Końska rewia mody cz. VII (2013)

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
22 stycznia 2013 20:48
ja go oglądałam w sklepie u nas w stajni 🙂 i mnie nie zachwycił, a też o nim myślałam 🙂
wątek zamknięty
O niee equishopowa wyprzedaż mnie wykończy , jestem załamana bo tyyle rzeczy mi się marzy  💘

A tymczasem wrzucam zimowe zdjęcie G. w niciaku brown 🙂😉
wątek zamknięty
no i czemu macie tak odmienne zdanie? Teraz nie wiem co mam zrobić :P Ehh nikt u nas na forum nie kupił sahary??????
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 stycznia 2013 20:56
xxagaxx, briliantowa sahara była/jest w sopockim okserze - jak dla mnie jest właśnie super, ten czerwony sznurek jednak sporo robi, mam cottona saharę i tak jak byłam w nim zakochana tak, póki co na ogolonym Barbie wygląda średnio...
wątek zamknięty
Moon, na okser jestem śmiertelnie obrażona, ale może się wybiorę, dzięki za info 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, ja sobie sprawiłam saharę na święta z okazji dużej promocji, na koniu premiery jeszcze nie miała, ale w rzeczywistości to bardzo fajny, żywy beż właśnie. Dodatkowo ten czerwony sznurek, wszystko fajnie razem wyglada 😉
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 stycznia 2013 21:09
xxagaxx, ja też, ostatnio jak byłam bo potrzebowałam "cokolwiek" do grzywy i ogona (nawet nie sprawdzałam co bym chciała, bo... przecież i tak by tego nie mieli na stanie, no nie?  😁 ) i sahara do mnie mówiła, oj mówiła.  🤣 mieli też carbona, ale bezszał zupełny, no może dla siwka, ale wszystko ciemniejsze to stypa.  😉
wątek zamknięty
też zamówiłam saharę, miałam nic nie kupować ale jak tylko wyszła ta kolekcja to powiedziałam sobie, ze jak będzie equishopowa wyprzedaż to ją kupie  😀 😀
wątek zamknięty
haha, ja się zastanawiam czy brać ewetualnie saharę czy kupić minta.... Jak myślicie?

ubrałby mi ktoś konia w te 2 czapraki (sahara i mint)?

wątek zamknięty
dommaz dziękuję Ci za pokrojową fotkę już wiem jak mniej więcej moje gniade będzie wyglądało w tym niciaku 😀 swoją droga jaką piękna odmianę ma Twoje konisko!
wątek zamknięty
xxagaxx,  moim zdaniem zdecydowanie sahara!  😉

mint

sahara

wątek zamknięty
xxagaxx nie znalazłam dl, ale cos tam widac 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, ja bym brała minta 🙂
a mi się niebezpiecznie zaczął podobać polopad taupe/sahara ..  🙁
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
22 stycznia 2013 21:49
Sahara!  A jak ci sie znudzi to wiesz... 8-)
wątek zamknięty
disco, bo to jest Nowa Generacja, więc kolor petrol nie jest petrolowy.  😁

dommaz, fajnie z tą różową lamówką, bo czaprak nie ginie, może na moim też by było ładnie... Niby już wyrosłam z Niciaków, ale logo mi się podoba.  🤣

falabana, bierz winterreda, będzie szał na koniu w takim kolorze jak Twój! Ewentualnie brązowego Niciaka.

xxagaxx, nie, mint nie, kupuj saharę i szybko wstawiaj zdjęcie na koniu, bo mnie kusi odkąd wyszła.  🙄  Niby widziałam ją na żywo i tyłka mi nie urwało , ale na gniadym koniu z owijkami byłoby pewnie ładnie. Chociaż chyba tylko 'ładnie', bez szału.

Mnie zaczęła jeszcze kusić Anka Racing Red, koleżanka mnie na nią strasznie namawiała. Miałam zbierać na ważniejsze rzeczy, ale te szmatki tak wołają.  👿
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
22 stycznia 2013 21:50
Mint !!
wątek zamknięty
Dziewczyny a jest jeszcze szansa na zdobycie minta SR? ktoklwiek widział ktokolwiek wie?  👀
wątek zamknięty
ha ha zdania podzielone :P :P Chyba jednak wezmę saharę. Ale pojadę ją jeszcze jutro zobaczyć, jak będzie jeszcze do kupienia to wezmę a jak nie to trudno :P
wątek zamknięty
altiria Też myślałam o winterred. Zastanawiam się nad tym polopadem, bo brillianty jakościowo mnie denerwują, ale nie jestem przekonana co do pasków. Niciak odpada - ten konik mnie denerwuje 😉 i nie pasuje do mojej humorzastej kobyłki. Ostatecznie mint teak.
wątek zamknięty
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
22 stycznia 2013 21:59
dommaz ślicznie w tym niciaku. 😀
gabb. z Inter Api? 😉
xxagaxx w mincie może być za ostro, tak... szpitalnie.
huzarova na twoim by wyglądał bardzo fajnie ten polopad. 🙂

Do mnie woła jeszcze bicolor winterred-taupe, ale szkoda mi tyle kasy na słabej jakości czaprak. A myślałam, że już mi przeszło... 🤔wirek:
wątek zamknięty
dommaz prześlicznie!
wątek zamknięty
krysiex213 u nas w ogłoszeniach: klik 😉
xxagaxx sahara! w mincie za ostro jest...
wątek zamknięty
dommaz super Wam pasuje ten niciak!

xxagaxx ja bym brała minta, na gniadych fajnie wygląda to  i Wam powinien pasować, gdyby nie to, że cottony blakną to sama bym się nad nim zastanawiała, tu gniada koleżanki w mincie, ale cottonie, on na żwywo nie jest aż taki ostry moim zdaniem, ale wiadomo zależy co kto lubi🙂
wątek zamknięty
Jak mój koń nosi 155 cm rozmiar derki to eskadrona to będzie XXL ?
wątek zamknięty
XL
wątek zamknięty
Dzięki.
wątek zamknięty
falabana, ja tam najbardziej lubię cottony, ciurane codziennie, a wyglądały lepiej niż używane sporadycznie brillanty. No i kolor na nich najładniejszy.  😉
wątek zamknięty
Ubrałby mi ktos tego pana w cottona winterred i carbona?  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx Ja bym wzięła sahare, mam osobiście i jak dla mnie w realu prezentuje się super i to chyba  na wszystkich koniach ;>
wątek zamknięty
kociarnia,

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.