Końska rewia mody cz. VII (2013)

Czy ktoś widział na żywo Eskadrona next generation petrol??  👀
On wygląda tak:
wątek zamknięty
Livia , alnama , Altiria , Londstreet , corralline , Magdzior  bardzo dziękuję  :kwiatek:

Altiria Też sobie pomyślałam, że na niciaki jestem za stara , ale , że w cottonach czegoś mi brakowało to tak logo nici go uzupełnia , więc mimo , że to mój pierwszy niciak raczej nie skończy się na jednym :p
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
23 stycznia 2013 18:55
za waszą radą chciałam kupić Ankę cornflower, ale w ciemno nie będę jechać do sklepu. Napisałam dziś rano do końskiego światu i do tej pory nie dostałam odpowiedzi  :/ Niby na ich stronie jest dostępna, ale różnie to może być... Jak mi jutro nic nie napiszą, to chyba zamówię NICI fuksja, choć obawiam się, że już go nie ma...
wątek zamknięty
W końcu się zebrałam , nowy Niciak jest do d.... ten polar to jakaś porażka  😵 Jak wyglądają czapraki , są dobrej jakości czy gorsze od poprzednich kolekcji ?
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
23 stycznia 2013 19:19
monia

Jakos wykonania czapraków nie powala. Szczególnie przeszycia i pikowania....
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 stycznia 2013 19:21
2 najpiekniejsze Niciakowe Derki 💘
wątek zamknięty
monia

Jakos wykonania czapraków nie powala. Szczególnie przeszycia i pikowania....

Tak myślałam , polar w nowych derkach nie ma porównania do poprzednich derek . Mam starsze kolekcje i czaprak się dopiera po wszystkim ale z tych nowych kolekcji to się modle ,, dopierz się no proszę dopierz '' jakość upada a byłam tak zachwycona nimi  👿

Zairka dzięki mam jeszcze 2 inne , jestem zła ,że dałam tyle kasy za tą nową derkę , jak bym kupiła na promocji po 175 zł to jakoś bym przeżyła  😁 

Już w piątek będzie u mnie dera Eskadrona , dobrze że ją kupiłam wcześniej bo teraz brak kasy  😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
23 stycznia 2013 19:32
monia, przeciez wszystkie polarowki eskadrona maja dziadowski, cienki polar. one sluza wylacznie do lansu 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
23 stycznia 2013 19:34
kujka dokładnie, cienko bedzie wypadac przy mojej lans Jarpolówce 😜
W przyszłym roku fundne sobie czarna albo brazowe dere z jarpola 😍
wątek zamknięty
monia, przeciez wszystkie polarowki eskadrona maja dziadowski, cienki polar. one sluza wylacznie do lansu 😉

hahahaha jakby to był facebook to bym kliknęła "lubie to" 😀 😂
wątek zamknięty

no to na jakieś zawody w sam raz 😀
wątek zamknięty

Nie zgodzę się z tobą , mam 4 derki Niciaka i co 2 lata wychodzi jakiś szmelc  👿
wątek zamknięty
akzzi - jakiego?

petrol z next generation...
Ciekawe czy on faktycznie tak wygląda... 🤔

Nikt nie wie, nikt na żywo nie widział??  🙇
wątek zamknięty
A ja oszalałam na punkcie tych niciaków. Dobrze, że nie mam kasy obecnie. Te niciaki by przecudownie kontrastowały z moim postawnym ogórkiem.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
23 stycznia 2013 20:48
monia, macalam rozne polary eskadrona. i nowe i stare kolekcje i niestety podtrzymuje swoje zdanie 😉

Cavallia, no pewnie, przeciez sama mam juz jedna. i sluzy mi do tego, do czego sluza inne rzeczy tej firmy - do wygladania.
wątek zamknięty
Co myślicie o siwku w york Leavander.
Niesamowicie podoba mi się kolor,ale nie wiem czy przypadkiem nie będzie za jasny.Jako,że nadal jestem niezdecydowana to kupiłam york choco do kompletu z derką.
Ale przez tego Leavandera nie mogę spać !
wątek zamknięty
[s]Dziewczyny ma ktoś nr konta do equishopu? Bo w emailu nie ma ani na stronie , a chciałąm przelewu dokonać.[/s] już mam  🙂
akzzi mi się podoba , ale ja na żywo widziałam tylko ten z czerwoną lamówką .
wątek zamknięty
Olivia Moim zdanie bright red.

