margaritka, generalnie to po raz kolejny z rzędu o tym mówię, proti też wspominała podejrzewam 😉 to już trzecie zamówienie będzie, mniej więcej zawsze na koniec miesiąca/początek kolejnego jest okazja odebrać osobiście bo mniej więcej wtedy Alicja jest w białymstoku
kolejny raz się wstrzymaj 😉 i te worki szybko wcinajcie :P
btw nie interesowałaś się innymi paszami? mi świetnie spillers się sprawdza
to ostatni wor dla nerwina bo dla karmiacych, a do odsadzenia miasiac (wor akurat starcza na miesiac) ,a dla malego daje mniej i starcza na miesiac - dwa, to potem sie zastanowimy bo i nerwinie bede cos na drogi oddechowe i malemu juz inna bo nie bedzie ssal od matki, dajcie znac jak nastepna dostawa
EDIT: i jakie sa jeszcze dostepne od nich pasze?
proti w sumie to sory - powinnam d razu na prv
777, nie ma sprawy 😉 pw poszło
margaritka, najlepiej wejdź i sama zobacz animavet.pl
ja osobiście polecam hovelera, ale to już zdecydowanie indywidualna sprawa właściciela i konia, co komu pasuje 😉
ja sie pisze na zamówienie do kogo prv pisac ?
jasne - chciałam jedynie sie upewnic
dzieki
ja bede sie pisac na nastepne
Witam Podlasian! Najprawdopodobniej ja wkrótce dołączę do Waszego szacownego grona, toteż już teraz rozglądam się za miejscem dla moich 2 kobył. Szukam godnej polecenia stajni w okolicy Białego, gdzie konie byłyby wypuszczane na padoki/pastwiska. Ponieważ nie jestem wtajemniczona, proszę o wszelkie informacje włącznie z tajemnicami poliszynela, mogą być na priv.
ludzie watek nam zamiera! czemu nic nie piszecie? dawac jakies ciekawostki podlaskie!!! pozdrawiam
AleksandraAlicja, musisz napisac czy jestes zmotoryzowana, czy potrzebujesz miejsca z oswietleniem, w jakiej odległosci, bedzie ludziom łatwiej
wanda, mamy już dwóch stajennych 😉
wanda, a co chcesz wiedzieć? 👀
wanda to kiedy znowu do Nas zapadacie 😀
k-cian to super!!!! jakis czlowiek awansowal czy zostal zredukowany?
Proti dawaj wszystko o czym masz ochote powiedziec moze jakis ciekawy temacik sie trafi
kara107 a to zalezy kiedy nas zaprosicie!!!
oprócz stajennego który był do tej pory doszedł drugi do pomocy
jesteście zawsze mile widziane, więc już teraz zapraszamy 😉
już nie mam o czym mówić, bo wszystko już dawno Ci powiedziałam 😁
a czemu ty nie u swego ogona tylko w domku?
właśnie czekam na proti i dopiero jedziemy 😉 jak chcesz się zabrać to miejsce w aucie jest 😀 no i jakby nie było, zdecydowanie będzie po drodze 😉
i to mi się podoba, szybka decyzja i znowu cały wieczór przegadany z wandą 😉
Proti tak ja zawsze podejmuje szybkie decyzje. Przegadny? my sie nigdy nienagadamy hihi bylo bardzo milo i czas przelecial jak szalony
kara107 k-cian teraz wasza kolej na odwiedzinki tym razem u mnie w stajni
dziewczyny zapraszamy jutro do nas! juz do proti pisalam
tak zapraszamy jutro bo u nas sobota jest dniem roboczym i nawet pogadac nie ma jak ale jutro czekamy na wasz team z otwartymi rączkami zapraszamy serdecznie 😀
mam nadzieję, że jutro popołudniu zbiorę całą ekipę i się wybierzemy 😉 bo rano do konin, swoje sprawy pozałatwiamy i jedziemy 🙂
postaram się całą ekipę zebrać 😉
czekamy czekamy dajcie znac o ktorej sie zaczniecie wybierac 😁
ok, myślę, że koło 15, ale jeszcze smska wyślę 😉
wanda mówi, że mamy się zaopatrzyć w gumowce? 😁
ojjjjj tak przydadza sie wam na pewno!
animavet juz był? czy będzie?
a jesli nie było czy dało by sie jeszcze domowic dla mnie
http://www.sklep.animavet.pl/produkty.php?cat=&id=68
sznurka dziś rano Alicja z animavetu wyjechała z Wawy i jest w drodze więc już nie ma jak...