kto pamięta Goldfevera i kamerę w boksie? www.marestare.com i inne kamery live

Czeka aż wszyscy pójdą spać  😂 jak robicie screeny?  😡
PumCass   zachowaj zimną krew!
24 stycznia 2013 00:05
magicznym przyciskiem na klawiaturze "PrtScn"  (Print Screen), który mieści się zaraz za F12 (przynajmniej u mnie), a następnie otwiera się Paint'a, tam wkleja screena, wycina, zapisuje i gotowe  😉
kasiulkaa25,
w prawym górnym orgu klawiatury masz guzik z napisem PRTSC
(umnie pod spodem jeszcze SYSRQ - ale nie wiem czy to wszędzie tak samo?)
naciskasz.

otwierasz jakiś program graficzny (w worda też się da jak chcesz tam sobie mieć 😉 ), robisz nowy, pusty obrazek i klikasz na nim "wklej " (CTRL+V) no i masz obraz całego ekranu. teraz musisz zmniejszyć "obciąć" do obszaru interesującego. zapisujesz w formacie jpg. i już masz obrazek z madzią 🙂😉)
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
24 stycznia 2013 00:13
Wreszcie jej jakoś normalnie zapletli. Poprzedni kikut był tragiczny i nie zdziwię się jak ten ogon odsadzała tylko dlatego, że ją wkurzało to zawinięcie bandażem. 😉
Ja już się poddaje idę spać  😵 
PumCass, horse_art dziękuje  :kwiatek: już umiem  💃

loser! :P
[quote author=monia link=topic=15631.msg1663104#msg1663104 date=1358986604]

loser! :P
[/quote]

Klacz tylko je wiec daleko do porodu , idę spać  😀iabeł:  I kto loser ?  😂 
Zobaczysz, urodzi, jak będziesz spała, zdam Ci potem relację print screenową :P
Nie żebym ja się non stop gapiła na kobyły, ale i tak mam robotę, więc sobie żrą w tle... ja tylko zaglądam do nich czasem... co 2 minuty... 😜 (serio już mi odbija od tego klepania w klawiaturę 🤔wirek🙂
SieneK   Kasia i SieneK
24 stycznia 2013 02:20
Zobaczysz, urodzi, jak będziesz spała, zdam Ci potem relację print screenową :P
Nie żebym ja się non stop gapiła na kobyły, ale i tak mam robotę, więc sobie żrą w tle... ja tylko zaglądam do nich czasem... co 2 minuty... 😜 (serio już mi odbija od tego klepania w klawiaturę 🤔wirek🙂

a i tak w nocy urodzi  😅
Dzień dobry wszystkim!
Poranek zaczął się zwyczajnie czyli źrebaka jeszcze nie ma.No i mamy powód do radości ,że nie skończył się klimat przesycony emocjami  w oczekiwaniu na poród 😁
Wreszcie jej jakoś normalnie zapletli. Poprzedni kikut był tragiczny i nie zdziwię się jak ten ogon odsadzała tylko dlatego, że ją wkurzało to zawinięcie bandażem. 😉

mam wrażenie czy Madzia ma ogon nie zapleciony?? 👀
Ma "dobierańca" do połowy.
Na nasadzie ma chyba trochę zapleciony, ale dalej ma rozpuszczone włosy  🙂
anetakajper   Dolata i spółka
24 stycznia 2013 07:32
Madzie wkurza chyba żrebak bo przestępuje z nogi na nogę.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
24 stycznia 2013 07:44
Był pan od gówniaków. Madzia położyła uszy i odsadziła ogon. Widocznie wścieka się więzieniem. Pan pomachał, podglądnął strzyki  i po chwili wyszedł.
edit: Madzia zerka dyskretnie, czy ktoś ją podgląda przez kamerę:
A chuda Henia Pocket żuje trociny z kurzą kupą . A duchy szamanów się snują.....
Constans.
Ja via FB napisałam, że oglądamy i dziękujemy za machanie.  😡 😡
Dobrze że nie urodziła  😁  czyli czuwamy dalej
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
24 stycznia 2013 08:53
Tania- Proszę, podaj link do Pocket  :kwiatek:
Pocket leży i odpoczywa,a Madzia opycha się sianem ,albo duma nad paśnikiem.
Ja mam wrażenie , że u Heni snuja się po jej boksie dusze zmarłych . Chyba , że to jakaś mgła , albo dym .
[quote author=adiar(owa) link=topic=15631.msg1663253#msg1663253 date=1359020333]
Ja mam wrażenie , że u Heni snuja się po jej boksie dusze zmarłych . Chyba , że to jakaś mgła , albo dym .
[/quote]
Ja też o tym pisałam. To duchy szamanów.  👀
adiar(owa) Faktycznie ;P
Facella   Dawna re-volto wróć!
24 stycznia 2013 09:55
miałam cichą nadzieję, że Magda się powstrzyma przynajmniej do dziś...  😁 dziękuję Madziu  :kwiatek:
edit: właśnie jej bandażują ogon. ma do połowy zawinięty. i stoi idealnie, żeby rodzić, mogłaby już zacząć 😁
Pani miała strój jak kosmonauta na stacji kosmicznej. 😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
24 stycznia 2013 10:24
nie ma już duchów u Pocket, zapalili światło. Magda się wierci. edit: widziałam myszy u Madzi  😁
Słuchajcie, ona NIGDY nie urodzi...
Słuchajcie, ona NIGDY nie urodzi...

No tak dobrze to nie będzie.Niedługo skończy się ta sielanka.
oni tylko udają że ona jest w ciązy... ma wielki brzuch od siana jak moje wałki i tyle.  do tego od nie ruszania się.
dowodów chce! usg, rtg, kt ..cokolwiek

😉))))
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się