Końska rewia mody cz. VII (2013)

monia nic mi nie mów o nich.. Tych których nie mam śnią mi się po nocach..  💃]

edit.   Jakie kupiłaś?  😜

Nici Hazel i Fuksje  😵  będą na drugi tydzień , Hazel powinien być w tym tygodniu (mam nadzieje ). Ja tam się cieszę bo kończą mi się Niciaki do kupienia  😁
Marzy mi się jeszcze brązowy z nowej kolekcji i dera różowa . Szukam jeszcze Nici Smurf , nigdzie go nie ma  😤
wątek zamknięty
Gdzie dorwałaś hazela??  👀  Ja strasznie poluje na niego, ale chce fulla vs, a nie poniaka.. huzarova dobrze wie, że bardzo mi się podoba.  😀iabeł:
wątek zamknięty
Minosia ja to już chora jestem , siedzę tylko w ogłoszeniach i modle się żeby nie znaleźć teraz Niciaka Smurf  ,spłukałam się na maksa w tym miesiącu  🤔wirek: 

Wszystko z ogłoszeń re-volty , trzeba pilnować  😉
wątek zamknięty
Staram się pilnować.  😀  Czy ty też masz zamiar mieć wszystkie niciaki??  😁
wątek zamknięty
Staram się pilnować.  😀  Czy ty też masz zamiar mieć wszystkie niciaki??  😁

Raczej tak  😉  Zapomniałam o Nici Oliwe ,już zapłacony więc powinien być na dniach  😅 
wątek zamknięty
ja po tym miesiącu też jestem spłukana..  🙄
wątek zamknięty
a to jest mój pierwszy niciak, i jestem w nim zakochana po uszy  😍 😍. Cieszę się jak mała dziewczynka, która dostała pierwszą w życiu lalkę  💃
A marzy mi się  jeszcze kilka innych  🤣
wątek zamknięty
Libella, mi on oczy mocno przyciągnął, czekam na lepsze fotki 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
30 stycznia 2013 23:04
Hahahaha Zairka w świecie żywych 🏇
brillant Lavender + owijki Anky Purple

Strasznie przeswietlony atlantic

Winterred cotton+ derka

porównanie derek winterred i burgundy

Kantar i uwiaz petrol z NG

winterred

i mam nadzieje że Wergeel mnie nie zabije alezakochana jestem 😜
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
30 stycznia 2013 23:07
nienawidzę was za te derki w gwiazdki  🤬 też chcę!  😜
wątek zamknięty
Czekoladowiec ta fobia zaczyna się od jednego. 😂  Przed świętami kupiłam pierwszego niciaka, a w tym momencie jest ich już 7 i oczywiście jeszcze inne czapraczki w tym czasie wpadły mi w ręce.. Masakra jakaś.  🙄

Zairka najładniej w lavenderze.  😜 A ta derka w gwiazdki.. i jak jej nie kupić..  🤦
wątek zamknięty
Zairka, atlantic i winterred - bosko! i ta derka winterred... teraz woła do mnie... pieknie wyglada na Zairze!
wątek zamknięty
Teraz to i Ja zachorowałam na gwiazdeczki  😜  😵 przez was  🤬

Jaki jest ten polar? cienki jak derki eskadron w romby?
wątek zamknięty
maison   Wiara i wytrwałość to klucz do spełnienia marzeń!
31 stycznia 2013 06:22
Te gwiazdki śnią mi sie po nocach już  😜

Libella, super, tez czekam na lepsze ale zapowiada sie elegancko 😀

Zairka jak zwykle, we wszystkim ladnie, wg mnie bardzo fajnie w obu kantarach 😉 i nie zdazylam odpisać wcześniej, owijek winterred nie bylo tez juz jak kupowalam, wiec do brillanta wzięłam taupe 🙂

Poza tym paczka juz w domu, kantar super, ma fajne, intensywne kolory, ten biały z połączeniem reszty robi szał 😉 brillant troche mnie zawiódł bo jest rzeczywiście bardziej przygaszony ale i tak okaze sie dopiero na modelach  😍

edit: treść
wątek zamknięty
Przyszła paczka z Equi shopu i... ja nie wiem...mam jakiegoś mega niefarta do tego sklepu  😵
Zamawiałam petrola VS, a co otrzymałam...? Oczywiście DL!! Szlak mnie zaraz trafi :bum: !!
Ten petrol z next generation to granat...taki zwykły granat. Inaczej go sobie wyobrażałam.
wątek zamknięty
31 stycznia 2013 08:26
Teraz to i Ja zachorowałam na gwiazdeczki  😜  😵 przez was  🤬

