Promocje i wyprzedaże - centrum informacji
[s]Nie rzuciły się komuś w oczy białe ochraniacze przecenione? Jakieś tanie , do 200 zł [/s] już mam 😎
Zakupiłam na promocji w Amigo między innymi nachrapnik meksykański. Przyszedł wadliwy cały jeden pasek popękany , z jakieś dziadowskiej skóry .Poinformowałam o tym sklep, wysłałam zdjęcia ... i cisza /...Ani dziękuje , ani pocałuj mnie w du*ę 👿. Wcześniej kontakt był rewelacyjny.
Ponoć większość (jak nie wszystkie) te skórzane elementy z wyprzedaży były spękane czy lekko uszkodzone, dlatego tak bardzo zeszli z ceną. Nie mniej jednak powinni o tym bezwzględnie napisać, bo jest to nie fair 🤔
figaro2046,, do Amigo niestety trzeba dzwonić; ani na maile ostatnio nie odpowiadają, na gg niby dostępni, a i tak zlewają sobie klienta moczem (i to zimnym,nie ciepłym..)
rzuciły się komuś w oczy czarne bryczesy w kratkę z pełnym lejem za szaloną cenę (do 150 zł)? :kwiatek:
Ponoć większość (jak nie wszystkie) te skórzane elementy z wyprzedaży były spękane czy lekko uszkodzone, dlatego tak bardzo zeszli z ceną. Nie mniej jednak powinni o tym bezwzględnie napisać, bo jest to nie fair 🤔
Kupiłam napierśnik w tej super niskiej cenie.... nic nie jest uszkodzone czy popękane. Brakowało pasków mocujących do siodła - po 1 telefonie bez problemu mi je dosłano...
Ja kupilam oglowie, tez w porzadku.
Jak zamawiałam kontakt też by super , mailowy również. Zamawiałam też napierśnik dla koleżanki , nie miał żadnych spękań.
Wypadałoby by kupujących uprzedzić. że towar jest przeceniony bo wadliwy . A tak to czuje się nabita w butelkę 😤
No, kicha ten nachrapnik, ale i tak to chyba nie dlatego byly przecenione te sprzety, takze bombarduj ich, powodzenia!
Cavallia ostatnio widziałam na allegro za 140 bodajże, z pełnym lejem, ale czy w kratkę to pewności nie mam 😉
Cavallia przy okazji przeglądania promocji rzuciło mi się w oczy coś takiego
http://www.equi-point.pl/york-bryczesy-britta-38-p-3616.html 😉
Też kupowałam w zeszłym tygodniu w Amigo te nachrapniki - jeden w porządku, drugi miał pęknięty pasek jak na pierwszym zdjęciu figaro2046 plus do tego krzywo zszyte to kółko na środku... Pani w sklepie i tak zachwalała, że za 12 zł to trzeba brać co dają 🙄
ja żadnego odzewu z amigo w sprawie mojego zamówienia nie miałąm do wczoraj, aż napisam na fb pod ich jakąś ofertą nową, że mogliby zając się klientami, którzy już zamówili, a nie szukać kolejnych, bo 2 tyg czekam za załatwienie zamowienia, od ponad tygodnia nikt się nie odzywa nigdzie (dzwonić też próbowałam). i mail przyszedł - po paru minutach ;] napisali oczywiście i tam w poście że nie odbieram maili - po odp, ze przyszedl dopiero przed chwilą przeprosili i obiecali zrekompensować i pociągnąc do odpowiedzialności pracowników. mieli dzwonic, ale dostalam info(też przez fb), że sie nie dodzwonili. no czasem zasięgu brak, moze moja wina.
mylone zamówienia, brak kontaktu .... idą w strone oksera widze...
mam nadzieje, że sprawa zakończy się dobrze i też nie dostane uszkodzonego sprzetu w ramach tej rekompensaty....
a pisali w opisach tylko o kaloszkach - że przecenione bo zżółknięte.
horse_art, jak zamawiałam z amigo na naprawdę ogromne kwoty (sprzęt dla 5 koni; kantary, derki, multum kosmetyków itd. - z czego kosmetyki i jakieś pierdolety co miesiąc w zasadzie.. ) to wręcz mi w odwłok wchodzili i wydzwaniali jak czegoś nie mieli żeby zamienić (oczywiście zamienniki jakoś zawsze były droższe, ale luz. 😉 ). fakturki itd. teraz o coś pytam to cisza, ani przez maila, ani przez gg lub też facebooka. profesjonalne podejście do klienta, nie ma co... 😎
oollaa12, na pewno nie, było tylko "Wykonany ze skóry bydlęcej. Wyprzedaż zeszłorocznej kolekcji." i założe się że ten dopisek jest tylko przy tym nachrapniku, a do reszty nie dopisali. 😁
Prima na allegro sprawdziłam, ale nie ma takich, jakich potrzebuję
Milenchen dzięki, fajne te bryczesy, ale szukam stricte czarnych (te są bardziej szare) 😉
oollaa12, na pewno nie było nic o uszkodzeniach;/
też taki zamówiłam. nie wzięłabym, gdyby był opis o jakimkolwiek uszkodzeniu ....
