Jasnowata, konie wychodzą między śniadaniem a obiadem na dwór, wypuszczane tylko w dni powszednie, no i niestety nie w każdą pogodę. Karmione 3 razy dziennie siano + owies, jak widać po Horsie nie głodują 🤣.
Kto wybiera się na zawody 🏇?
Stałam w wieży z koniem 3 miesiące akurat w okresie zimowym. Nigdy "brudu" w boksie nie uraczyłam, wszystko ładnie przykryte 😉 Karmienie - tutaj to aż nadto dobrodziejstw koń mi się upasł :P z wybiegami nie było źle, koń chodził na "letnią ujeżdżalnie" wystarczy dogadać się ze stajennym to koń będzie puszczany (nie wiem jak teraz ale wcześniej był młody chłopak który konia mi codziennie wypuszczał nie tylko do obiadu ale i po. cena może troche odstraszać ale warunki konie mają dobre
A cena ta co na stronie, czy 700?
Ile teraz kosztuje pensjonat w Bonanzie? (Pytam z ciekawości, nie zamierzam się przenosić 😉 ).
Jasnowata, ceny tak jak na stronie 😉.
był ktoś w Pólku, jak było na szkoleniowych parkurkach?
Okey, dzięki Sisisa 🙂
A tak na marginesie, to nie dla mnie te informacje 😉 Żeby nie było, że w Famaguście przestało mi się podobać 🙂
Jest w lubelskim jakaś stajnia, która przyjmuje odsadki na pastwiska? Zależy mi na tym, żeby mój młody miał towarzystwo innych, bo na razie gnębi stare baby 😁
Ja byłam wczoraj, oceniam pozytywnie. Parkur ustawiony przez Tomka, podobał mi się chociaż był ciężki nawet dla starych, doświadczonych koni, ciasny i kręty, ale od czasu do czasu przyda się coś takiego... Od razu informuję, że te parkury, które miały być za tydzień przełożone są na 9.02 😉
to rewelacyjnie, że jest przełożony 🙂
ankers, jak kliknąć newsletter, przepraszam za takie pytanie, ale jakoś nie mogę znaleźć 👀 :kwiatek:
kortinaNa dole strony jest miejsce na wpisanie maila 😉
Dziękuję :kwiatek: Aż mi wstyd, że takie widoczne, a ja tego nie widziałam, na górze szukałam 😵 😡 😁
Dla zainteresowanych żywieniem koni, darmowy kurs - przy okazji można podszkolić angielski 😉
[url=
https://www.facebook.com/EquiClubZamlyniec?ref=hl#!/EquiClubZamlyniec/posts/124903974347367]
https://www.facebook.com/EquiClubZamlyniec?ref=hl#!/EquiClubZamlyniec/posts/124903974347367[/url]
W czasie Cavaliady Lublin (dokladnie 27 lutego) odbeda sie otwarte treningi prowadzone przez Pana Skrzyczyńskiego- bezplatne :-D
nie znam niestety szczegolow
zaproszą tylko 10 par niestety a i troche pierdzielenia się z samym zgłoszeniem- trzeba wysłać film z trenigu/przejazdu opisać problem na którym chce się pracować, opisac osiągnięcia konia i jeźdźca no i pierwszeństwo mają juniorzy
uważam, że sprawa pierwszeństwa juniorów jest jak najbardziej OK 🙂. Te treningi są ujęte w programie? jest już w ogóle szczegółowy program?
Nie ma szkolenia w programie bo jest to poza cavalliadą, zamknięte dla publiczności.
Caly program jeszcze nie jest dostępny :-)
jedynie konkursy rozpisane :-)
A gdzie można się zapisać na ten trening z p.Skrzyczyńskim? Pytam z ciekawości.😉
wejdź sobie na facebooka'a Cavalliady jest link do zapisów
A jest gdzieś lista sklepów które będą na cavalliadzie?
Karino1998 Też jeszcze nie ma:-(
ajaj to niedobrze bo nie wiem czy warto oszczędzać 😀iabeł:
Karino mam ten sam "problem" ;ppp
taaak gajowa problem wielki , aż się zastanawiam czy do nich nie napisać 😁 Bo z jednej strony fajnie wszystko wymacać ,ale z drugiej na pewno będzie drożej... Warto już teraz kupować bilety?
Karino1998 Napisz 🙂 moze Tobie szybciej odpiszą 🙄 Ja gdy pytałam o to czy będzie wolontariat w Lublinie to odpowiedzieli po ponad miesiącu 🤣
Na Facebooku pisało , że podadzą dokładny plan imprezy jak najszybciej, coś im to jak na razie nie wyszło ;/
Karino, koleżanka ostatnio sprawdzała i na ticketpro jeden bilet kosztuje 35zł (na któryś dzień chyba 18zł) a karnet na 3 dni 1-3 marca kosztuje 70zł, także opłaca się 🙂
kurcze, strasznie żałuje że nie będę się mogła pojawić 🙁
UWAGA DOSTAŁAM CYNK
Szanowni Państwo,
VIVE MARKET Sp.z o.o. jest siecią wielkopowierzchniowych sklepów z markową odzieżą używaną. oferuje największy wybór bryczesów oraz toczków jeździeckich.
Cieszymy się zaufaniem naszych klientów i staramy się co roku uzupełniać naszą ofertę nowymi asortymentami towarów, oczywiście dbając o ich najwyższą jakość.
Oferuje największy wybór bryczesów oraz toczków jeździeckich. Wszystkie modele można przymierzyć i naocznie sprawdzić.
Dziękujemy naszym klientom za okazane zaufanie i pozostajemy w przekonaniu, że oferując najwyższej jakości usługi możemy się spodziewać wysokiej oceny ze strony klientów.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
al. kraśnickie znaczy się 😉