KOTY

kalaarepa, najwyraźniej... ręce opadają  😵
Pamiętacie program "Podaj łapę"? taki gość chodził po wystawach i opowiadał o wynikach kocich i psich  wystaw.. szkoda że tego nigdzie w necie nie ma
Libella, to ta sama co Ci sie z klatki schodowej bez zaproszenia wprowadzila ? czy cos mi sie zamieszalo?  😡 Ma piekny odcien futerka  😍
Bischa ale czulosci  💘 Biala jest kochana, ze tak pucuje szylkretke  😎
Sfinksy powiadacie.. jak dla mnie to one maja taki troszke zlowieszczy wyraz twarzy.. 👀  zawsze bym sie zastanawioala majac takiego, co mu wlasnie zlego zrobilam.. albo czego nie zrobilam a powinnam juz jakis czas temu  😁
Bischa   TAFC Polska :)
30 stycznia 2013 19:19
Sanna, one tak się wzajemnie nie raz pucują, albo Luna Łatkę pucuje, albo Łatka Lunę 😁
jestem pelna zazdrosci  😜 tym bardziej, ze one nie znaja sie dlugimi latami? U mnie dziewczyny predzej pacna sie nawzajem ostra lapa niz usmiechna do siebie.. zazdrosnice.. no chyba., ze pora karmienia i Baghera rozdaje czule baranki na prawo i lewo, tak, ze Salsa tez sie zalapie, ale to wizja jedzenia tak ja nakreca czuloscia  🤣
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
30 stycznia 2013 19:36
Sanna - chcesz porozmawiać o złowieszczym wyrazie pyska?
30 stycznia 2013 19:38
Łatka jest u mnie już bodajże 1,5 roku, a Luna coś koło 2,5. Tak mi się coś zdaje.
Strzyga, aaaaaa jaaakie cudo z niej  😍 (juz sobie ukradlam zdjecie  👀, mam nadzieje, ze nie masz mi za zle ) no i samo zdjecie re-we-la-cja!  😜
Bischa, no to tak jak posalam, znaja sie niedlugo i sa takie kochane dla siebie. Fajne kocice, wygladaja na takie slodziaki przytulanki, szczegolnie Latka (to ta biala, prawda  😡 )
mój kot wyraźnie jest zboczony :  😂
Nie, Naovika, jak tak robi, to znaczy, ze calkiem normalny, wiekszosc to robi  😎 i nie tylko tak  😁
heheeh, nawet wskakuje mi na kolana gdy się załatwiam ! 😉 tako towarzyski
30 stycznia 2013 20:11
Sanna - to jest chyba moje najukochańsze zdjęcie ever. Niebardzo jak mam ją focic, bo mieszkanie ciemne, a ona na dwór nie wychodzi =(

Oo Libella piękna!!  😍 😍 teraz będę zazdrościć, no i pewnie 8 tyś nie kosztowała  😁 chociaż prawdziwe mauy trochę bardziej smuklejsze, ale Twoja też jest super

Nawet za transport nie płaciłam, bo sama przyszła 😎 hehe

Sanna dokładnie ta sama 🙂 jest teraz królową litościwie nam panującą, uwielbia noszenie na rękach i spanie pod kołdrą... 😉

Strzyga przepiękny ten kot!
30 stycznia 2013 20:21
Sanna, tak Łatka to ta biała. Faktycznie jest strasznie przytulaśna i do mnie, do rodziny i do moich znajomych 😉
Strzyga  fajne ujecie i Pimka slodziara, ale to pierwsze to po prostu mistrzostwo  😎 oj, musisz tu wiecej Pinke pokazywac  😎
Libella no to dobrze ja zapamietalam  😎 U mnie tak samo zrobila Baghera, po prostu poszla ktoregos dnia za mna i juz zostala  🤣 btw nie do wiary, ze takie fajne, sliczne kocisko tak Wam po prostu, z nikad,  wparowalo do mieszkania  😎
Bischa, wlasnie na taka lalunie -przytulanke wyglada  😍
Strzyga super kocica! Na drugim zdjęciu to jakby w kościele na ławce przysnęła 😀
heheeh, nawet wskakuje mi na kolana gdy się załatwiam ! 😉 tako towarzyski
Mój jeden jak go nie wpuszczę to drzwi mi całe podrapie 😉
31 stycznia 2013 16:25
Ja uwielbiam jak ona śpi opierając na czymś pysk. W ogóle strasznie, strasznie, strasznie lubię kocie brody. Broda to zdecydowanie najfajniejsza część kota.

A tu trochę bardziej poważnie:
haha, tu jest mina "foch!" super!!

