Bryczesy

Jeszcze się rozciągną  😉 więc nie możesz schudnąć tylko przytyć  🤣
Almika - A jaki nosisz rozmiar ES, Pikeurów ? A jaki wziełaś Animo? Bo kuszą cholernie , a nie wiem w jaki rozmiar celować
Przedłużane ES-y mają od kroku 74cm, i jak dla mnie mogłyby być o 4cm dłuższe. Ja mam 174 cm , ale nogi długie.  Skracam optycznie biodrówkami. Latem  noszę rozmiar 80 , w porywach 76, zimą nabieram sadła jak borsuk  😁 i rozmiar 84.
Tu widać  na zdjęciu, nogi  😁 bryki to Pikeur mereditch
Almika i teraz przez Ciebie będę cały dzień sobie wmawiać, że nie trzeba mi kolejnej pary bryczesów  🤬
więc nie możesz schudnąć tylko przytyć  🤣

baaardzo śmieszne, bardzo śmieszne  🤬

figaro2046 Ja mam 178cm wzrostu i tak jak pisałam nie są idealnej długości, ale da się przeżyć. Normalnie noszę rozmiar 38. Bryczesy kupuję przedłużane: ES 76, Pikeur 80 (od biedy wcisnę się w 76, ale na wdechu), cavallo 76. Te kupiłam 38D, 44IT. Mogłyby być mniejsze, ale w sklepie już mniejszych nie było. 🙄

Baś ja sobie tłumaczyłam dosyć długo, że ich nie potrzebuję, ale przyszedł taki dzień, jakiś drobny kryzys, mały dołek i popłynęłam…

Baś ja sobie tłumaczyłam dosyć długo, że ich nie potrzebuję, ale przyszedł taki dzień, jakiś drobny kryzys, mały dołek i popłynęłam…

No ja już parę dni ze sobą walczę... bo naprawdę też nie potrzebuje... wolę być jednak przygotowana na taki kryzys ,  😁 i wiedzieć jaki rozmiar wziąć  😁jak mnie najdzie ...
Dzięki w takim razie za wszelkie info  :kwiatek:
Dziewczyny, help! Szukam Pikeurów roz. 164 z pełnym lejem. Koniecznie beżowe. Najchętniej Lucinda, ewentualnie Lugana. Widział ktoś może? 👀
ale ze nowki, uzywki czy co?🙂
W tym rozmiarze używek to pewnie nie dostanę, więc raczej nówki. Patrzyłam w equishopie, cavalloshopie i w Mustangu. Nie ma beżowych. 🙄 A mi chodzi o takie jak ze zdjęcia figaro. Ten kolor bodajże nazywa się walnut/walnuss.
Moon   #kulistyzajebisty
28 stycznia 2013 13:15
ashtray, czemu nie dostaniesz używek? Jakiś czas temu widziałam na allegro pikeury 158, więc pewnie i 164 dałoby radę znaleźć, tylko jeszcze, żeby trafić w kolor... No to faktycznie, szanse maleją  😉
A co do sklepów, to pewnie z każdego handlującego Pikeurem/Eskadronem da się ściągnąć, tylko pytanie ile będziesz na to czekać. (jeśli np. po głowie chodziłby ci okser...  😁 )

Lugany: http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/2013320.html
Wysłałam zapytanie do equishopu i cavalloshopu czy mogą je dla mnie zamówić z Niemiec. Na razie odpowiedzi brak. Jakoś specjalnie mi się nie śpieszy, bo to mają być gacie na ciepłe dni, na lato. 😉 Ale pól roku też bym nie chciała czekać. Gdyby komuś rzuciły się w oczy, to proszę, niech da mi znać. :kwiatek:
a tak w 100% musi to byc walnuss czy satysfakcjonuje cie zblizony bez?😉
Może być zbliżony. 😉
[quote author=BaŚ link=topic=217.msg1668429#msg1668429 date=1359367157]
Almika i teraz przez Ciebie będę cały dzień sobie wmawiać, że nie trzeba mi kolejnej pary bryczesów  🤬
[/quote]

Bryczesów nigdy za wiele  😁

http://allegro.pl/awil-horse-equiline-bryczesy-penelope-42it-red-i2985808406.html  😜
Bogu dzięki nie mój rozmiar
Te equiline wypadają większe czy mi się wydaje 😉 rozmiar 38 a w pasie 37cm x2...
Hm..ja tam widzę rozmiar 42.  😉 Faaajne, takie czerwoniuchne.
To są rozmiary IT 🙂 IT 42 = DE 38 (europejski rozmiar)
To może mają obniżany stan i pas wypada prawie na biodrach?
A jak z jakością tych bryczesów Equiline?
A jak z jakością tych bryczesów Equiline?

dołączam się do pytania, wyglądają fajnie a i skład materiału mnie się osobiście podoba 🙂 gdyby wstawili inny kolor to już bym kliknęła "kup teraz" ^^
Mają też inne kolory  😁
Zobacz:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=19588468
Hehe, wiem wiem, odświeżałam co godzinę bo wstawiali coraz więcej bryczesów, podobają mi się te czerwone nawet, ale po pierwsze zapewne będą za duże a po drugie nie mają leja  😵  ale za to te inside są fajne, tylko ja brązów nie lubię  🤣  nic, czekam dalej na okazję, może coś mi wpadnie w oko 😉
Tunrida włoska numeracja  😉

Mierzyłam dzisiaj equiline i lej mi się ciągną  🙄

Ktoś posiada tą parkę horze? Jak wypada rozmiar? bo myślę żeby wziąć dla męża, dalej wiszę prezent gwiazdkowy  😵

http://www.okser.pl/horze-parka-unisex-royal-equus-z13-p-5740.html

dramka, takiej nie mam, ale ich kurtki raczej albo trzymają rozmiar, albo są leciutko większe.
Moon   #kulistyzajebisty
29 stycznia 2013 06:36
Dramka, męsko wypadają normalnie, te parki są śliczne, tylko jakby Ci przyszło na myśl sobie kupować, to lepiej zapomnij od razu  🤣 - Są przeogromniaste. Mieliśmy w sklepie Mkę, słusznych rozmiarów klientka ją mierzyła i była luźnawa.  😉 No ale nawet napisane, że to unisex, a Horze unisexy w ogóle robi bardziej pod mężczyzn mi się wydaje  😉
Dlatego chce pod mężczyznę 😉 Tylko mężczyzna ma 182 wzrostu, długie łapy i chudy jak patyk  🙄

Mierzyłam dzisiaj equiline i lej mi się ciągną  🙄

w sensie- bo ja bym b. chciała jakieś czerwone gacie. Strasznie za mną chodza... tylko nie rozumiema jak coś co "nie ma leja" ma mieć jakis specjalny materiał.
ktoś miał z nimi do czynienia?
nie  🤔
A czy ktoś może coś powiedzieć na temat bryczesów Pikeur Lancia? I jak wygląda kolor mocca i toffee na żywo? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się