Jaki jest ten polar? cienki jak derki eskadron w romby?

polar jest cienki i jak dla mnie kijowy nawet w porównaniu do mojego winterreda ale jest tak piękny ze gdyby nie to że sie spłukałam doszczętnie to sama bym go kupiła 😜
wątek zamknięty
akzzi, ja mam cottona w kolorze petrol i to nie jest granat, tylko taki ciemny turkus. Na pocieszenie powiem Ci, że granat też spoko, pięknie komponuje się z białymi pasami, a Ty chyba jeździsz na siwku (?) tak więc będzie super 🙂
wątek zamknięty
**Ola** no jeździłam na siwej klaczce. Teraz mam przerwę 😉
Ty mówisz chyba o petrolu z choco-petrol, a ja mówię o tym petrolu z next generation.
No i ja się męczę by powymieniać czapraki DL na VS, bo w ujeżdżeniówce na razie jeździła i tak nie będę, a tu mi przychodzi DL czaprak  😵

Winterred znowu skojarzył mi się z budynkami niemieckimi z takiej czerwonej cegły  😂

edit: jedno co trzeba przyznać to to, że ten czaprak z next generation wygląda na porządny. Sporo grubszy od brillanta, sztywniejszy i materiał raczej nie powinien się kulkować.
wątek zamknięty
akzzi nie, nie. Ja mam next generation na bank 🙂 Wstawię zaraz fotę 🙂
Ja przyznam szczerze, myślałam, że winterred będzie bardziej intensywny, a on taki trochę wyblakły.

edit. dodaję zdjęcia, tylko strasznie szaro i buro za oknem i zdjęcia są dosyć ciemne, Tego petrola to już w ogóle ciężko uchwycić.

petrol

Kolor w rzeczywistości jest głębszy, mniej granatowy, a właśnie bardziej turkusowy.

indian red, winterred i burgundy

i tu też winterred jest jednak bardziej inesywny.

i niciak

wątek zamknięty
31 stycznia 2013 09:32
petrol z Next G. jest ciemnym/morskim turkusem, piękny głęboki kolor nie jest to taki wesoły żywy kolorek jak był kiedys w kolekcjach
wątek zamknięty
Wydaję mi się, że fota katalogowa najlepiej oddaje kolor petrola NG.
wątek zamknięty
Może przy normalnym oświetleniu będzie wyglądał inaczej. Teraz u mnie w domowym świetle wygląda jak granat minimalnie wpadający w odcień morskości. I faktycznie ciężko kolor uchwycić, bo odbija się błysk lampy, a bez lampy wychodzi jak czarny...

I drugie foto prezentujące moje styczniowe nabytki, akurat...dziś koniec stycznia i ostatnie dotarły  😀iabeł:
wątek zamknięty
31 stycznia 2013 09:50
przyłóż to typowego grantau a zobaczysz róznice! Kolor jest boski! 😜
wątek zamknięty
A tu moja skromna kolekcja.. dopiero początki 🙂

Mam jeszcze yellow z kolekcji royal-navy
i berry z coffee-berry-apricot jest w drodze 🙂

Mam nadzieje że niedlugo uda mi się zrobić zdjęcia na koniu, jeśli pogoda pozwoli 🙂
wątek zamknięty
akzzi, a Ty masz takiego petrola cotona NG jak Ola na zdjęciach pokazała??
wątek zamknięty
akzzi
ten pink brillant  jest uroczy 🙂
wątek zamknięty
A my dajemy po oczach :P
wątek zamknięty
Cejloniara, Akzzi ma polopad petrol a ja mam cotton petrol z tej samej kolekcji.
wątek zamknięty
Jejejeje wymienią mi tego petrolka na wersję WS, akurat ostatnią sztuka ws się ostała, więc mogę powiedzieć, że mam jakiegoś farta 😅

Zairka
właśnie nie mam pod ręką takiego zwykłego granatu. Pewnie jakbym przyłożyła to bym widziała różnicę tak jak mówisz.

Cejloniara nie, niestety nie mam takiego jak **Ola** cottona, więc nie porównam ich.

RatiNa brillant pink jest obłedny. Przez długi czas miałam cottona pink kolekcyjnego, ale doskonale pamiętam jak Zairka wstawiła zdjęcie brillanta pink na Grocie i od tamtej pory mu odpuścić nie mogłąm.
wątek zamknięty
Zairka   już wróciłaś  😁  kup sobie tą derkę Niciaka bo wstawiasz już drugi raz zdjęcie  😉

matrix dla mnie bomba , co to za derka ? 

akzzi zaszalałaś ,wszystkie są super  😜

RatiNa Co to za Niciak w środku ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.