Mnie też baaardzo się podoba eskadronowa dera w gwiazdki. Jest taka infantylna  😜 Szkoda, że koń mi się kontuzjował na długo, i zupełnie nie mam po co jej kupować...
wątek zamknięty
domcia406 dobrze to ujęłaś "infantylna" 😀, ja też nie mam po co jej kupować, ale jednak, jak będzie pasował rozmiarek to zostawiam  😀 (ta derka ma zły wpływ na racjonale podejmowanie decyzji)
wątek zamknięty
czy wiecie, że carbon (derka polarowa) jest taka jakby bardziej zielona niż brązowa? Mi się wydawało, że to taki ciepły bardzo ciemny szary złamany jakimś brunatnym, a tu niespodzianka, bo złamany jakimś zielonkawo-glonowym. Ale nie jest źle, kolor ciekawy i w sumie taki inny, nawet całkiem całkiem

edit. popr. literówki
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
23 stycznia 2013 21:18
junona  dziwnie będzie brzmiało -mam w zbiorze "glonową derkę" 😀
Ekuss coś do Twojej moro kolekcji 🙂

ale jestem z siebie dumna! nic nie kupiłam na wyprzedaży w Equishopie! Yeah! A kusił przeokropnie!
wątek zamknięty
domcia406 dobrze to ujęłaś "infantylna" 😀, ja też nie mam po co jej kupować, ale jednak, jak będzie pasował rozmiarek to zostawiam  😀 (ta derka ma zły wpływ na racjonale podejmowanie decyzji)

Na mnie miały wszystkie zły wpływ  🤔wirek:  podoba mi się jeszcze ta różowa  😜  http://www.equishop.com/eskadron-derka-potreningowa-nici,id-1745  ma ktoś tą derkę ?
wątek zamknięty
akzzi, ja się skusiłam na tego petrola na cavaliadzie ostatniej. W rzeczywistości jest nieco żywszy i jaśniejszy - mnie ujął kolorem, bo jest naprawdę piękny i "zagłuszył" te plastikowe wstawki...  💘 Jak będę miała możliwość i pogoda pozwoli to spróbuję go obfocić.  🙂
Generalnie kolekcja bardzo fajna kolorystycznie, porwałam się jeszcze ostatnio na kantar z uwiązem petrol... 😵  😜 Tylko po co komu ten plastik wszędzie?!  🤬
wątek zamknięty
juliadna to jeszcze nie koniec  😀iabeł: A tak na serio , to co cię kusiło?
wątek zamknięty
juliadna jeszcze jutro mu się przyjżę dokładnie w dziennym świetle - ale nie sądzę, żeby mnie jakoś specjalnie zaskoczył. Jest lekko glonowy i tyle 😉 ale na prawdę nie jest źle. Może jutro strzelę moją pierwszą szmato-fotkę i wrzucę na r-v?? Plan szatan 😀iabeł:
wątek zamknięty
juliadna ja też jestem z siebie dumna, bo ograniczyłam listę "niezbędnych" rzeczy z equishopu z 8 do 3  😎

monia różowa jest już moim zdaniem za słodka, chyba, że na jakiegoś siwego szetlandzika  😍
wątek zamknięty
Livia,  fajna kolekcja 😉 jeden w szczególności bym ci ukradła!

Olivia, Anka wam w szczególności pasuje 😉

monia,  Niciak w paski super, gwiazdki mnie nie przekonują.

A ja też w końcu nic nie kupiłam. Ani Mint ani Sahara ostatecznie nie mówią kup mnie, wiec odpuszczam.

A póki co Ącki w top 3 szmaciarni, czaprak Eskadron royablue, owije Anky Stone Grey i derka ES 😀

wątek zamknięty
Dzięki za opinie-ja w ogóle jestem królową stypy:

oxblood, derka navy i zdjęcie dzięki uprzejmości juliadny
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
23 stycznia 2013 21:38
Karino1998 haha już tam nawet nie wchodzę 😀 kuszą dery do stajni i na padok o różnej grubości ale ale jest Ivett i jak będę na prawdę potrzebować to Jej zacznę zawracać głowę 🙂 Tak jak większość Sahara brillant - ale na żywo mi się nie podoba, no ale ta cena. Udało się i nie kupiłam. Cotton Nici brązowy - Allle ogier w niciaku- Nie może być!  No i dera w gwiazdki  😍 i w 135 też by się jako tako wcisnął i takie maślane oczy do niej mam non stop ale jestem silna, mam za dużo derek czapraków i zbliża się nowa kolekcja 🙂

junona no pewnie, zrób 🙂 zawsze możesz jeszcze zrobić taką zwykła fotę, jak zrobiła Livia z (pięknymi) dralonami 🙂

xxagaxx wilkie WOW jeżeli chodzi o derę i na Edim to już w ogóle ! Znajoma ma w stajni i na żywo też jest śliczna!  😍 Piękności 🙂

magrat w stajni Ci już z Martą mówiłyśmy że jest super!
wątek zamknięty
asiowe   after a hurricane comes a rainbow
23 stycznia 2013 21:39
Podglądowe zdjęcie  Brillanta nougata na kasztanie

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.