Ja ubóstwiam moją córę Glitne. To jej spanie ze mną w nocy pod kołdrą, tulenie się wtedy jest boskie.
Lubię też, chociaż jak się spieszę, to nie jest to wygodne, jak przeszkadza mi w ubieraniu się - lubię wkładać rajstopy albo spodnie na siedząco - ona wtedy MUSI położyć mi się na udach. no MUSI i koniec dyskusji.
No i jakby mnie ktoś w domu posłuchał, jak do niej gadam, to bym się popukał po czole.
Glitne to moja córcia, a jak coś mówię do niej to "mamusia zrobi, mamusia kocha"  😁  🤔wirek:
a w moim Iwie obudził się instynkt tacierzyński... przyniosłam dziś z pracy 3 woreczki nadmuchane, takie do pakowania przesyłek żeby się w środku nic nie zbiło...dałam je kotom i Iwo je zaadpotował!!... przyniósł je do swojego legowiska, a teraz je tuli, przekłada nawet liże!! To jest słodkie! 😍

z ciekawości napisałam do hodowli Mau-ów i za srebrnego kociaczka na kolana liczą sobie 2.800zł, jeszcze aż takiej tragedii nie ma..(tzn mój mąż twierdzi że tylko ludzie niestabilni psychicznie daliby tyle za kota- więc należę do takich😉 zawsze można wziąć kredyt  🤣-ale już go nie chciałam uświadamiać że ma taką żonę, ciekawe co by powiedział na 8 tyś??  🤔wirek: . tzn ja odpuszczam bo 3 koty to wystarczająca ilość ale może ktoś by był zainteresowany to podaję linki

http://kotyrasowe.pl/nk_egipskie.html

wistra masz swoją ulubienice?🙂 my też mówimy na nasze dwie córcie i synek, ale mój mąż najbardziej kocha Milkę, za co na niego się złoszczę😉
Kalaarepa, no piekne te mau
Sporo krzycza, ale to nie jest rozpowszechniona rasa w Polsce, wiec nie ma co sie dziwic.
Ciekawa jestem ile one kosztuja u mnie. Bede niedlugo na wystawie to sie spytam i obfoce je troche.
Troche zaluje, ze nie zglosilam mojego, no ale nic. Znajomi beda wystawiac swojego kremusa, zobaczymy jak mu pojdzie.
Libella no to dobrze ja zapamietalam  😎 U mnie tak samo zrobila Baghera, po prostu poszla ktoregos dnia za mna i juz zostala  🤣 btw nie do wiary, ze takie fajne, sliczne kocisko tak Wam po prostu, z nikad,  wparowalo do mieszkania  😎

Noo, ja do tej pory nie jestem w stanie zgadnąć, skąd na klatce, na 10 (!) piętrze znalazła się TAKA kotka. Byłam pewna, że komuś zwiała z mieszkania ale długo wisiało moje ogłoszenie i nikt się nie zgłosił.

A jak tak oglądam te zdjęcia i filmy z MAU to mogę śmiało ściemniać, że mam wyjątkowo rzadką rasę w domu 😀iabeł: Muszę jej jakoś porobić lepsze zdjęcia.
Libella koniecznie ją obfoć🙂 takie cudeńka muszą się pokazywać światu;p
tak kalaarepa, przykro mi to mówić, ale Glitne jest moją ulubienicą.
Ona robi ze mną wszystko, dziś siedziała mi na kolanach podczas śniadania. No ciągle ze mną. A jak wychodizłam do pracy, to była tak strasznie smutna, że mi się serce krajało.
Tiger za to jest ulubieńcem mojego P, albo to raczej mój P jest ulubieńcem Tigera - Tiger tylko do niego na tulaski, całuski i spanko pod kołdrą.
Gjevjon kocha wszystkich, ale ona teraz siedzi w tym zakichanym Oslo  🙁
mój kot przed chwilą doprowadził mamę do szewskiej pasji, wskakując na blat, na którym był talerz z rozmrażającą się na obiad rybką i.. wszamał ją całą, przy okazji zrzucając talerz na podłogę 😵
Nort jest po pierwszym samodzielnym spacerze 😀
Tak sie biedny przejal wycieczka, ze teraz spi
ale jak sam sam? bez smyczy i człowieka?? puściłaś go tak samego?

klementyna ja nic nie zostawiam na stole🙂

o fuj przestraszyłam się tego na stronie zooplusa

promocja
http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/promocje/weekend_special/kot_gratis/294266
Sam sam, a ja lazilam za nim 😉
Tutaj nie ma uciec, bo z jednej strony domu mam wode, a z drugiej skaly.
Bardzo byl szczesliwy, bo on nie lubi szelek i obniza podwozie
kalaarepa - cholibka, gdybym wiedziała, że z Cypisa taki agent, to też bym tej ryby tam nie zostawiła 🙂

hej, dziewczyny, a wy wyprowadzacie swoje kociaki na smyczy itp? bo jak ja raz wzięłam Cypiska na coś smyczopodobnego to mnie sąsiedzi wyśmiali 😉
A niech sie smieja, lepiej zeby kot byl bezpieczny

Moj jakos ryby nie lubi, zlowilam mu ostatnio makrele, powachal i odszedl zniesmaczony
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się