Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
02 lutego 2013 21:12
Czyli jednak Rafalski średnio trafił 😁
wątek zamknięty
Ciiiiiiii!
Mnie też zaciekawiło to, że siodło już 5 rok pasuje na konia w treningu 😉 Chooociaż, może i poszerzała.
wątek zamknięty
Primo Lki to raczej żaden trening, secundo koń to hucułkowaty przecinek z plecami jak stół 😉 Świata się nie zbawi, a na pewno nie na siłę
wątek zamknięty
Wiem co to za koń, nie raz widziałam na zawodach, odznakach. No jak to Lki to nie trening?! 😉
wątek zamknięty
koniaraw   I want to give you kopas w dupas.
03 lutego 2013 09:48
Kolejny przebój jakże znanej i szanowanej strony BTPJK, Głupoty nie przebijesz...  😉

screen;
wątek zamknięty
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
03 lutego 2013 09:51
No dobra ale kwiatkiem są komentarze czy Justin na koniu?
wątek zamknięty
03 lutego 2013 10:05
Komentarze, zachowanie adminki, wypowiedzi typu ''Biedny Koń''
wątek zamknięty
Jak dobrze, że już nie mam nic wspólnego z ta stroną...  🍴
wątek zamknięty
niedawno twierdzilas,ze to nie siara.
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
03 lutego 2013 10:14
może na koncert przyjedzie na koniu 😁
wątek zamknięty
niedawno twierdzilas,ze to nie siara.

Nie twierdze, że prowadzenie stronki to siara. Odeszłam z zupełnie innych powodów.
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
03 lutego 2013 10:21
boże przecież to nie jest nawet stronka tylko jakiś profil na fb dla qniarek. I pampera siarą jest nawet polubienie takiego profilu wg mnie 😜
wątek zamknięty
Cariotka dokładnie, zgadzam się w 100 procentach. 🙂 Aczkolwiek uważam że sama strona jest jednym, wielkim kwiatkiem.
wątek zamknięty

przynajmniej ochraniaczki (ciekawie założone) dobrane do nauszników  😎

raaany wpierwszym momencie pomyslalam " o rany ale to musi byc stare zdjecie, biedny kon " potem popatrzylam na date i mnie zmrozilo.  👀 😜
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
03 lutego 2013 15:51
Dziewczyny, to źle że lajknęłam? Warto czasem się pośmiać, a akurat tutaj jest z czego 😀
wątek zamknięty
Porażka jakaś z tą koniareczkową stronką na facebooku. koleżanka kiedyś przeglądała ich galerie i mnie powiadomiła, że jest tam moje zdjęcie (jedyne profilowe jakie mam na koniu)  🤔 nienormalne są jakieś te adminki, bo najwidoczniej skopiowały sobie fotkę z moich profilowych. zgłaszałam to zdjęcie już 2 razy i żadnego odzewu z ich strony, zdjęcie dalej jest w galerii  👿 dzisiaj napisałam do nich maila, już z prawie że groźbami, zobaczymy co/czy odpiszą
wątek zamknięty
I pampera siarą jest nawet polubienie takiego profilu wg mnie 😜

A widzisz, żebym "lubiła" ten profil ?  🥂

Cavallia Myślę, że ktoś przysłał Twoje zdjęcie (bo właśnie o to chodzi w tej stronce, że ludzie przysyłają swoje zdjęcia a stronka je wstawia) podszywając się pod Ciebie. Raczej adminki nie biorą zdjęć komuś z galerii 😉
wątek zamknięty
pampera może, ale nawet jeśli, to skoro napisałam, że nie wyrażam na to zgody to powinny usunąć
wątek zamknięty
Cavallia Jak napisałaś na pocztę (najlepiej też jest wysłać link bezpośredni do zdjęcia) to powinny usunąć. No chyba, że już do reszty im się w główkach poprzewracało...

Po co uczyć źrebaka takich rzeczy ? Ktoś mi może wytłumaczyć ?

http://www.photoblog.pl/zmiloscidokoni/143599494
wątek zamknięty
pampera za każdym razem im wysyłam link do tego zdjęcia, nie mam pojęcia dla czego tego po prostu nie usuną, bo zdjęć mają milion, więc co im zależy  🙄

"Jak bedzie co najmniej 150 "Fajne" to będzie filmik z tej sztuczki z Wenecją " nie ma to jak wymuszanie lajków  😁
wątek zamknięty
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
03 lutego 2013 17:12
Jest szansa że toto się samo wyeliminuje ze świata i nie zdąży rozmnożyć a więc geny, które odpowiadają za brak rozsądku, wyobraźni a przede wszystkim geny które odpowiadają za zlikwidowanie instynktu samozachowawczego zostaną kiedyś rozdeptane przez super naturalsowego konia razem z ich właścicielką.
wątek zamknięty
03 lutego 2013 17:57
Biczowa- jesteś okrutna , ale taką właśnie Cię lubię  😎
wątek zamknięty
Co do tej stronki-też miałam sytuacje publikacji zdjęć do którego nie miały w ogóle praw.  🤔wirek: Bo właściciel nie wyraża zgody na takie coś. Pisałam, prosiłam, groziłam-żadnego odzewu.
wątek zamknięty

http://www.photoblog.pl/kariczowa/

Aż mnie ciarki przeszły xd
wątek zamknięty
03 lutego 2013 18:27
Powoli brakuje mi słów na naszą ''kochaną'' zmiloscidokoni... Może powinien jej ktoś uświadomić, co robi i jakie będą tego konsekwencje?
Dalej utrzymuję, iż według mnie robi to dla polansowania się na pbl/fb, czy czym tam jeszcze. A potem małe słit qniareczki to załapują, próbują to zrobić z koniem  i nie daj Boże robią mu krzywdę (o nie same bym się nie martwiła, skoro są na tyle ''mądre'' by robić takie rzeczy, to nie zmądrzeją już nawet po wypadku)  🙄
wątek zamknięty
Może powinien jej ktoś uświadomić, co robi i jakie będą tego konsekwencje?

wystarczy poczytać komentarze - tłumaczyć można bez końca, przedstawić milion sensownych argumentów, a ona odpisze: "robię tak, bo chce, nic Ci do tego"
nie ma nawet z kim tam dyskutować i szargać sobie nerwy.
sztuczki, sztuczkami, fajna sprawa, ale jak wszystko - kurde w granicach normy... ;/ 
wątek zamknięty
03 lutego 2013 18:37
Może powinien jej ktoś uświadomić, co robi i jakie będą tego konsekwencje?

No ale po co? Skoro:
(o nie same bym się nie martwiła, skoro są na tyle ''mądre'' by robić takie rzeczy, to nie zmądrzeją już nawet po wypadku) 

myślisz że uświadamianie ma sens? 🙂
Poza tym skoro laska dąży do kalectwa na własne i nieprzymuszone życzenie, to daj jej bozia zdrowie.
Ja bym tylko chciała poznać rodziców i im pogratulować tak ,,odważnej" córeczki  😎

Edit: m2nika, dlatego nic na siłę 🙂 Ktoś musi zasłużyć na nagrody Darwina  😀iabeł:
wątek zamknięty
Szara chodzi o za duży kask?
wątek zamknięty
anioleczek, mi w oczy rzuciło się "dopasowanie" siodła.
wątek zamknięty
wymodelowana też zauważyłam, tylko biorąc pod uwagę ten temat ciągnący się przez poprzednie strony jakoś to... zignorowałam. Myślałam że jeszcze coś, oprócz kasku i siodła, ale nic nie widzę. Choć na początku uznałam że dziewczyna jest niewidoma  🤔 Nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.