szkoda, że screena nie zrobiłam ;] jak (jesli) zadzwonią to się dowiem co to za "jaja" i czy moje rzeczy też sa pouszkadzane...
desire, no widzisz, tłumaczą sezonem grypowym i próbują wyłudzić "dobrze, nie ważne, nie mam pretensji" tekstami o karach finansowych dla pracowników. żałosne. jak ma się przerzedzoną obsługe to nie robi się wielkiej wyprzedaży ;]
jeszcze te uszkodzone rzeczy i zmiany opisów...no ludzie!
chyba zostane przy zakupach w sprawdzonych sklepach gdzie jest kntakt i uczciwość, dogadac można wszytko i bez promocji, albo zagranicą...
Kolejny sklep po Beckers i okserze, ktory sobie jaja robi..
Ja też kupiłam taki nachrapnik i pusliska -ciekawe co mi przyśla aż sie boje -uszkodzonych bym nie brała, a na 100procent nic nie było o uszkodzeniach w opisach
Wcześniej chyba przy tych nachrapnikach (a może ogłowiach?) było napisane, że to skóra III gatunku. Pisałam tu o tym, że miałam to ogłowie w rękach i ta skóra to naprawdę koszmar! Ale nikt nie chciał słuchać. Tylko nie wiem czego spodziewał się po nachrapniku za 12 zł. 😉
Z Amigo miałam 2 ogłowia III gatunku - przeżyły nawet 2-3 sezony. Ale fakt skóra była taka sobie.
Ja ostatnio zamówiłam puśliska, napierśnik, nachrapnik, kalosze i nie mam żadnych uszkodzeń.
ashtray, ale co innego fatalna skora a co innego uszkodzenia. Bardzo przydala sie Twoja opinia, wzielam jako pierwsze oglowie na oblaskawianie kucki, ale uszkodzonego bym nie brala ze strachu o bezpieczenstwo, to jednak roznica.
Ja pisałam, że mam nachrapnik meksykański z Amigo, dokładnie taki sam jak jest na wyprzedaży, tylko że ja kupiłam już dobre parę lat temu i nie był uszkodzony. Służy mi do dziś, więc nie uważam, że są złe. Ale od niejednej już osoby dostałam info, że kupił na tej wyprzedaży wytok/nachrapnik i był spękany czy miał jakieś inne ślady uszkodzeń.
Myślę, że może nie wszystkie, ale większość tych wyrobów to jakieś resztki, które musiały w sklepie leżeć bardzo długo lub zauważyli małe wady, jak krzywe zszycie etc, stąd ta wyprzedaż i tak niskie ceny.
http://www.amigo-konie.pl/42b-leo-nachrapnik-meksykanski-z-metalowymi-koleczkami-brazowy.html
"Wyprzedaż dotyczy nachrapników z uszkodzonym licem"
To było wcześniej czy teraz dopisali?
Ja osobiście tego napisu nie widziałam wcześniej, a wchodziłam na te nachrapniki kilka razy 🤔
W Decathlonie online białe golfy Pikeura przecione z 170zł na 80zł 🙂😉)!!! 😅 😅
gratka dla szukających derek w db cenie🙂
http://dobry-kon.pl/opis/3853614/hkm-derka-padokowa-ocieplana.htmlwidziałam,macałam faaaajna🙂 i do tego w fajnej cenie🙂
Co do tych napierśników itp to proponuje poczytać na temat odpowiedzialności sprzedawcy z tytułu niezgodności albo o rękojmi. Może coś pomoże 🙂 Lecą sobie rzeczywiście w chu**
Dzisiaj Amigo mi odpisało że mogę odesłać, i zwrócą mi pieniądze za nachrapnik
I co z tego ? O zwrocie kosztów wysyłki nic nie napisali....
Zachowali się nieuczciwie , wysyłając ludziom uszkodzony towar (wady są widoczne , i nie wierzę że nie zauważyli). tym bardziej że nie jest to pojedynczy przypadek . Jawne nabijanie klienta w butelkę 😤.
Ten mój napiersnik tez w sumie ma te paski od wytoku nie proste tylko jakies pokręcone w litere S, machnełam na to reka ale faktycznie tak sie nie robi..