horse_art spoko nie ma problemu. Chciałam tylko wszystkim uświadomić, że ostateczna cena nie wyjdzie 20 zł za derkę, bo na taką cenę pewnie wszyscy się napalili. A co do kosztów przesyłki to pewnie, da się wysłać 10 kompletów za 100 zł, tylko skąd wziąć te 10 kompletów. A co jeśli uda się zdobyć 3 lub 4 ? Wtedy koszt przesyłki przypadający na jeden komplet znacznie rośnie. I o to mi właśnie chodziło. Jak mój kumpel pojedzie do lidla i zastanie np 3 derki ? To co brać czy nie? Stąd właśnie było moje pytanie ile osoby zainteresowane są w stanie za towar zapłacić. Kiedyś już przy organizacji podobnego zamówienia musiałam dopłacać do tej całej akcji i stąd moje pytanie było.
Dzisiaj moi znajomi zwiedzają Lidle 😎
misia997 najwyżej zapłacisz ze swoich a potem sprzedasz w Polsce żeby Ci się zwróciło 🙂 Też zawsze jakieś rozwiązanie
Dzisiaj moi znajomi zwiedzają Lidle 😎
obstawiam ze juz nic nie znajda 😁
Dwa lata temu jak był wyrzut konskich rzeczy, to u siostry w Irlandii sprzet lezał w koszach bardzo dlugo.
Też bym się dołączyła na dwie derki,najchętniej niebieską i brązową, ale nie jestem wybredna.Czy jeszcze jakaś dobra dusza wysyłkowa mnie przygarnie?
Jeśli ktoś jeszcze dorwie gdzieś czaprak niebieski (albo dwa czapraki) oraz byłabym chętna na same owijki to proszę o info na PW 🙂
Czy ktoś kupował coś w tym przybytku
http://pl.sportsdirect.com/World-Sporting-Event/Equestrian ? Jodhpury za 5 funtów... coś podejrzane. I radzę czytać w wersji brytyjskiej, bo tekst był tłumaczony przez translator i można znaleźć ciekawe opisy sprzętu np. czapsy służą do "Jazda konna żuchwy" 🤔wirek: a ich cechą jest "Seler, rozciągnij obudową"
Ja kupowalam, ale w sklepie stacjonarnym i nie konskie rzeczy.
mat_f w amigo były podobne za 50 zł, więc skoro te są jeszcze w promocji, to taka cena może być 😉
czy komuś zostało coś na sprzedaż jeszcze?
Kupię czaprak brązowy ten z lidla ma ktoś do sprzedania .?
No więc informuję że mam tylko 6 derek zarezerwowanych już dla: Pacia, Watrusia, Cavallia i bielanska21 🙂 Niestety więcej już nie będę miała, czapraków też. Także przykro mi, ale jak jeszcze kiedyś będą w Lidlu to na pewno będę załatwiała 🙂
Dziewczyny derki będą w połowie marca i wtedy będę się już konkretnie kontaktowała 🙂
alnama świetnie, dzięki :kwiatek:
alnama, dziękuję :kwiatek:
Jeśli jest jeszcze ktoś zainteresowany - prawdopodobnie będę mieć jeden komplet do odsprzedania,niebieski,tylko proszę się liczyć z tym że przesyłka jest droga i nie wyjdą same koszty derki i czapraka 😉
Milenchen poszło pw, powiedz, że byłam pierwsza 😀
Paka już u mnie, czekam na cennik wszystkiego i jestem gotowa do wysyłki🙂 ewentualnie odbiorów osobistych
Karla🙂 ty masz tą od gopi ?
😅 to super 🙂 Również czekma na cennik i nr konta 😀
Mam liste osob, ktore zamawialy lidlowe rzeczy jak tylko dostane info o wplatach zaczne wysylac za pobraniem za koszt wysylki.
Jesli ktos chce odebrac osobscie zapraszam🙂
Ja już pieniążki przesłałam, więc pewnie wnet będziesz wysyłać :kwiatek:
A wiesz mniej więcej ile wyjdzie za przesyłkę ? Wysyłasz zwykłą pocztą ? 🙂
Chce wiedzieć ile mniej więcej przygotować kasy :kwiatek:
nie wiem, bo jest nowy cennik-bede szla z paka na poczte i wszystko w zaleznosci od wagi bedzie szlo- po nadaniu bede wysylac info ile trzeba wylozyc🙂
raczej poczta, ale mam w razie co kuriera w bloku obok wiec moge i kurierem
Gdyby byli chętni jeszcze - niestety pantofel nie odpisuje na PW,a w stajni okazało się że derki są za małe na jednego z koni,w związku z czym posiadam jeszcze : dwa komplety niebieskie (derka+owijki+czaprak),czaprak brązowy + owijki i czaprak niebieski + owijki. Jeśli jest ktoś chętny - poproszę PW.
uwaga, w poniedziałek zaczynam wysyłać paczki od gopi
Czy sa jeszcze kurtki narciarskie w lidl? 👀
Gdyby jeszcze ktoś był zainteresowany został mi jeden czaprak brązowy + owijki lidlowskie. I żeby nie było nieporozumień - nie,nie kosztuje to 15zł tak jak w lidlu w UK ponieważ przesyłka do polski niestety nie była darmowa.
Ma ktoś jeszcze niebieski komplet???
Gdyby jeszcze ktoś był zainteresowany został mi jeden czaprak brązowy + owijki lidlowskie. I żeby nie było nieporozumień - nie,nie kosztuje to 15zł tak jak w lidlu w UK ponieważ przesyłka do polski niestety nie była darmowa.
napisałam pw.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji
Justyna po pierwsze edytuj posty, po drugie jak napisałaś pw to Milenchen je z pewnością odbierze, nie musisz informować o tym całego forum 😉
Dziewczyny, tak z ciekawości, po ile w końcu wyszły Was te czapraki? 😉