hucuły.
m.indira, jakby nie patrzeć i tak wszystko dzieje się za przyzwoleniem związku. Jeden po takiej "zajazdce" pozwoli na to, żeby koń spokojnie sobie dorastał, inny stwierdzi, że skoro już zaczął to może normalnie pod siodłem chodzić. Nie popieram tego. Próbę dzielności koń może iść po ukończeniu 36 miesięcy. A kiedy czas na przygotowanie?
Ja o próbie wstępnej nic nie napiszę 😎
Time to jest czysty hucuł? Wygląda na bardzo dużego 😀
Time to jest czysty hucuł? Wygląda na bardzo dużego 😀
O tym samym pomyślałam ! 😀
taaaak, 100% hucuł z papierami 🙂
może wygląda na dużego bo ja jestem niska 😀
więc przy mnie i koń 120 w kłębie wygląda na dużego
a mi sie podoba ten Fart , p[iekny jest 🙂
kiedyś muszę Was odwiedzic 🙂
tak z innej beczki , słyszałam , że w tym roku są wybory do Zarządu , któs mi może napisac , czy ciężko sie dostać i kto wybiera ludzi , jest jakies głosowanie , czy jak ?
Huculska Ostoja, do jakiego zarządu? PZHKH czy gdzie? 🙂
czy ktos posiada wyniki z wielkopolskiej ścięzki huculskiej ?
interesuja mnie wyniki z 2007 , 2008 i 2009 roku
szukałam ale nigdzie nie znalazłam 🙁
edit
szukam jeszcze dokładnych wyników z II Świętokrzyska Ścieżka Huculska
interesują wyniki z rajdu , byłabym bardzo wdzięczna jak by ktoś je miał :kwiatek:
w Sielcu był rajd?
Jeździcie teraz? Kurde, nie mogę się pozbierać do kupy....
Huculska Ostoja - zapraszamy 🙂
w Sielcu nie było rajdu z tego co ja się orientuję ...
marysia550, ja też nie mogę się pozbierać. Rozleniwiłam się i autentycznie nie chce mi się wsiadać. Co prawda ostatni teren był dla mnie wielką frajdą, ale już następnego dnia znowu nie chciało mi się nic robić. Wiosno nadciągaj!!!!!
jakby nie sypał snieg to bym się jeszcze zmotywowała, a tak to nawet mi się nie chce zaczynać. Nie chcę moknąć. Może faktycznie lepiej poczekać do wiosny....
marysia550, hahah no właśnie tak to sobie tłumaczę, że nie ma co się teraz w błocie taplać i Farunce białych skarpetek brudzić jak można przecież do wiosny poczekać 😉
jaki kuźwa śnieg? u nas maskryczna zima tego roku, jest lodowisko z odmianą wodną i tyle
jak snieg to leży 2 dni, potem zmoknie, zmrozi i tak w kółko z przewaga topnienia do zera całych 10 cm białego g...na
m.indira- u mnie od ponad tygodnia odwilż a śniegu było tyle, że mam go wciąż na podwórku, a dziś dopadało tego białego g....i mróz ma wrócić, więc szybko się tego nie pozbędę.
Znajduję sobie ciekawe usprawiedliwienia typu: nowy teren, niebezpiecznie moze być 🙂
U nas kałuże, na ujeżdżalni błoto, ale lodu nie ma. Dzisiaj w dzień padał śnieg, ale po chwili się roztopił.
Ja mam w planach tereny na koniach, które siodła nie widziały od pół roku.
m.indira - u nas to samo, mamy jedną łąke, która ma całkiem fajne podłoże i można pośmigać ale jednak kawałek trzeba jechać :/
a w terenie lodowisko, prócz dróg pobocznych w lesie.
Rano zmarznięta ziemia a około 14 puszcza więc można coś porobić ale już pod wieczór to samo i tak w kółko
edit
Dziewczyny utwierdzacie mnie w przekonaniu, że to dobrze, że mi się nie chce 😉
nie no dziś to już w ogóle przegięcie, żeby nie było, że jestem gołosłowna dołączam zdjęcia. Fajny snieg do jazdy, ale nie samochodem i sypie cały czas.
O kurcze, ale zima :o
Mój konik zaczyna zrzucać sierść, słoneczko świeci, ptaszki śpiewają, dzień coraz dłuższy, woda schodzi z łąk, piękna WIOSNA idzie 😍 Mam tylko nadzieję że mi na ferie śniegiem nie sypnie :c
Time- drÓg , przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać 😀
marysia550 - jeździsz do Sielpi do hucków?
sorrka wiedziałam, że coś nie tak 😀
marysia550 - daj trochę 🙂
wera16- nie. A czy my się znamy?
marysia550 - tak,jeździłam z tobą w Bilczy w stajni w tamtym roku.
w Sielcu nie było rajdu z tego co ja się orientuję ...
rajd był w 2007 roku , bo pamietam ze nasz Pusio startował 🙂
marysia550 - daj trochę 🙂
Podam Ci adres, Ty tylko załatw tira i bierz ile chcesz. Właśnie wróciłam z drugiego dziś odśnieżania.
wera16- wiem, wiem 🙂