a ja się nie mogę dodzwonić do equishopu 🙄 dostałam maila potwierdzającego zamówienie wczoraj przed 13, od razu zrobiłam przelew, a w sklepie ciągle jest "oczekuje na wpłatę"... 🙁
modliłam się jeszcze długo nad kantarami z futrem, ale mam dwa i tak na prawdę to szkoda mi ich używać na codzień, więc służą do podziwiania 😂 a latem koń poci się pod futrem
tych w gwiazdki z Equishopu niestety już nie ma 🙁 zostały same M-ki (135)
Cholera, mój rozmiar. 😁 Zaraz pójdę i konia rozciągnę do rozmiaru XL, bo kusi. Niby nie podobały mi się jakoś strasznie na żywo, ale wtedy byłam zakochana w dralonie coffee-berry. Już go mam, więc mogę kochać coś nowego. 😎
Altiria farciara. Ja chciałam tą derkę, ale rozmiar L ew. XL, M-kę to bym sobie mogła jedynie powiesić na ścianie albo używać jako kocyka, bo na konia dużo za mała
Cavallia dzięki 🙇 zapisuję na dysku wielkmi literami 😉
kochana skojarz sobie poprostu ze to skróty od vollblut -(mała głowa) V(VB) warmblut -duza głowa ( ja sobie zawsze kojarze wielki wilkopolski ryjek 😁 ) W (WB)
Olivia, jeśli to któraś ze starszych kolekcji (a po zdjęciu raczej to obstawiam niż te nowsze), to Bright red albo China red. Masz dokładniejsze fotki? 🙂
Livia ale poszalałaś z tymi zakupami!! Same najpiękniejsze dralony!! Brakuje Ci jeszcze oliv- lemon i tego z kolekcji winnterred i miałabyś wszystkie o jakich marzę. Dobrze, że nie mam takiego szału na dralony, ale to tylko dlatego, że jakbym zdobyła jakiś ulubiony i...później okazałby się za mały to bym chyba wyła do księżyca z żalu 🤔wirek: