czapsy i buty

Może obiło Wam się o uszy że ktoś chce kupić skórzane sztyblety horze, ?
smilee ja myślę, że nie będzie się to gryzło ze sobą. 🙂 A pokaż fotkę, bo jestem ciekawa jak wyglądają.
ashtray fotkę na koniu czy na sucho czy na nodze normalnie?  😀 Mam nadzieję, że nie będzie się gryzło, może innym się nie będzie podobać, ale ważne że wdg mnie jest ładnie  😉
smilee a jak wolisz i jak Ci wygodnie. 🙂 Ciekawa jestem po prostu tego przypalanego brązu. Za mną też chodzi brąz, ale waham się pomiędzy takim camel- brązem i brązem-brązem, takim czekoladowym.
ashtray Postaram się zrobić dzisiaj zdjęcia, ale wydaje mi się, że może nie będzie widać na zdjęciach tego "przypalania" aczkolwiek spróbuję  😉 Według mnie brąz się super prezentuje  😍
Posiada ktoś może buty/czapsy/cokolwiek  😉  w ciemnym brązie od Pana Pawła Krzyśka ze sztyblety.pl ?
Chciałabym zobaczyć jaki to jest odcień skóry.
Ktoś ma?  💃
Justyna Trz - ja mam. Osobiście mam co do nich mieszane uczucia - wygodne i na moją wąską , chudą stopę pasują idealnie, ale skóra bardzo cienka, po 3 użyciach jest już mocno , mocno pomarszczona. No i moja stopa wygląda w nich jak płetwa. Za tą cenę nie spodziewałabym się rewelacji 🙂
Właśnie zamówiłam - zobaczmy jak sie będą sprawować.
Szukałam właśnie czegoś miękkiego, bo po przejściach z horze mam dość grubych i twardych butów.
Moon   #kulistyzajebisty
07 lutego 2013 20:18
Czy też macie wrażenie, że po zimie (w sensie - po jeździe w grubych skarpetach, rajstopach etc) Wasze sztylpy się porozciagały i są za luźne?  🤔 W poprzednim tygodniu, jak było +6 jeździłam znów "na letnio" i kurdę sztylpy mi zjechały w trakcie jazdy, a nienawidzę mieć sztylpy do połowy łydki  😤 Mam Hippici Romy, poprzedniej zimy tak nie miałam, ehh, chyba czeka mnie wymiana... :-/
Moon, mam czasem takie uczucie w Mountain Horsach, ale nic mi nigdy nie zjechało.
ChingisChan   Always a step ahead! :)
12 lutego 2013 21:02
Czy ktoś posiadał sztyblety od sprzedawcy na allegro ppawel-p1? Chodzi mi o sztyblety ze skóry naturalnej.
Potrzebuję czegoś na wiosnę, ale tylko do chodzenia po stajni.
moon to normalne, skóra się rozciąga w końcu  😉
Dzisiaj w moich oficerkach poszedł zamek i muszę coś nowego kupić. Polecicie mi proszę jakieś sztyblety i sztylpy oficerkowe dobrej jakości w w miarę rozsądnej cenie  :kwiatek:
Czy ktoś posiadał sztyblety od sprzedawcy na allegro ppawel-p1? Chodzi mi o sztyblety ze skóry naturalnej.

Ja właśnie je dostałam 2 dni temu. Ale będę sie mogła wypowiadać dopiero za jakiś czas, bo mam przerwę w jeździe z powodu kręgosłupa.
Skóra jest miękka, sztyblety ogólnie są szczupłe. Solidnie wykonane. Ja mam te ze skory licowej.
mils   ig: milen.ju
14 lutego 2013 21:30
Czy ma ktoś sztyblety York Alexa, ale tak dłużej? Moje Hippici powoli kończą swój żywot, a te Yorki kuszą ceną, ale jak z jakością i wytrzymałością? 👀

Ja miałam swego czasu, ogólnie dobrze wspominam, tylko szczupły krój stopy mają  😀
asds   Life goes on...
19 lutego 2013 12:57
Ktos z was ma może buty i strzemiona w systemie SGS 3 Mountain Horse?
Moon   #kulistyzajebisty
19 lutego 2013 13:00
asds, Ponia miała  🙂
A posiada ktoś jakieś brązowe rzeczy z sztyblety.pl ?
Chciałabym zobaczyć jak wyglądają na nodze, jaki odcień ma skóra.
klosma, ja pisałam maila do Pana Krzyśka o brązy właśnie. I oto co dostałam od niego  😉

edit: Sama zamówiłam zestaw w kolorze 3. Piękna mleczna czekolada  😜
asds   Life goes on...
19 lutego 2013 14:12
No nic zobaczymy... zamówiłam buty i wkładki do strzemion z tym systemem GRIP.

Tego się obawiałam.  😤 Jakby był jeden brąz to by było w porządku, są 3 i znów nie umiem się zdecydować. Pęknie  😵
asds   Life goes on...
19 lutego 2013 19:49
Przez xxagaxx i figaro się susiłam jeszcze na te sztyblety na promocji. Mam nadzieję ze to będzie zakup na lata.  😵

asds, zmniejsz zdjęcie strzemion, bo jest gigantyczne!

Ja się zbieram do zamówienia sztylp i sztybletów ze sztyblety.pl i mam zagwozdkę czy brać ciemny brąz (3 ze zdjęcia Pumy), czy klasyczne czarne? 🙂

Puma, masz może zdjęcia swojej czekoladki na nodze? Stosunkowo dobrze oddające kolor?
asds   Life goes on...
19 lutego 2013 20:33
gabb.

Nie zmniejsza ci sie automatycznie pozaładowaniu strony?
asds, zmniejsza, ale zanim mi się ta strona załadowała to minęło dużo czasu 🙂 Ja wybitnie szybkiego internetu nie mam, więc aż tak duże zdjęcia trochę przeszkadzają 😉
asds   Life goes on...
19 lutego 2013 20:42
Wywaliłam zdjecie żeby ci już nie przeszkadzało 🙂
Dzięki! Myślę, że to mogło przeszkadzać też innym forumowiczom z wolniejszym internetem 😉
mils   ig: milen.ju
19 lutego 2013 20:55
Pozwolę sobie przypomnieć moje pytanie o Yorki Alexa. Ma ktoś, użytkuje dłuższy czas? Jak się sprawują? 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się