Dziewczyny a zamawiałyście kiedyś z niemieckiego ebay'a? mają mnóstwo eskadronów w przeliczeniu w całkiem niezłych cenach, tylko wysyłka do polski 24euro i to chyba najbardziej boli..
Dziewczyny a zamawiałyście kiedyś z niemieckiego ebay'a? mają mnóstwo eskadronów w przeliczeniu w całkiem niezłych cenach, tylko wysyłka do polski 24euro i to chyba najbardziej boli..
Co chwilę ktoś w zasadzie robi zamówienia zbiorowe. 🙂
azazu93 to njładniejszy róż na gniadym, jaki widziałam, chyba nawet mogłabym taki mieć 🙂 magrat dla mnie troszkę tak bez wyrazu 😉 dzionka tak spokojnie, zimowo, ale ładnie 🙂 juliadna, brunatna pięknie w tych fioletach 😉
witam, czy ktos orientuje sie jakie owijki maja ten sam odcien co green eskadrona z kolekcji navy-green? oczywiscie oprocz tych z kolekcji, ale nie sadze zebym znalazla takie
quanta, szaleństwo, ten kolor jest stworzony dla takich kasztanow 😜 Magrat puszczaj, macie lepsze zestawy 😉 dzinonka a mi sie podoba 😉. Nie wm jak jest na żywo, ale na tych fotach na prawdę fajnie to wygląda.
A ja mam dylemat... Na kobyla polować na hortensje czy moze na Pluma Euro Stara, tylko tu jakimś cudem musiałabym dostać wersje skokową. 👀
magrat, Dla mnie szał, jeszcze gdyby zdjęcie było jaśniejsze np. zrobione w słońcu to już w ogóle byłoby super. azazu93, Czy ten winterred faktycznie wchodzi w róż jak na Twoich fotach, czy jest to raczej prawdziwe bordo? Zairka z tych trzech, na siwka brałabym Jade, zdecydowanie 🙂