Końska rewia mody cz. VII (2013)

Czy im się kiedykolwiek ten czerwony znudzi? No rozumiem, że można go łączyć z wieloma kolorami itd, ale ile razy można go w kółko wałkować...?
To już będzie trzecia kolekcja Eskadrona z rzędu, gdzie głównym motto będzie minimalnie różniąca się od poprzednich odcieniem czerwień.  😵
Co do Next Generation, to miło by było gdyby rzeczywiście miało nie być plastiku, bo sam pomysł na kolekcję bardzo fajny, ale zapewne znów ją zepsują jakimś kolejnym 'genialnym' pomysłem...  🙄 Mimo wszystko już teraz przerażają mnie przewidywane kolory NG, bo osobiście nie trawię połączenia róż-zieleń. Ale to dobre wieści dla mojego portfela, wygląda na to, że tegoroczna wiosna/lato upłynie bez żadnych nowych zakupów.  😀
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
03 lutego 2013 01:28
edit: Medziiik polopad z maritim jest super. Do każdej maści pasuje. Bardzo mi się podoba.
Co do żółci to...to na pewno jest lemon z lemon-oliv? Jakoś nijak wyszedł ten kolor. No i tutaj psuje efekt to, że czaprak DL, a siodło VS.

To na 100% lemon 😉 co do siodła niestety wtedy byla tylko jedna ujezdzeniowka na stajni i musieliśmy wziac wszechstronne. Ale może jak bedzie lepsza pogoda uda się go obfocic jeszcze raz. Choć w domu jeszcze mnustwo innych do zdjęć zostalo.
wątek zamknięty
Wczoraj udało mi się przekonać właścicielkę pięknej skarogniadej klaczy, że czerwony to jednak ich kolor - Nevada w Indian red 🙂

Ponieważ ujeżdżalnia tonęła w błocie, poszłyśmy na łąkę przelonżować konia, ale koń na lonży z miejsca ruszył galopem i odmawiał poruszania się wolniej  😵 Tylko lonżę do zdjęcia usunęłam.

wątek zamknięty
konwalia gdzie znalazłaś ten kantarek za 20 zł?  😜
wątek zamknięty
Czekoladowiec napiszę nazwę sklepu na PW, bo zaraz ktoś mnie przegoni za reklame 😉 Mogłam mieć jeszcze kantar  navy green za 30 i brązowy czaprak z kol. beluga-flax też za 30 ale koleżanka była szybsza  😁
wątek zamknięty
ewabe, na tym zdjęciu Indian Red jest śliczny... ale chyba w rzeczywistości trochę inny ma odcień, nie tak ładny 🙂
wątek zamknięty
ewabe tak, czerwień to zdecydowanie jej kolor  😍
wątek zamknięty
A ja jednak wymyśliłam (ostatni jarpol wstawiany przez xxagaxx jeszcze mnie w tym utwierdził), że jednak na zawody zrobie sobie jakiś pad u ivett wg swojego pomysłu, tylko coś kiepsko mi idzie... 🤔wirek: Potrzebuję dwa i na jeden pomysł już mam (ma byc elegantszy biel z granatem), zaś a drugi potrzebuję pomocy.

Ma byc w miare prosty nie przesadzony na pewno z granatem/niebieskim.
I tak myślę czy zwykły granatowy czy np z jakąś inną lamówką - tylko jaka by pasowła do granatu na gniadego żeby nie było za pstrokato (pomarańcz, błękit?), albo może na odwrót np smurf (z caball) z granatowa lamowka? Jakoś za dużo mam pomysłów i boje sie zeby nie przesadzić, jak sądizcie?
wątek zamknięty
ewabe, aaa chyba mi smutno w tym momencie, że jednak sprzedałam indiankę 😁
wątek zamknięty
Magdzior ja mam Caballowy grant w takim wydaniu :

wątek zamknięty
A my taką dereczkę w prezencie dostałyśmy  😍 (w komplecie z brilantem saharą i nausznikami  :kocham🙂

