Rozmiar rozmiarowi nie równy. 🤔 Mam 2 pary zimówek Felixa w tym samym rozmiarze. Jedne, brązowe- są obcisłe. Drugie, czarne, wiszą mi na dupie, w udach i pod kolanami. A firma ta sama, krój ten sam i teoretycznie materiał też ten sam. 😤 I te czarne wypadają prawie cały rozmiar większe niż te brązowe. 😲
36 jest poza zasięgiem 😵 ale moje 38 zostały zatwierdzone przez "starszyznę" 😁 Do wiosny jeszcze trochę zostało , jest motywacja żeby popracować 😉 W Awillu teraz sporo super bryczesów w promocji -50!
Zapłaciłam 369zł. Też dużo, ale da się przeżyć. Cena z półki ES czy Pikeur na rv.
Leżą dobrze, są mocno elastyczne i dobrze się dopasowują. Fajnie wyglądają z brązowymi oficerkami. Jeszcze w nich nie jeździłam. Są z letniej kolekcji i teraz byłoby w nich za zimo brrrrrrrrrrrr. Coś czuję, że przywitam w nich wiosnę 😅
Długość nogawki po wewnętrznej to 70cm. Nie są zbyt długie. Nie wiem newet czy Animo ma przedłużane bryczesy. zrobiłam zdjecia... ech jest wyzwanie... do wiosny trzeba jeszcze trochę zrzucić 🙄
70 cm to trochę dla mnie malutko... 🙁 Ja mam 178cm wzrostu. Jesteś wyższa? Mogłyby być dłuższe, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma 💃