Kącik Małolata...:D
Właśnie nie wiem czemu. Kiedyś moja siostra wpadła w "złe towarzystwo" teraz moja mama jest troszeczkę przewrażliwiona.
Wpuszczają większość, nawet moją koleżankę wpuścili " z przodu deska z tyłu deska" hahaha
I jeszcze miałyśmy z koleżankami zrobić seans horrorów, ale nie wyszło .. Także weekend bez atrakcji.
patt140 a ciebie czemu chłopak nie puszcza . ? 🙂
bo zdecydował, że samą mnie nigdzie nie puści 🙂 a ostatnio też się trochę powadziliśmy itd... 🙂 więc no 😀
moja mama też jest bardzo przewrażliwiona 🙂 chyba jak każda 😀
notbelieve, 10 to nie oddam, ale z 4 mogę 😀 nie chcesz przyjąć więcej niż 10? 😁
vicke, pokazuj!
A skoro o kolczykach mowa, to
klik 💘
wymodelowana 2 koleżanki miały, i dwóm się rozpieprzyło ;/ a blizna! masakryczna 😉
ja uwielbiam kolczyki 😉
wymodelowana, migrują jak cholera...😉 😁
Haha, pewnie i tak sobie nie zrobię, ale strasznie mi się podobają 😁
kolczyk świetny 💘
patt140 nawet nie wiesz jakbym chciała, ale jestem uziemiona. Rodzice nie pozwalają, ja sama nie mam za bardzo z kim... I tak się ciągnie.
anioleczek nie pozwalają Ci wychodzić?
a no nie pozwalają. W ogóle to jest na tyle pogmatwane, że jak chce wyjść to zbieram zjebki że mam się uczyć, a jak się uczę to przez cały czas słyszę głupie docinki że ciekawe co chce skoro się uczę, że nareszcie, że pewnie wywiadówka jest i że do niczego w życiu nie dojdę. W ogóle to mam już tego dość i coraz pewniej myślę nad wyprowadzką do tego Krakowa.
To może umów się z rodzicami tak, że jak dostaniesz z czegoś 5 to możesz gdzieś wyjść . 😉)
Proszę o kciuki dziś, czeka mnie ciężka rozmowa... 👀
wymodelowana ja też 🙂
A tak w ogóle oglądał ktoś "Dziewczynę z tatuażem"? Bo nie wiem czy warto oglądać.
Cześć Małolatki! Jak tam weekend mija?
wymodelowana trzymam! 😉
wymodelowana są kciukasy ! 🙂
jak tam małolatki i małolaci? 👀
Nie oglądałam dziewczyny z tatuażem, też się zastanawiam czy oglądać. Jakie filmy mi polecicie na dzisiejszy wieczór? Najlepiej horror . 😀
Heartandlady, Sinister, oglądaliśmy na nocy filmowej w szkole na hali, wszyscy krzyczeli 😁
Dzisiaj tak się nudziłam, ze zaczęłam robić origami z filmików instruktażowych 😂 Kobyłka za to fajnie chodziła i wyprowadziłam sobie źrebaka pierwszy raz sama do czyszczenia, bardzo grzecznie stał 😎
Sinister zaczęłam kiedyś oglądać, ale się zaciął. To sobie dzisiaj cały obejrzę ; 😉
kolejny, nudny weekend w domu 🙄 RATUUNKUU ! 👿
Dzięki za wsparcie. Mój pies się dzisiaj znalazł 🙂
Pięknie dziękuję za kciuki :kwiatek: Przeżyłam, ale tonę w morzu z wyrzutów sumienia... 😵
A tak w ogóle oglądał ktoś "Dziewczynę z tatuażem"? Bo nie wiem czy warto oglądać.
warto 😉
pokłóciłam się w dodatku z kumpelą 👿 pisze mi ona o swoich kolegach, co jej powiedzieli etc. ja napiszę coś to od razu jest, że się jaram, podniecam etc. 🤔 🤔wirek:
jak czytam wasze komentarze na temat niewychodzenia z domu to jeszcze mocniej Kocham i dziękuję mojej mamie, za to że jest tak wyrozumiała i pamięta czasy kiedy sama była młoda i robiła wiele głupich rzeczy. naprawde, mieć wybór, robić co się lubi jest dobrze. Ja szczerze to wam i waszym rodzicom mogę polecić świetną książkę OSHO - księga dzieci. (dostałam ją od mamy). jak dla mnie genialnie napisana i bardzo bym chciała żeby wiekszość rodziców postępowała według tekstu tej książki 🙂
wrzucam chociaz jeden z cytatów :
"Nie możesz niczego dać swojemu dziecku. Możesz jedynie od niego brać. Jeżeli chcesz naprawdę przekazać dziecku jakiś dar, możesz zrobić tylko jedno: nie wtrącać się.
Podejmij ryzyko, pozwól dziecku wkroczyć w nieznane. To niełatwe. Rodziców ogarnia wówczas silny lęk. Kto wie, co się z dzieckiem stanie? Z tego powodu rodzice zaczynają kształtować życie dziecka według określonego wzorca. Lęk przesądza o tym, że kierują dziecko ku określonym celom. Nie zdają sobie jednak sprawy z tego, że ich lęk zabija dziecko. Dziecko nigdy nie zazna błogości. Dziecko nie będzie im także nigdy wdzięczne. W jego sercu pozostanie niechęć do rodziców."
shy, wiesz, gdyby moi rodzice się nie wtrącali, to marnie bym skończyła. Także trzeba znać granicę we wszystkim.
Ja też dziękuję mojej mamie, że jest cholernie wyrozumiała. Zresztą tata tak samo. Nie ma dla Niej żadnego problemu, żeby puścić mnie do klubu, czy na 18, o wszystkich wie i nawet przywozi i zawozi na wszelkiego rodzaju imprezy. Nigdy też nie było problemu, żeby zwolniła mnie z lekcji, żebym jechała w czwartek na zawody, bywało nawet że przez dłuższy czas od czwartku do niedzieli - ok 23 - nie było mnie w domu, nigdy nie robiła mi też problemów w że wracam po 23 z miasta. I zasługuje na miano super mamy! 💘
Heval, ja nie mowię o braku zainteresowania tylko o nadopiekuńczości, ja w kazdym problemie radzę się mamy, pytam co ona by zrobiła więc to nie jest tak, że sama decyduję. Wiem, że zawsze mogę na nią liczyć ale wie, że ona za mnie życia nie przeżyje. Czasem cos idzie nie tak jak powinno, no ale przecież człowiek uczy się na błędach.
shy, ja też nie mówię o braku zainteresowania tylko o "nie wtrącaniu się". Po prostu nie w każdym przypadku to będzie dobra metoda. Ludzie są różni, dzieci są różne.
Heval To mały gnoooom 💃 😁 😍
Właśnie obejrzałam po raz setny, dumę i uprzedzienie.. Jakoś sama nie wiem dlaczego lubię ten film. Czytał ktoś książkę, warto, czy film lepszy? (pytam, bo czasem tak bywa, chociaż rzadko) 😉