a ja tylko czekam az wpadnie przyjaciolka. rodzinka siedzi na dole, bo dzis moje uro, nie wierze, ze 17lat minelo tak szybko 😉 i nie skladajcie mi zyczen, nie pisze tego po to hahaha 😁
jestem wykończona. biegałam dzisiaj po polach w śniegu ponad kostki za pieprzonym bydlęciem, które zwiało... oczywiście było słońce, ja bez aparatu 😵 nie mam siły pisać ani scrollować, oglądam Madzię, a dzieje się! nie, nie rodzi 😁
robiłaś te zdjęcia dla kóz, czyli... sprzedasz im je? wydrukujesz i powiesisz na ścianie? kozom, nie dla nich... nastęnym razem kucnij, bo perspektywa nieciekawa. mnie czeka jutro struganie tyłów, dobrze, że dzisiaj sobie ogarnęłam podeszwy i ściany wsporowe...
Facella, no właśnie, moje znajome (obie mieszkające w tym samym miejscu, dość daleko ode mnie, zastanawiałam się, czy to nie forma regionalizmu...) też wciskają wszędzie "dla" 🤔wirek: "założyłam nowy czaprak dla Aronii" "rozczesałam grzywę dla Candy". no kurcze, ja bym inaczej takie zdania ułożyła...
też miałam kiedyś kozę. fajnie "walczyła" z moim psem 😉
No niestety, już się chyba nie oduczę . ;p Może i są słodkie, ale nie pachną za słodko. bo to kozły, chciałam je kastrować, ale jakoś się boję. Ale ile umieją sztuczek! Są naprawdę bardzo mądre, bardzo szybko się uczą, są NIESAMOWITE!! 😍
Jej kurcze nawet kanarek przeszkadzał "bo on śpiewa" 😵 A że jej królik śmierdzi i ja go musze sprzątać z mamą to już nie, a jak w stajni ze mną była w celu robienia zdjęć to szła na spacer i raptem zrobiła aż 3 zdjęcia. "bo on śmierdzi" 🤔wirek:
Kinomaniak ma przerwe 😵 Gdzie ja mam teraz oglądać seriale? Znacie jakąś stronę typu iitv? Bo chcę obejrzeć nowe odcinki Revenge, ale nie ma tam linków do putlockera albo anyfiles a na innych trzeba płacić / jest limit.