Końska rewia mody cz. VII (2013)

Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
02 lutego 2013 16:14
Eksa - Maritim polopad white z owijkami

Enea - Olive/Lemon/Blassgrun cotton lemon

Nada się coś do galerii?
wątek zamknięty
Jak dla mnie ostatnie z martinim . Ale w obu ładnie,
Nie masz za dużego kasku?  🤣
wątek zamknięty
02 lutego 2013 16:26
Karino1998 kask był pożyczony dla tego za duży 😉
wątek zamknięty
Moja ukochane kolekcje eskadrona:
Toffee/gelb
chili
moon
turkis
wątek zamknięty
Medziiiku a nie próbowałaś pony pod to siodło zmieścić? Bo DL prawie jak kocyk 😉
wątek zamknięty
etosha bajka  😍
Ma ktoś porównanie VSS i VSD ?
wątek zamknięty
Medziiik w polopadzie prześwietnie!  😍 za to lemon tak sobie, raczej IMO nie pasuje na takiego siwego  😉
wątek zamknięty
02 lutego 2013 17:09
Medziiik w polopadzie prześwietnie!  😍 za to lemon tak sobie, raczej IMO nie pasuje na takiego siwego  😉

Dzięki polopad kocham miłością wielką :kwiatek: w stajni mamy same siwe, może do Enei faktycznie średnio ciekawie, ale na "bardziej siwym" mi się podoba  😉

Medziiiku a nie próbowałaś pony pod to siodło zmieścić? Bo DL prawie jak kocyk 😉

Myślę, że nie z czterech powodów: siodła ze zdjęć i konie nie są moje (tylko je jeżdżę), pod moim ujeżdżeniowym wintec'kiem cottony wyglądają jak powinny, no i pony trudno potem sprzedać 😁 Następne foto będą pewnie pod moim siodłem to powinno być widać różnicę, aczkolwiek mam czapraki z różnych kolekcji ( i w zasadzie każdy różni się wielkością).

Wstawiłabym foto w czapraku z marine/summergreen w kratkę, ale jest mocno nie "pokazowe" bo i koń niezbyt czysty, a ja ubrana mocno warstwowo, ze względu na hardcorowe temperatury  😁
wątek zamknięty
Jeszcze te lubię z mojej kolekcji:
Nugat
Mint
apricot
smurf/pink
wątek zamknięty
etosha- Do mnie przemawia tylko toffe/gelb. Ale ty tego masz!! To już wszystko, czy jeszcze coś masz w zanadrzu?  🙂
wątek zamknięty
jeszcze ma taka kolekcje anky i euro star:Tak wygląda moja cała kolekcja:
wątek zamknięty
Toż to Anky-tęcza! Wspaniała kolekcja, pozazdrościć. Ja mam 15 czapraków i ciągle mam problem, którego używać, a co dopiero, jak się ma tyle tego tałatajstwa.  😉
wątek zamknięty
😲 ile masz w sume szmat? po prostu brak słów...
wątek zamknięty
etosha o mamo!  😍
Tylko pozazdrościc!  💘
wątek zamknięty
Czy mogę wstawić nieprzepisowy post?

😵 😵

Kurde- DAJ TROCHĘ !!  😍 Na co ci tyle pomarańczowych Anek. Za dużo masz.  😀iabeł:
wątek zamknięty
etosha  😲 wooow  marzenie! 😍 Ja to bym też miała problem co ubrać ;d
wątek zamknięty
Hehe..mój mąż się pyta "ile masz koni". Powiedziałam mu, że to głupie pytanie i że się nie zna, bo pewno jednego.  😉
wątek zamknięty
heh, za to wszystko to by można porządnego konia kupić
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
02 lutego 2013 18:30
tunrida to Cię zaskoczę - etosha ma 2 konie, ale z tego co kojarzę, tylko jedna z tych kobył jest zajeżdżona (?) 😉
Tak patrzę i ilość rzeczywiście robi wrażenie, ale oprócz Polopadu nougat to chyba niczego bym nie ukradła.
wątek zamknięty
Wiem już, przetrzepałam jej galerię w międzyczasie.  😀
wątek zamknięty
a jakie szmatki masz , tzn wypiszesz ?  😀iabeł: i zrób proszę taką fotkę anek ułozonych kolorystycznie  :kwiatek:
wątek zamknięty
ja ma 2 konie pod siodło.Rzeczywiście czasami sam ma problem w co konie ubrać.Rodzina mi tak kupuje lub daje kasę.Przynajmniej na starość na lekarstwa będę miała.
wątek zamknięty
Przynajmniej na starość na lekarstwa będę miała.

Dobre, tego argumentu nie znałam!  🤣  Ja rodzince zawsze mówię, że taka anky hortensja czy niciak hazel to chodliwy towar, jak kiedyś mi na żarcie zabraknie, to sprzedać mogę.  👀
wątek zamknięty
Postaram się zrobić całą kolekcje anky.
wątek zamknięty
etosha, naprawdę fajna kolekcja 😉
wątek zamknięty
Dziękuję wszystkim.Kolekcja anky- po kawałku.
wątek zamknięty
etosha, piękna kolekcja, normalnie wszystkie kolory tęczy! 🙂
wątek zamknięty
te 3 pady pomarańczowe co widać to co to?
wątek zamknięty
cognac,terra,paprika,sushine i buterr.
wątek zamknięty
terra i paprika sa obłędne!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.