NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE
My star chciał ode mnie ogłowie, nawet je zarezerwował.
Wysłałam zdjęcia i czekam na odp.
Widzę w profilu, że parokrotnie był to się pofatygowałam i pisze czy swoje zarezerwowane ogłowie bierze, bo mi sprzedaż wstrzymuje...
Gdybym się nie odezwała, odzewu by nie było.
Rita_Kozlowska nie polecam
zawracanie głowy, zakupiła przedmiot, na moje pytania o przelewy, 24.01.2013 napisała że już wysłała i chyba bank przetrzymuje, po moich mailach skoro jest uczciwa czekam na przesłanie potwierdzenia na maila- umilkła, loguje się codziennie, przelewu brak, potwierdzenia czy informacji BRAK
kjolimpia nie polecam. Umawialiśmy się za zamianę ochraniaczy, niestety paczka spakowana, czekała na wysyłkę i kontakt się urwał.
Po czym miesiąc później wiadomość na pw co z nasza zamianą. Odpisałem dość konkretnie, stwierdzenie podsumowujące od kjolimpia "Sprawa nie była dogadana" dodam,że wymienialiśmy się adresami tylko trzeba było wysłac.
[s]Pilnie, ale to mega pilnie potrzebuje nr tel do Ciski. Ma ktoś 👀[/s]
Już mam :kwiatek:
ps. Nie to żeby Ciska była nieuczciwa, po prostu tu najwięcej osób zagląda i najszybciej można zdobyć jakiś kontakt na daną osobę :kwiatek:
Jeśli chodzi o My star - to rozbawiło mnie jedno. W wątku o folblutach wypisywał, jaka jego klacz jest trudna, ciezka w obyciu, ze musi ja sprzedać, bo sobie nią radzi, a w ogłoszeniach napisał ze klacz jest spokojna 😂
ikarina, bo to taki "chułyt matetindody" 😁
ten chuyt 😁 uzyty zostal na wielu forach i wsezdzie budzi powszechna wesolosc 😀
Mam nadzieję, że nikt mnie nie zje i nie uzna tego co teraz napiszę za 🚫. Mianowicie mam do powiedzenia jedną ważną rzecz w tym wątku, ponieważ tutaj toczyła się dyskusja z moim udziałem. A więc:
Chciałabym przeprosić Właścicieli stajni, których uraziłam swoimi słowami jak i komentarzami na tymże forum tworząc złą opinię Ośrodkowi. Tak samo pensjonariuszy, którzy mogli czuć się dotknięci tymi słowami. Oświadczam, iż nie miałam na celu oczerniać nikogo oraz nie chciałam wytworzyć złego zdania na temat stajni.
Również proszę o nie komentowanie powyższej wypowiedzi i całego mojego posta.
Pozdrawiam.
dopisuję użytkowniczkę wiki12053
zadeklarowała chęć zakupu rzeczy. Tydzień temu przygotowałam jej paczkę (nadal czeka zapakowana w korytarzu gotowa do wysłania), miała zrobić przelew. Były inne oferty, odmówiłam ponieważ byłyśmy umówione. Nadal nie ma przelewu, pomimo że twierdzi iż zrobiła kilka dni temu.
Jeżeli ktoś nie ma kasy nie powinien deklarować chęci kupna - a nie później zwodzić sprzedających. Teraz poszukałam trochę w wątku - powinnam zrobić to wcześniej, aby mieć obraz sytuacji 🤔
dz zamówiła, u mnie kantar eskadrona 18.01 dokonała podobno przelewu, nawet podobno miała sprawdzić czy nie zrobiła błędu i od tam tej pory cicho. Pisałam, że przelew nie doszedł, ale zero odzewu...
Potrzebuję nr tel do forumowej Naciau jeśli ktoś może podesłać na PW będę wdzięczna :kwiatek:
junona miałam identyczną sytuację z wiki12053 😤
I mniemam domysły, że to jest słynna w tym wątku Monika Bednarz, aczkolwiek nie mam potwierdzenia tego w 100%.
