Kasiulka podrzuć jakiś link, ja nie znalazłam dobrego. Pocket w ciemności żyje. Pewnie prądu nie ma a kamerkę napędzają dynamo rowerowym. 😉 O matko! Kury! Weszły do niej kury! http://www.marestare.com/fcam.php?alias=whisperingwind Hi!Hi! Kogut i kura. Kogut kurę.... hm..... będzie pisklę. Porodu być może nie doczekam, ale poczęcie widziałam.
Wczoraj znalazłam jeszcze wyraźniejszą oślicę a dzisiaj gdzieś mi umknęła 👀 (nawet w historii otwieranych stron, nie wiem który to link :marze🙂 ale jak znajdę w końcu to wstawię (dzisiaj w ogóle mało kamerek jest włączonych)
Chyba ją trochę wykręca, bo głowę na boki daje na dłuższe chwile (takie zachowanie widziałam przy skurczach u opisywanej trochę wcześniej kobyły), jakby w "rytm" skurczy...
http://www.marestare.com/fcam.php?alias=whisperingwind A biedna Pocket dzwoni wiadrem. Ja serio kury u niej widziałam. Wlazły dołem i "przegrabiły" ściółkę. Człowieka z widłami nie zauważyłam. Madzia ma porządną stajnię. No i Klub Podglądacza się nam przerzedził. 🙁 A był najfajniejszy w całym czekaniu. Wracajcie! Ducha nie gaście!
Ja mam przenośny internet, więc z limitem. Madzie podglądałam prawie cały weekend. Od dzisiaj tylko zaglądam do wątku i czekam na sygnał, że coś się dzieje.
Ja mam przenośny internet, więc z limitem. Madzie podglądałam prawie cały weekend. Od dzisiaj tylko zaglądam do wątku i czekam na sygnał, że coś się dzieje.
Ja też podglądam Madzie, choć nie mam możliwości robić tego bez przerwy, bo obowiązki wzywają 😵 Do Packeta tez zaglądam, ale te wiadra wiszące to mi się nie bardzo podobają 👀
Do usług. Relacja 19:42 Pocket stoi pod ścianą . Kogut przemaszerował korytarzem. Madzia hipnotyzowała drzwi w nadziei na spacer, bo jej nie powiedzieli, że informatyka zjadł niedźwiedź , jak wracał. Teraz widać jej odwłok, bo żeruje. Podnosi ogon, ale na nikim to już nie robi wrażenia.
Śledzę prawie non stop poczynania Madzi,ale powiem Wam szczerze ,że jak wysiadła kamerka to poczułam trochę ulgę(bo strasznie wciągnęłam się w to podglądanie i dezorganizuję sobie tym kolejny dzień o nocach nie wspomnę). Ciesze się ,że połączenie wróciło 😅