, ale się w Tobie agresor budzi 🤣 tu o bułkę, tu o kolor... chill... 🤣
08 lutego 2013 21:56
Zairka, ale się w Tobie agresor budzi 🤣 tu o bułkę, tu o kolor... chill... 🤣

hahahaah no MASZ MNIE! Mam dzisiaj jeden z najgorszych dni w życiu! Jeszcze na dobitke konia na 3 nogach 👿
09 lutego 2013 13:54
Zairka, wszystko spoko, tylko nie ma co od razu posądzać wszystkich o złe zamiary 😉
Alek w butterscotch, kiedyś średnio podobał mi się ten kolor, ale teraz dla mnie jest szał.  😜

11 lutego 2013 14:40
Minosia, bardzo fajnie! Pasuje wam ten kolor 🙂
Minosia, dobrze że się nie pozbyłaś padu, bo bardzo Wam w nim ładnie
[quote author=Szafira 🙂 link=topic=202.msg1681959#msg1681959 date=1360313528]
Czy ktoś z Was może wie, jakie owijki pasują do hot pinka?  :kwiatek:
[/quote]

Walhausen Fushia do hot pinka idealnie, może o pół tonu różnicy jest. Ja właśnie dziś nabyłam 😎

Czy owijki Waldhausen śliwkowe będą mi pasować do Lavendera? Ktoś się może orientuje? :kwiatek:

na moje oko minimalnie inne są, ale na pewno lepiej niż te jumteki 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się