Nie wiem dziewczyny jak Wy ale ja przeglądając ogłoszenia widzę kilka nicków z 12345 itp i po tym co tu się dzieje raczej wogóle bym nie brała na serio zakupów u takich osób.Ani sprzedawała ani kupowała a nawet jakby sie ktoś zdeklarował to zostawiała bym sobie furtkę w postaci informowania innych chętnych że jak w ciagu kilku dni pieniądze nie dotrą jest ich.
Sprzedawałam kilka rzeczy i taka furtkę zostawiałam zawsze otwartą.
Moim zdaniem to są ze trzy takie dziewczyny albo jedna i ta sama i między innymi nick wiki12053.
Wystarczy tylko dobrze się przyjżeć 😉
zaretino - chciała kupić kaloszki, zeszłam z ceny, uzgodniłam, bo najpierw chciała wymiany, nie zgodziłam się, potem na moje pytanie kiedy otrzymam przelew, nagle że szpital, brak kodów do banku itd, i że już wysyła i następnie brak kontaktu, brak logowania, a dzisiaj info że nie sprawdzała poczty, że wysyłała wiadomość i nie wie czemu nie doszła, że kaloszków nie weźmie. Niepoważna, dlatego przestrzegam
Kupowałam u wiki12053 i jestem zadowolona.Szybko wysłała sprzęt jeszcze dodała Gratis. 😀 więc ja Polecam. A jeśli chodzi o Monike B z Biłgoraja to wydaje mi się że są dwie, bo ta z loginem wiki1253 jest na prawde uczciwą osobą! 😎
oho, napewno, konto zalozone przed 20 minutami, jest najbardziej wiarygodnym źródłem... 🙄
owszem. kupowałam od niej sprzęt z konta koleżanki aż w końcu postanowiłam założyć swoje 🙂 😉
Rozglądałam się tylko po forum i natrafiłam na ten wątek ,od razu jakiś atak.Skoro tacy użytkownicy tutaj siedzą, to nie dziwie się że różne opinie tutaj chodzą. Ja mam dobre wspomnienia z tą użytkowniczką dlatego pisze, a jak ktoś ma inne to w to nie wnikam. 😲
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
i rozglądając się 'przypadkiem' trafiłaś WŁAŚNIE NA TEN TEMAT. interesujące 😉
Myśl, co chcesz . 🤣 Mam zamiar kupić ogłowie wiec chciałam się upewnić czy użytkownik jest uczciwy, bo tak poradziła mi koleżanka, ale cóż Tobie tłumaczyć się nie musze. 😀
agnelabed, i to zupelny, calkowity przypadek, ze twoje konto jest zalozone z komputera wiki12053 ???
agnelabed, i to zupelny, calkowity przypadek, ze twoje konto jest zalozone z komputera wiki12053 ???
to taki zbieg okoliczności 🤣
wy się nie znacie, na jednym osiedlu może być takie samo IP 😁 😁
i jak coś kupujemy to wysyłamy paczkę 👍
No i kupuje przez forum, bo ciężko przejść się bramę obok 😉
Kupowal ktos od WANDETTA ?🙂
wejdź w ten wątek
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,5422.0.html i wpisz jej nick- wyszukiwarka nie gryzie!
ej spokojnie, widzialam, ze w tym watku niektorzy pytaja sie o to, dlatego sama napisałam .
wiki12053 niestety z żalem musze potwierdzić ze nie jest to uczciwa osoba. Zamowilam u niej paczke sprzetu, juz nie bede wnikac co mialo w niej byc, ale fakt jest taki ze zamiast fraków jezdzieckich dostalam zwykla meska marynarke, zamiast jezdzieckich sztybletow dostalam zwykle meskie codzienne sztyblety na zamek, zamiast 2 par bryczesow byla jedna sztuka, brakuje polowy rzeczy , ktore mialy byc w paczce... NIE POLECAM !! chyba ze kolezanka sie zreflektuje i odda pieniadze, choc niesmak i tak pozostanie
a, zamiast kurtki marki PIKEUR, jest zwykła bazarowa kurtka "firmy" CLASSICS...
edytuj posty!
jmonikaaa, edytuj posty, bo złapiesz ostrzeżenie. Nad każdą wysłaną przez Ciebie wiadomością jest przycisk "zmień", tam możesz wyedytować posta (dopisać coś).