moda, ciuchy etc...

smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
30 stycznia 2013 14:51
Oj, szkoda  🙁 Ale mimo wszystko spróbuj z tą krawcową, może akurat wymyśli jakiś sposób żeby ją przerobić  😀
Smarcik, siateczka u gory jest nie do ruszenia, jest zbyt delikatna. Wole ja sprzedac niz przez przypadek uszkodzic...
Kajula, a jakiś dobry push up taki samotrzymający ?;> nie pójdzie żeby dodac troszke w biuście?
Nesca92, same takie w mojej szafie  😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
30 stycznia 2013 16:00
Kajula, kiedyś w Lindexie były takie push-upy z pianką w środku, normalnie 2 rozmiary w górę... nazywa się jakoś "super boomb" czy coś takiego, może byłyby akurat  😁
Facella, tylko nie kazdy kroj pasuje do tej sukienki, jest mocno wycieta w "przedzialku" miedzy piersiami i musialby byc stanik, ktory nie jest mocno zabudowany. Naprawde duzo ladniej bedzie wygladac na naturalnie wiekszych piersiach niz moje 🙂 Kolezanka kupila taka sama sukienke i wyglada na niej bombowo. Ja jestem niestety "za mała" u gory...  😕
zniżka 25% do h&m - sprawdziłam, działa 🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
30 stycznia 2013 18:27
Kajula, piękna sukienka. Szkoda, że nie pasuje. Mam bardzo podobną z Pull&Bear. 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
30 stycznia 2013 21:54
Gdzie mogę dostać taką torebkę? Podróbka Wanga  😉
Miał ktoś z was styczność ze sklepem vjstyle.com?
gdzie dostanę rękawiczki z takimi jakby obciętymi palcami i "nakładką" na te palce? 🙂 coś jak TE, ale dostępne w sieciówkach, nie w necie.
31 stycznia 2013 17:44
calore to zależy jakie to mają być rękawiczki- jeśli chcesz żeby były cienkie i po prostu ładne to np w Accesorize są takie "zwierzęce"- z uszkami itp. Ja osobiście polecam te z Decathlonu choć piękne to one nie są, ale są niesamowicie ciepłe i służą mi już 3 sezon.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
01 lutego 2013 06:35
Kajula, a pod pachami na szwach nie da się zwężać ?
juz odsprzedałam jednej z naszych kolezanek 🙂
calore, w sieciówkach czasem trzeba pogrzebać, ja tak znalazłam swoje, w jakimś koszyku z rękawiczkami 🙂 Albo zapytać obsługę sklepu, one są teraz dość popularne.
Hej modomaniaczki 😉 Może wy mi coś poradzicie: spodobała mi się taka oto sukienka [[a]]http://i208.photobucket.com/albums/bb145/behemot_co_ltd/DS-%20dress/3401-3500/DS-3411a.jpg?t=1290968831[[a]]
jednak jej tył wygląda tak [[a]]http://i208.photobucket.com/albums/bb145/behemot_co_ltd/DS-%20dress/3401-3500/DS-3411.jpg?t=1290968831[[a]]
Ogromnie mi się ta kiecka podoba, zbliża się 18stka koleżanki, chciałabym w takie coś wskoczyć ale jedno mnie nurtuje.. co zrobić z biustonoszem przy takim wielkim wycięciu na plecach? Z cyckonosza nie zrezygnuję, nie ma mowy 😜
01 lutego 2013 15:35
klementyna skąd ta sukienka? Piękna! Możesz kupić silikonowy "biustonosz"- takie gluty, które przykleja się na piersiach, są do kupienia np w Cubusie.
smarcik - kiedyś była w ofercie sklepu Asos, teraz znalazłam ją u użytkownika junkshop na allegro, jeśli chcesz " poszperać " w jego rzeczach, to zaraz Ci zarzucę link 😉
Hm, ten silikonowy biustonosz to całkiem niezłe rozwiązanie.. rozumiem, że tego też odpowiednio dopiera się rozmiar itp?
Ciekawe tylko, czy to się będzie trzymało mojego małego biustu 🙁
To się właśnie nadaje do małych biustów, bo jakoś mały podtrzyma. Nie nadaje się do dużych biustów.
01 lutego 2013 16:53
klementyna, są takie biustonosze, których tył jest obniżony, pasek od pleców owija się wokół talii i jest on o wiele niżej niż zwykle... nie wiem, czy zrozumiesz, o co mi chodzi. ale takie rzeczy trzeba przymierzać, bo może się okazać, że to wcięcie jest tak duże, że będzie widać. jeśli będziesz się czuła komfortowo w tych "plastrach", to chyba najlepsze wyjście.
Pasek wokół tali...ok. A gdzie ona pochowa paski górne? Zwykle są wiązane wokół szyi, ale tu i szyja goła.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
01 lutego 2013 17:26
ramiączka puści normalnie a zapięcie obnizy w dół,wokół talii,mam taki biustonosz i z nim by się tak dało... 👀
01 lutego 2013 17:27
no tak, nie pomyślałam... ale zawsze można je wypiąć...
raczej nie można, bo wtedy spadnie  😉 też mam taki, ale jest to rozwiązanie dla osób, które nie mają nic przeciwko ściskaniu brzucha.
prawy dół? tak to powinno wyglądać? jest też gdzieś wersja z silikonowymi ramiączkami, ale to nie wiem, czy każdemu pasuje.
01 lutego 2013 17:41
no ja o prawym dolnym rogu myślałam 😉
O! Myślałam, ze te ramiączka jakoś bardziej na plecy wypadną. A one zaraz za barkiem się zawijają.  😲 fajnie

No..ale to jednak rozwiązanie dla niewielkich biustów. Jakoś sobie siebie w takim nie wyobrażam. Z drugiej strony nie wyobrażam się również w sukience z aż tak odkrytymi plecami.  😉
01 lutego 2013 17:47
ale dla mnie to nie było rozwiązanie na długo, wkurzają mnie te paski na brzuchu.
ostatnio na oficjalną imprezę,kupiłam te naklejki - jednymi podkleja się biust (najtańsza operacja plastyczna :hihi🙂,a drugimi zakleja się sutki...bałam się,że będą się odklejać,ale dzielnie się trzymało i miałam potem kłopot z oderwaniem tych podwieszających biust 😁

edit:
A te podwieszające naprawdę faktycznie podwieszały? W sumie..jak se jeszcze schudnę to może by i u mnie zdały egzamin.
Można je w sklepie przymierzyć jak normalny biustonosz? Pewno raczej nie, bo to na jakiś klej, tak? Jednorazowy ten klej? Podejrzewam, ze w sklepie to można je sobie co najwyżej przyłożyć do biustu " na sucho"?

To od góry się nalepia??  😲 A nie od dołu? To ja już zgłupiałam totalnie.  🤔

Już wiem- ja mówiłam o takim czymś

01 lutego 2013 17:54
To od góry się nalepia??  😲 A nie od dołu? To ja już zgłupiałam totalnie.  🤔

tak samo zareagowałam... i to nie wystaje przy większym dekolcie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się