Myślę, że gdyby było więcej zawodów uj. to byłoby większe zainteresowanie. Ciekawe czy we Wrzesinie coś będzie 🤔 Fajnie by było, bo mają dobre warunki do tego. Regionalki też tylko dwie propozycje, na razie! mam nadzieję 😁. Szkoda, że Robson nie ma szranek, bo gdyby miał, to pewnie byłoby o wiele więcej propozycji.
No właśnie-jakiś czas temu. Chyba 2-3 lata temu. Zrezygnowali. Wtedy pożyczyli szranki z Kortowa bodajże. A propos Kortowa-może oni będą coś szykowali na lato...
przepraszam, jeżeli temat juz byl ale nie moge sie doszukac -
szukam lekarza sportowego do wypisania zaświadczenia - u kogo zrobię to najszybciej🙂 ? bo zalezy mi troche na czasie, jak zwykle za pozno się tym zajelam :/
Rozważam współdzierżawę mojej klaczy. Koń stoi w Kieźlinach, możliwość dojazdu komunikacją miejską. Współdzierżawa od marca, natomiast w okresie lipiec- wrzesień możliwość pełnej dzierżawy. Poszukiwana odpowiedzialna osoba. Więcej informacji na PW
Dołączam do grupy olsztyńskich jeźdźców 🙂 Od marca zamierzam wrócić do koni, po ponad rocznej przerwie, wynalazłam sobie stajnię ( Pajtuński młyn - słyszał ktoś?). Już czuję ten ból mięśni po takiej przerwie 🤣
kosteczka wykresl Novum z zawodow - ja tam juz nie pracuje 😕 i nie mam pojecia czy beda robic zawody. W sumie nie wiem czy byloby komu na nie przyjechac bo wiekszosc zawodnikow to moi znajomi ... w kazdym badz razie nie ja bede podejmowac decyzje o terminie itd.a propo to gdyby ktos cos slyszal o pracy dla mnie - bede wdzieczna za pomoc :kwiatek:
no niestety tak to jest jak się załatwia prace "koledze" w momencie gdy odeszłam na zwolnienie... chciałam mu pomóc bo szukał pracy, chciałam dobrze dla dziewczyn, które tam jeździły i kierowałam się dobrem koni... a dostałam teraz kopa w tyłek i straciłam ukochana prace 😕