kto pamięta Goldfevera i kamerę w boksie? www.marestare.com i inne kamery live

Bischa   TAFC Polska :)
23 stycznia 2013 01:02
U Madzi jest UFO 👀
To może kobyła się oźrebiła, a my nic o tym nie wiemy (w końcu kamerka parę razy nawaliła) a źrebaka porwało ufo i tyle go widzieliśmy?
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
23 stycznia 2013 01:18
horse_art to futrujace coś to końska górna warga intensywnie sięgająca do cudzego boksu albo mają tapira.
horse_art to futrujace coś to końska górna warga intensywnie sięgająca do cudzego boksu albo mają tapira.

padłam 🤣 po czym przeszłam na zakładkę z kobyłą i zobaczyłam ryj tapira, więc padłam jeszcze bardziej 🤣
To jasne pole to informacja dla Madzi-Nie kładź się w o obrębie tego koła podczas źrebienia bo zatarasujesz drzwi!  🤣
Henia Pocket chyba rodzi ?
Nie, chyba tylko śpi...
"Cam is back on for the moment, have no idea how long it will last. "

wlasciciele chyba tez zwątpili, że coś urodzi  😵
Cwaniara - Madzia oszukała wszystkich 😀
Swoją drogą dzięki 'UFO' o wiele lepszy obraz jest, nie ma takiej kaszy.
No i Pocket już się znudziła porodem.  😀

EDIT: U Madzi to chyba zmienili całą kamerę, wraz z lampą podczerwieni bo obraz - żyleta. Ciekawe jak za dnia będzie?
tapir, ufo - dzięki, zawsze można na tym forum liczyć na logiczną, fachową, merytoryczną odpowiedz czy porade
😀

a teraz u rudej jest zamieć śnieżna. albo pranie. ewentualnie boks został wrzucony do oceanu (porody w wodzie są coraz popularniejsze) i przed kamerką plankton zasuwa. za ostanią wersją przemawia także kolor i fakt rozmycia obrazu....
[quote author=horse_art link=topic=15631.msg1661621#msg1661621 date=1358925979]
tapir, ufo - dzięki, zawsze można na tym forum liczyć na logiczną, fachową, merytoryczną odpowiedz czy porade
😀

a teraz u rudej jest zamieć śnieżna. albo pranie. ewentualnie boks został wrzucony do oceanu (porody w wodzie są coraz popularniejsze) i przed kamerką plankton zasuwa. za ostanią wersją przemawia także kolor i fakt rozmycia obrazu....
[/quote]

To były wyjątkowo mocne i długotrwające bąki vel wiatry. Poderwały całą ściółkę i teraz wszystko fruwa.  😉
U Heni to bokami krążą takie cienie.  👀
I ja sobie wyobrażam, że to duchy zmarłych szamanów.
I mniej mi się nudzi.
A u Madzi rzeczywiście się postarali bardzo.  :kwiatek:
No i Pocket już się znudziła porodem.  😀

Te kobyły ogólnie nie są zbyt zainteresowane rodzeniem.
Wrzucam jeszcze raz linki, jakby sie komus szukac nie chcialo 🙂

Maddie
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=starlight

Pocket
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=whisperingwind
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 stycznia 2013 09:00
Maddie ma wyjątkowo zdegustowaną minę. Może źrebak zaczyna się pchać na ten świat? 😁 😁
Henia znikła - kogut zepsuł kamerę. Albo tapir?
Madzia grzebie nogą.
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
23 stycznia 2013 10:29
Chyba się zaczęło u kobyły Maddie  😀
Mysz w boksie biegała :P
edit: Chyba jednak nic się nie dzieje, tylko ogon odsadzała  😜
Chyba jednak nie... na grzebaniu nogą się skończyło, a kobyła chyba bardziej senna niż chętna rodzić, bo ziewa i ziewa.
No nie wiem, stoi i ziewa...
Kto wie, może coś było na rzeczy, bo stoi i dupskiem ścianę podpiera, może znowu musi wepchnąć źrebola, co by nie wyszedł.
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

23 stycznia 2013 10:36
Mysza cały czas lata!
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
23 stycznia 2013 10:41
Znowu zatarasowała dupskiem drzwi 😁
Kładzie się!!! To może już!!! 😅

edit. Screen C:
Leży, aaa!!!
No jak się położyła to niech już rodzi, bo nic nie zjem ze stresu, że coś przegapię!
ash   Sukces jest koloru blond....
23 stycznia 2013 10:50
aaaa będzie akcja!
To już chyba to. Go go Madzia! 🏇
ale ma nozki odstawione, moze to teraz! Tylko niech sie do cholery przekreci w nasza strone... :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się