Nie wiem, może któreś nada się do galerii?
wątek zamknięty
Puma właśnie naoglądałam się już chyba wszystkich padów ze strony i facebooka caballowego  - ten Twój bardzo fajny tylko jeden będę już miała ze sznurami to drugi myslałam bez nich a własnie z lamówką jakąś, ale jak nic nie wymyślę to może się na podobnym skoncyz, a on ma taki odcień jak na zdjęciu? Bo te caballowe granaty na każdym zdjęciu inaczej wyglądają🙂
wątek zamknięty
I uciekająca modela w derce z aubergine/sand

wątek zamknięty
ewabe w indian red pięknie! I jakie fajowe foto  🏇

Puma
perfekcyjność padów Caball zawsze mnie zachwyca  😜
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
03 lutego 2013 13:41
Medziiik, super w tym polopadzie 🙂

etosha, pokaźna kolekcja, gdzie ty to wszystko trzymasz? 😉

xxagaxx, super Ediemu w Jarpolu!

gryglodor, fajnie 🙂

monia, nie martw się, Hazel dość często się ostatnio pojawia 🙂

Arimona, o jaa, szary-granat-czerwień brzmi ładnie, ten zielony odpuściłabym zupełnie 🙂

ewabe, zdjęcie super, ale Indian red w ogóle na nim siebie nie przypomina 😉
wątek zamknięty
na tym zdj ewabe jest boski  😜 Jest jakiś pad/czaprak co ma taki kolor?
wątek zamknięty
Louisa ślicznie w tych derkach  😍
wątek zamknięty
Miał ktoś może ten czaprak? Dobrej jest jakości? Bo wyglądem jestem zachwycona 😍

http://www.decathlon.pl/czaprak-vintage-czerwony-id_8238079.html
wątek zamknięty
w szafie i pace.
wątek zamknięty
Marcelin dziękuję bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 lutego 2013 15:14
Mam lepsze Olympii.... niestety juz kon po treningowy
wątek zamknięty
ładnie ale ta cała olympia dla mnie szału nie robi  😁
wątek zamknięty
Louisa ładnie w tej dereczce 🙂
Zairka kolor zdecydowanie dla siwków 💘
wątek zamknięty
Cobrinha,, akzzi,, Livia,, Karino1998, dzięki dziewczyny. Na żywo jest bardziej zgaszony, tylko aparat przy tej pogodzie i na tej maści duży kontrast łapał 🙂 Na żywo też mi się bardzo podoba, bo jest intensywny, ale nie jaskrawy.

Nirv, już nie oddam 😀
wątek zamknięty
Przedstawiam nowy nabytek, padzik Nomad podszyty barankiem z kieszeniami na wkłady pod panele siodła (są w komplecie), kolor śliwko-buaczek, z elementami skórzanymi 🙂:

Oraz pod siodłem (mniej - więcej) 🙂

wątek zamknięty
Wojenka   on the desert you can't remember your name
03 lutego 2013 17:41
Tempesta, co to za pad? Możesz podlinkować, bo mi google nic nie wypluło.
wątek zamknięty
ewabe, cudnie w tej czerwieni!

Puma, kolor piękny tylko co ten  czaprak taki malutki?

Louisa, dery śliczne, tylko dla mnie takie ponure troche.

Zairka, a masz zdjęcie samego padu z owijkami? Bo na tym zdjęciu już widac lekką różnicę. Zastanawiam się czy inwestować w te owijki, bo ESowe peacocki całkiem nieźle pasują...
wątek zamknięty
Wojenka,  to padzik Nomad od Logos - innovation
http://www.logos-innovation.eu/catalog,pl,czapraki_i_pady_freespine,24,1,4,24.html
Jest zarąbisty🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 lutego 2013 17:52
ładnie ale ta cała olympia dla mnie szału nie robi  😁

Pffff co Ty tam.wiesz  😀 ja tak.zglupialam na.punkcie tego.kompletu ze dzisiaj jezdzilam w nim 3 dZien pod rzad!!! 😁 jestem totalnie w nim.zakohana 🍴
wątek zamknięty
wiesz ja się nie znam , ale wszelkie niebieskości (oprócz granatu ) są blee  😁
xxagaxx tu masz , http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,202.10590.html pod koniec Zairki porównanie padu z nici i es 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.