Sorki że się tak wbiję znowu :kwiatek: Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe że boli mnie kolano od kilku tyg. a na jeździe wszystko było okey, ale przerzuciło się na ręce? 😵
polecam ortopedę albo chociaż ogólnego 🙄
Kamita, to jakbym widziała swój tydzień, ten, co teraz był 😀
Mam nadzieję, że trafię na jakichś fajnych ludzi 🙂 Będę siedzieć na rv jeśli tylko internet będzie (mam nadzieję, że będzie), albo uda mi się iść do salonu i zrobić kartę microsim i odblokować dostęp do internetu w drugim tel. tylee roboty 😵
Chciałam się przywitać, bo jeszcze się łapię, został mi rok i 3 miesiące mojego "naście", więc... cześć wszystkim, miło mi poznać 👀
Heval trzymaj za mnie kciuki żebym wszytsko zaliczyła 🙄
olencjapowiedz coś więcej o sobie! 😀
Maturka w tym roku, już po studniówce, więc czas zacząć się bać🙂 O pasji chyba nie muszę mówić 🏇 Tak poza tym to lubię sobie czasem porobić biżuterię, tak do rozdania dla rodzinki i znajomych🙂 Nie wiem, co jeszcze chcecie wiedzieć, pytajcie, odpowiem 😀
olencja, gdzie w mazowieckim mieszkasz? kolejna małolata z Warszawy? 🙂
Kamita, trzymam :kwiatek:
Dokładniej spod Warszawy - Konstancin🙂 Że nie Warszawa, to poczułam dzisiaj przez godzinę stojąc w korku przy wjeździe do stolicy (w normalnych warunkach powinno mi to zająć 20 min :zemdlal🙂
olencja, gdzie do szkoły chodzisz? 🙂 mieszkasz blisko mnie 😉
Oooo, fajnie🙂 LO w Piasecznie 🙂
Ooo witam 😁
Matuzaalem Do ortopedy lecisz w tej chwili 🤦
olencja Ooo, to widze że niedaleko mnie 😉
Świat jest mały 😀 miło mi 😎
A ja chyba popiłam rekord wszech czasów na re-volcie , bo jestem chyba najmłodsza na tym forum . 13 lat 😅 .
Ja jak się logowałam to miałam 12, rocznikowo 13 😁
O , czyli nie jestem sama , jeśli chodzi o wiek przy rejestracji . 🙂
Idę spać z wielkim smutkiem dlatego, że to jest ostatnia noc przez najbliższe 2 tygodnie w której będę mogła spać nie wiadomo ile godzin, do 11 rano 🙁
😁
Heval nie wiem, brak czasu, nauka... 🙄 mam teraz ferie a k***a tyle mi nauki narzucili że nie mam czasu wyjść z domu, chociaż jutro do stajni się wyrwę. 🤔wirek: dziękuję wszystkim za życzenia. :kwiatek:
notbelieve (spóźnione) najlepszego!
vicke - łatwo powiedzieć gorzej zrobić. Jutro pójdę na 100% w sumie ręka już przestała boleć. Podejrzewam że to miało coś wspólnego z tym, że przed jazdą nosiłam siodła. A ta ręka po tym upadku na wf-ie trochę dziwna jest.
Olencja - witamy na pokładzie 🙂
notbelieve, oj tam, częściej zaglądaj, ja też mam naukę, ale dla Małolat zawsze jest czas😀
Ej, kochane moje Małolatki, trzymajcie za mnie jutro moooooocno kciuki, bardzo proszę :kwiatek:
Heval będe trzymać!! A co takiego będzie się działo? :kwiatek:
Heval Rusza dupsko 😎
edit. literówka
ano 😀
Ktoś mnie naciska ciągle, to się zebrałam w sobie 😁
Cóż za mądra osoba 👀
Weź, musisz ją docenić. Będzie odpowiedzialna za Twoje zaręczyny. 😁
A tak serio, to się z nią zgadzam. Ruszasz pupcię szybciutko. I działasz.
Myślę, że będę jej winna ładny prezent ślubny (jakiś mikser or something? 😁 )
Oficjalnie ruszam pupcię i błagam o kciuki, im więcej tym lepiej, wzrośnie ma odwaga przynajmniej.
Heval ...
...
...
...
KCIUKAM
🙇 😍 👀 😁 😜 😂 💃
😂 😂 😂
Dobra, ograniczmy się do privu, bo spamujemy a nikogo nie ma i głupio tak :p
Widzimy się na pw 😍
dopiero zaczynam wywlekanie się z łóżka 😵 trzeba posprzątać i brać się do nauki, ferie feriami, ale teścik olimpiadowy musi być, hurra 🙄
notbelieve, wstawać wstawać, większość to pewnie w szkole siedzi 😁